Publikováno Říjen 27, 200816 r Viděl jsem tuto situaci už několikrát... proto jsem dnes nafotil jak jsem to opravil já.... snad to někomu pomůže.... na konec jsem vše polepil konstrukčním lepidlem (pro jistotu...) [atta chment=103553:4.JPG]
Listopad 10, 200816 r pěkne, toto se mě teda ještě nestalo, ale za to sem to sdělával a praskl mě ten plast tak co se do něho zařezavají ty šrouby tak jezdim jenom s jednym
Listopad 12, 200816 r Autor Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... Taky nevím, ale teď jsem hodně prohlížel v bazarech a na netu, než jsem koupil a musím uznat, že dost jich no mělo urvané!!!!!!
Prosinec 6, 200816 r Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice? Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info
Prosinec 7, 200816 r Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info Aby do nich neco slo musis slapnout na Brzdu )
Prosinec 10, 200816 r Autor Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info jde to sloupkem do stropu pod tapecem, měl jsem stejný problém, tak jsem to prozatím vyřešil dvojlinkou z hl. zad. světla, vedl jsem to kufrem, na jaře to rozeberu a natáhnu místo původního kabelu..... ted je zima.....
Leden 12, 200916 r Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... No tarz sa to podarilo mojmu tatkovi urvat. Takze ma v blizkej dobe caka orava. uvidim co sa mi podari
Leden 12, 201312 r jak to bylo s montáží 3. brzdového světla u Felicií? Od kterého roku se začaly montovat? Mám modelový rok 97, 1,6 AEE a to 3. brzdové světlo nemám
Leden 13, 201312 r měl jsem také 97 a dodělával jsem si je, myslím že to bylo asi od MR1998, tedy podzim 97
Leden 13, 201312 r hm tak to nakonec dělali až od "fejsu" , ale přípravu už jsem tam na těch 5.dveřích měl, koupil jsem origo a jen jsem protáhl kabel
Leden 13, 201312 r Já měl formana ´91 export verzi do Dojčů a ten měl ty "třetí brzdový" dokonce 2, čtvercový, se sešikmeným "tubusem aby správně držely nalepený v honích rozích zadního skla. Samotný světla už jsem tam teda při koupi v bazaru neměl, ale jak se sklo někdy v chladnu zapotilo, byly tam vidět obrysy po nalepení. Někdo mi říkal, že to souviselo s tím, jaký kde platí předpisy - takže je klidně možný, že některý exportní kousky felin měly to 3.BS namontovaný už od samotnýho začátku výroby v roce ´94...
Leden 15, 201312 r To je normální praxe, o připravovaném předpisu se vědělo už dlouho před tím, ale se sériovou montáží se čekalo skoro až do "poslední chvíle", aby se ušetřilo.
Květen 22, 20241 r @crazydukedíky za návod, dneska už nejde světlo sehnat, ani z druhovýroby, nezbývá než prohledávat bazary nebo si pomoct sám...takhle to dopadlo u mě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.