Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 přesně tak, příští zima bude krutá! jinak s přezouvání počkám minimálně na konec března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) To se řikalo i o tehle zimě že bude krutá... Taky počkám na konec března asi Editováno: 26. Únor 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 přesně tak, příští zima bude krutá!jinak s přezouvání počkám minimálně na konec března Jak krutá zima??? Děláte si prdelky nebo to je vážná věc???Nerad bych vyhodil 20 tisic z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) o týhle zimě se předpokládalo, že bude jaká bude, většinou to tak prej vychází, že když je jedna zima mírná, tak je mírná i ta druhá a pak třetí udeří. romane neboj se nic, dneska se na hliníkách dá jezdit i v zimě Editováno: 26. Únor 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 o týhle zimě se předpokládalo, že bude jaká bude, většinou to tak prej vychází, že když je jedna zima mírná, tak je mírná i ta druhá a pak třetí udeří. romane neboj se nic, dneska se na hliníkách dá jezdit i v zimě Přesně tak to chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 No já doufám, že nemáte pravdu s tou zimou a že ta další bude stejně pěkná jak ta letošní! Pač já sníh nesnáším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 dnes jsem si pujcil 17" pegasus na vyzkouseni jinak mam 15" orion. 15" jsou super auto je vic houpavejsi a tak nektere nerovnosti vubec necitim, ale pri akceleraci porad klouzou a rychle zatacky nic moc. Zato 17" sedi jak pribite v zatackach a pokud jsou jen nerovnosti tak je to v pohode celkem ale jak prijdou na radu diry a podobny umus na silnici tak to jsou celkem neprijemne tvrde rany.. tak jsem trochu v rozpacich co si koupit jestli si nekoupit nejake 16" najezdim 50tis za rok z toho tak pulku po Praze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Na 16" je to o niečo tvrdšie ako na 15,auto sa už nehúpe,ale čo je dôležité,tak aj pri nabehnutí na nerovnosť(kanálový dekel a pod) na rozdiel od 17" nebúchajú a dobre tlmia nerovnosti,auto sedí skutočne oveľa lepšie ako na 15",ale je ich zase počuť trochu viac ako 15",ale zase menej ako 17,ale aj to iba vtedy,ak je drsnejší povrch vozovky.A keď z autom kľučkujem,tak auto už "negumuje",ako na 15",ale drží stopu .Podľa mňa je to zlatá cesta pre Octáviu II. Editováno: 28. Únor 2008, autor: Scynet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Když origo kola tak Siriusy o tom žádná.Ale nemusíš tam přeci nutně dávat origo OII kola.Třeba kluci Doli s Mischickou tam mají Metany ze supíka a vypadá to dobře.Já si koupil na netu šestnáctky na zimu za super cenu s menším ET 35 a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Já vím ale tam je jiné ET a to muže být problém když třeba způsobim dopr.nehodu a tak.Vím že Doli má Metany a taky se mi líbi ale kámoš-šef autoriz.servisu mě od toho odrazuje.No nevim.Uvidime jaky budou možnosti a nabídky.Relativně na to mám ještě půl roku. Editováno: 29. Únor 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 A co kola 16 Lyra. Jsou také moc hezké, ale nikde se tady o nich nemluví. Má je někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Pokud máte někdo kola 16 Lyra, dejte sem nějaké fotky. Uvažuji o černé barvě auta a právě těchto kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 A co kola 16 Lyra. Jsou také moc hezké, ale nikde se tady o nich nemluví. Má je někdo? Dej sem foto.Nevim jak vypadaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Myslím,že Lyra kolo je niečo ako Pegasus v 16",akurát sa tie paprsky menej zužujú a stred má ako Orion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Myslím,že Lyra kolo je niečo ako Pegasus v 16",akurát sa tie paprsky menej zužujú a stred má ako Orion Ted jsem se díval na oficiální stránky Škoda auto a nejsou v nabídce.Tak nevim...jestli nejsou určeny třeba na jiný trh ty kola.Fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Už som ich videl aj u nás v salone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ted jsem se díval na oficiální stránky Škoda auto a nejsou v nabídce.Tak nevim...jestli nejsou určeny třeba na jiný trh ty kola.Fakt nevim. Ja som ich našiel v katalogu Škoda Mne osobne sa nepacia. Niet nad Siriusy ako vravim Prikladam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Tiež som niežo našiel,oskenoval som ich z noveho katalogu Škoda,tak že ak z neho ešte niečo chcete, no problem Editováno: 29. Únor 2008, autor: Nikita1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Editováno: 2. Březen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Díky za fotky ale já si fakt myslim,že některy kola nejsou v ČR k máni a jsou určeny třeba jen na vývoz.Třeba ty Liry nebo Lyry? Ty jsem snad ještě v životě na OII neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Díky za fotky ale já si fakt myslim,že některy kola nejsou v ČR k máni a jsou určeny třeba jen na vývoz.Třeba ty Liry nebo Lyry? Ty jsem snad ještě v životě na OII neviděl. Od 22. týdne r. 2007 pro MR 2008 skončily kola Sirius 16" a přišly nové Lyra 16" a Pallas 17" .. oboje už jsem několikrát v ČR viděl, i v autosalonech. Tady je Octavka na Lyrach Jinak z 16" kol bych vzal Vegy .. z designového i praktického hlediska. Editováno: 2. Březen 2008, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Aha! Tak to potom jo.Jsem zvědavý jestli půjdou objednat ty Siriusy jako přislušenství.Zitra dám dotaz do MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Aha! Tak to potom jo.Jsem zvědavý jestli půjdou objednat ty Siriusy jako přislušenství.Zitra dám dotaz do MB. Určitě by měly jít..co by člověk dělal např. jeden prohnat kanálem a zničit.. Výrobce by měl, tuším, nějakých 10 let garantovat dostupnost náhradních dílů. Jinak koukám, že se škodovka nějak shlédla v 6-ti paprskových kolech..no nevím, na mně dělají dojem spíš liché počty paprsků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Určitě by měly jít..co by člověk dělal např. jeden prohnat kanálem a zničit.. Výrobce by měl, tuším, nějakých 10 let garantovat dostupnost náhradních dílů. Jinak koukám, že se škodovka nějak shlédla v 6-ti paprskových kolech..no nevím, na mně dělají dojem spíš liché počty paprsků Asi jo.Asi máš pravdu,že by se dali sehnat jako přislušenství.Zitra dám odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Asi jo.Asi máš pravdu,že by se dali sehnat jako přislušenství.Zitra dám odpověd. Ty jsi do těch Siriusů nějak zažranej.... jednu sadu doma mám kdybys jsi na nich byl tak závislej,možná bych je i pustil třeba Twistry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.