Přejít na obsah

mršťa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    232
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mršťa

  1. Nedávno sem řešil změnu vinu u jedné integrale.. na stk mají raznice, původní vinko přerazí a vedle se potom vyrazí nové, které se zapíše do VTP..
  2. Zdar lidi, kamarádovi dnes v noci ukradli v Praze na Spořilově Fabii I RS - 3J53927 (pravděpodobně na ní bude už hozená jiná SPZ), modrá barva.. černá maska, šedě lakovaná origo kola, potahy MAD - modrá/černá, střešní okno, snížená na HP, super stav.. Moc jich vidět není v této barvě, tak kdyby si jí někdo někde všiml, volejte prosím 158.. Díky..
  3. Kabelový svazek, měnil sem ho na jaře.. Taky levý zadní dveře, 2011.. Úplně mrtvý byly..
  4. Přesně, pak se musí nahřát a dotvarovat.. Hlavně je hrozně těžkej, znovu bych ho asi už nedával a podíval se po něčem jiném..
  5. jo, to mě taky sere.. to docela nevychytali..
  6. jestli to máš na parádu, tak bez snížení ji moc nenaděláš
  7. foto jak vypadá sup na HR (-40 mm) a 19" kola když už se tu o tom začalo debatovat..
  8. taky sem hodím pro inspiraci..
  9. Když koupím světla z FL a budu je chtít dát na předFL tak stačí jen světla, krytky a nebo je třeba i jiná jednotka světel? Bavili sme se o tom s kámošem a on říká, že je třeba i jednotka.. Já mám za to, že netřeba.. Kdo má recht? Jinak mám levé světlo, potřebuju pravé.. Kdyby někdo na něco narazil, hoďte echo.. Díky..
  10. škoda, že jsi to nezměřil.. ale vsadil bych boty, že to taky nebudeš mít dle údajů od výrobce.. nahoď foto
  11. Přes kámoše, myslím CM exclusive.. Za příplatek expres dodání, ve čtvrtek zaplaceno, v pátek odesláno v úterý byly doma.. Šlo to snad přímo od HR.. Spokojenost
  12. tak taky sem pořídil HR se snížením 40 mm, k tomu 19" kola.. měřil jsi jak to sedlo? mně zadek o 30, předek o 35 (po namontování).. ale ještě to chci přeměřit když je na tom už něco najeto.. jinak jak píšeš, komplet podvozek ideál.. tohle je dobrý řešení na každodenní ježdění a aby to dobře vypadalo to je dostačující
  13. zdar chlapi.. abych nezakládal nové téma, poptám se tady.. má někdo sníženo pouze pomocí pružin? mám combi (origo sport. podvozek dle výpisu výbavy), chtěl bych pořídit 19" a jít trošku k zemi.. Nechce se mi komplet podvozek dávat, ideál asi jen pružiny.. Jde mi o to jaké nasadit a jaké u nich bude skutečné snížení.. co vím, tak kolikrát to snížení není takové jaké píšou.. auto je na denní ježdění, tak to nechci posílat moc dolů, ale zase aby to s těma 19" nějak vypadalo.. díkes..
  14. Právě proto sem od toho ustoupil
  15. Je možný, že to půjde i tak.. Ale vyndání páčky je hned a určitě to pak jde snadněji.. Než sem přišel na to jak páčku demontovat tak sem se k tomu šroubu snažil dostat, ale bylo by to peklo a na to nemám nervy
  16. george: zrovna včera sem nad tím laboroval jak tu páčku dostat ven když už teď víš jak, tak to bude v poho.. dell: jak to, že není třeba demontovat? jinak sem taky pořídil u OB..
  17. taky jsem to řešil.. supa sem koupil v listopadu, oproti trojce od bmw co má mladá teplo na zadnici žádný.. u bawora výhřev na 3. stupeň až pálí.. r.v. 2010, když tu někdo zmiňoval to nařízení.. co sem měl OIRS, tak tam to taky jakž takž hřálo.. ale sup bída.. měl sem to na kontrole v autorizáku, protože se mi to nezdálo.. do auta bylo zatečeno přes panoramu (ucpaný odtok u řidiče), takže jednotka výhřevu pod sedačkou řidiče ko.. po výměně jednotky už je nějaký teplo poznat, ale stejně je to bída.. taky by mě zajímalo stli to nejde nějak zlepšit.. to byla jediná podmínka mladý, když sem řešil nový auto, aby to mělo výhřev sedaček.. tak ho sice má, ale k čemu, když oproti jiným autům skoro nehřeje..
  18. jak tak na to koukám, tak mám v botě cihlu asi rapida sem dostal jako služebáka, teď najeto cca 2300 km s průměrnou spotřebou 7,4 l/100 km.. na to, že to nejede to podle mě žere docela dost.. ale platí to firma, tak naštěstí neřeším.. ježděno město, okresky, dálnice.. před tím O2 combi 103 KW, stejný styl jízdy - spotřeba 5,4 - 5,6 l/100..
  19. jj, je.. šlo o jednotku jaká v tom je.. jestli už jde upravit..
  20. foto pro motorpower.. viz. sz..
  21. to právě nechci, dávám to do původního stavu a když už nějaké doplňky, tak chci z té doby.. o tom Blaupunktu vím, ten se dával do těch novějších.. sem měl 89 rok po dědovi kdysi, tam radio bylo, ale za boha si nevzpomenu jaké, protože sem ho vyměnil právě za radio s cd.. a pak asi vyhodil, protože sem ho doma nikde nenašel, bohužel podařilo se mi sehnat radio prosonic, barva by seděla, bylo taky ve fáčku, ale nevím stli se dávalo jako origo..
  22. zdarec, dostal se mi do ruky favorit, r.v. 88.. pán ho chtěl sešrotovat, naj. 35 tis km, posl. pár let moc nejezdil, tak sem si ho vzal.. dávám ho do kupy, nějaký věci už sem poladil, ale nevím jak s autorádiem.. v autě nebylo, tak přemýšlím jestli dodělat nebo ne.. dávalo se do prvních favoritů autorádio? popř. jaké? neví někdo?
  23. jak jsi na tom se zkušenostma? já bych pořídil starší R6, co bude mít v papírech 25 KW... Když na ní budeš jezdit s rozumem a nebudeš za ní hned tahat jak debil, tak ti snad neublíží... Já na ní přesednul ze simsona , občas sem se před tim svezl na něčem silnějšim, co sem si půjčil od kámošů... Ze začátku to chce respekt, po dvou sezonách budeš tahat kolena po silnici... Je dobře ovladatelná, má dostatek výkonu, dobrej podvozek i brzdy a nestrestá tě za každou druhou chybu mám 01, už ji mám 6ou sezonu a uplně bez problémů, najel sem na ni 26 tis. km a měnim jenom gumy, olej, řetězovku... už sem ji chtěl vyměnit za něco silnějšího, ale asi si ji ještě nechám... je obratnější, v zatáčkách stíhá i silnější a 300 po rovině jezdit nepotřebuju...
×
×
  • Vytvořit nový...