Hoblik Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Pochopeno, zaznamenano a ulozeno do pameti :)díky uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Taky jsem se tesil,ale je to v pytli,dorazim do Cech az pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Taky sem se těšil, že pořádně zařídíme, ale nemáme to ani chiplý, tak pojedem spíš jen na čumendu.... a na smažák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Taky sem se těšil, že pořádně zařídíme, ale nemáme to ani chiplý, tak pojedem spíš jen na čumendu.... a na smažák To ti tak budu verit na cumedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ja pojedu takyyyyyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ja pojedu takyyyyyyyyyyyyyyyyy tak to me mrzi ze tam nebudu.Chtel jsem zkusit rozdil FRS bez chipu a s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 tak to me mrzi ze tam nebudu.Chtel jsem zkusit rozdil FRS bez chipu a s nim Neni vsem dnum konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Před chvílí jsem tam byl a je to v poho, ta trasa 2 je dobrá i pro snížený s trochou opatrnosti. Běhali tam v maskáčích, asi paintbal a taky tam proti mě najednou jelo letadlo a pár bruslařů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Před chvílí jsem tam byl a je to v poho, ta trasa 2 je dobrá i pro snížený s trochou opatrnosti. Běhali tam v maskáčích, asi paintbal a taky tam proti mě najednou jelo letadlo a pár bruslařů. A kdo vyhral letadlo nebo octavka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Lepsi otazka by byla,jesli vyhralo letadlo,nebo stihacka.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Moudřejší ustoupí, takže stíhačka uhnul bokem a nechal letadlo projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Kuci,takze jen pro shrnuti..Sejdeme se teda mezi 10:00-10:20 nekde na plose,bycho to videl..?S tim,ze si jeste tady rano napiseme,jak to vypada...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Na zitra hlasi oblacno kolem 6-8s tak to by slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 JJ snad by nemel byt problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 vůbec bych se nezlobil, kdyby bylo jako dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 zatim to vypada ze jo az navecer se to ma horsit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Že jí se neinspiroval Martypem a nešel kalit v pátek. Zas budu mít hlavu jak střep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 nemel a padej umejt auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Jak to vypada u vas? u nas mokro ale neprsi... rano byla mlhla... Z kamery v Mimoni se toho moc poznat neda... Editováno: 16. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 15Km od Mimone je sucho a pod mrakem..Teplotu Vam nepovim.. Myslim,ze na letisti bude obdobne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak to by slo pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Pocasi se drzi,takze tak za 5-10 minut skacu do auta a vyrazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Opět ukončeno před polednem PČR. Účast asi 10 aut, kluci pak jeli do Kuřivod a možná to zkusit znova, nevím, já směr Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Faaakt jo ? To cumim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.