Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Viděl jsem tuto situaci už několikrát... proto jsem dnes nafotil jak jsem to opravil já.... snad to někomu pomůže.... ;););) na konec jsem vše polepil konstrukčním lepidlem (pro jistotu...)

post-15441-1225146575_thumb.jpgpost-15441-1225146620_thumb.jpgpost-15441-1225146653_thumb.jpg[atta

chment=103553:4.JPG]

post-15441-1225146699_thumb.jpg

• 2 týdny později...

pěkne, toto se mě teda ještě nestalo, ale za to sem to sdělával a praskl mě ten plast tak co se do něho zařezavají ty šrouby tak jezdim jenom s jednym

Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... :kuk:

• Autor

Taky nevím, ale teď jsem hodně prohlížel v bazarech a na netu, než jsem koupil a musím uznat, že dost jich no mělo urvané!!!!!! :smich::smich::smich:

Aj my sme kupili a je to trochu odtrhnute, ale drzi

• 4 týdny později...

Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?

Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni.

A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ.

Diky za info

Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni.

A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ.

Diky za info

Aby do nich neco slo musis slapnout na Brzdu :o) :)

• Autor

Diky za info

jde to sloupkem do stropu pod tapecem, měl jsem stejný problém, tak jsem to prozatím vyřešil dvojlinkou z hl. zad. světla, vedl jsem to kufrem, na jaře to rozeberu a natáhnu místo původního kabelu..... ted je zima..... lollollol

• 1 měsíc později...

No tarz sa to podarilo mojmu tatkovi urvat. Takze ma v blizkej dobe caka orava. uvidim co sa mi podari

• 3 roky později...

jak to bylo s montáží 3. brzdového světla u Felicií? Od kterého roku se začaly montovat? Mám modelový rok 97, 1,6 AEE a to 3. brzdové světlo nemám

brácha mal tiež MR 97,benzín 1,3 MPi a tretie brzd.svetlo mal :kol-31:

měl jsem také 97 a dodělával jsem si je, myslím že to bylo asi od MR1998, tedy podzim 97

Já měl Rv 12.07 a taky neměl. Montovalo se až na model 98 face.

hm tak to nakonec dělali až od "fejsu" :kol-28: , ale přípravu už jsem tam na těch 5.dveřích měl, koupil jsem origo a jen jsem protáhl kabel :kol-47:

Já měl formana ´91 export verzi do Dojčů a ten měl ty "třetí brzdový" dokonce 2, čtvercový, se sešikmeným "tubusem aby správně držely nalepený v honích rozích zadního skla. Samotný světla už jsem tam teda při koupi v bazaru neměl, ale jak se sklo někdy v chladnu zapotilo, byly tam vidět obrysy po nalepení. Někdo mi říkal, že to souviselo s tím, jaký kde platí předpisy - takže je klidně možný, že některý exportní kousky felin měly to 3.BS namontovaný už od samotnýho začátku výroby v roce ´94...

To je normální praxe, o připravovaném předpisu se vědělo už dlouho před tím, ale se sériovou montáží se čekalo skoro až do "poslední chvíle", aby se ušetřilo.

• 11 let později...

@crazydukedíky za návod, dneska už nejde světlo sehnat, ani z druhovýroby, nezbývá než prohledávat bazary nebo si pomoct sám...takhle to dopadlo u mě...

PXL_20240521_171247688.jpg

PXL_20240521_171614892.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.