janabi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ahoj, potřebovala bych poradit, budu se snažit problém popsat co nejvíc srozumitelně Pokusili se nám ukrást auto, naštěstí se nepovedlo, ale máme zničený zámek u řidiče. Koupili jsme alarm s dálkovým, že zaslepíme zámky. A dveře u řidiče nereagují, nezamknou se ani neodemknou. Vypadá to že je špatná řídící jednotka v těch dveřích ( nevím, jestli se to tak přesně jmenuje, dám sem fotky), podle toho, jak to opravář proměřoval. Nevíte jestli se dá někde koupit, hledám na netu jak blázen a nic a hlavně mám strach abych neobjednala něco jinýho. Opravář nemá čas to schánět, manžel jezdí po světě, tak je to na mě. jo jinak je to octavia I sedan, r.v. 98, 1,9 TDI. Dík moc za rady Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ano, je to řídící jednotka, má na starost nejen centrál u řidiče, ale i stahování okna, el.zrcátko ... sehnat se tady dá, ale doporučuju snad jen tady (dle roku výroby apod. Ti zde zjistí tu správnou-je víc typů) a hodit třeba inzerát do sekce "koupím-náhradní díly" a následně se tu s někým domluvit na instalaci, asi to sama jen tak nezvládneš a tady jsou hoši šikovný ... Jen nechápu, že by odešla řj po pokusu o vykradení předpokládám přes zámek, čekal bych zámek na odchodu a ne řídící jednotku ... Hodně štěstí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) taky nevěřím že by ji nějak zničili zloději odkud jsi ? jo a objednávací číslo je na papírové nálepce co je na motorku stahování oken Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janabi Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 díky za odpovědi....jsem z Trutnova zámek je oddělanej taky..možná je to s tou řídící jednotkou náhoda, že se to sešlo ve stejnou dobu, ale dělá to až teď. Je fakt, že jsem si uvědomila, že blblo už před tím ovládání pravýho zrcátka. Ale spouvislosti ženský nedojdou Na montáž mám známýho, ale jestli máte nějaký kontakty na někoho, kdo dělá přímo autoelektriku, tak budu ráda. On ten známej je spíš přes motory. Do tý sekce koupím, to dám, třeba se někdo najde, kdo to má, obvolávala jsem dneska šíleně vrakáčů a jen v jednom to možná budou mít. A v Autostylu mi řekli, že musím koupit celý mechanismus i se stahováním oken za 8200,- a na to kašlu ještě jednou díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 kontaktuj člena Rolbař ten je asi tak nejblíž á dokáže pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janabi Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) děkujůůůůůůůů Editováno: 27. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 sme se schodli s Rolbou že to asi bude stará kabeláž proměří se uvidí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janabi Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jé vy jste tady ochotný, já už musím, ale zítra se ozvu a ještě jednou díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janabi Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ahojky, nějak jsem nestíhala na PC, tak chci jen napsat, že problém byl vyřešen. Fakt to byla ta řídící jednotka. Sehnala jsem ji za 1000,- i s motorkem. Ještě jednou díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.