JuraT Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Vorlajz : ET 40 mi doporučil prodejce, musím říct, že vyhovuje. Ale zvykám si na ta menší kolečka - po přezutí už auto nemá tak sebevědomý výraz, mezi podběhy a pneumatikami je fakt místa víc než dost. Ale paráda v zimě není prioritou, hlavně nechci v zimě autem sáňkovat. Kola samotná mi přjdou esteticky bezvadná, fotku dodám během víkendu. Mají tak nějak solidnější polomatný odlesk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 byl bych hodně opatrnej, tyhle designy (jako drtivá většina neorigo škoda kol) vypadaj dobře až když jsou opravdu ve velikosti 18 a víc. když už nějaký 16ky, pak jedině origo, všechno ostatní bude vypadat dle mě divně Taky si mylsím, že ty kola musí být origo. Neměl by tady někdo zájem o 15" Orion s letními pneu, nové cca 100km najeto, představoval bych si za ně cca. 16tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 byl bych hodně opatrnej, tyhle designy (jako drtivá většina neorigo škoda kol) vypadaj dobře až když jsou opravdu ve velikosti 18 a víc. když už nějaký 16ky, pak jedině origo, všechno ostatní bude vypadat dle mě divně Luke ma svatou pravdu a toho bych se drzel!!!!! Vazne! 16" ALU only origo Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 svatou? až tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 ani nevieš aký si doobrý odborník... akúsim sa ešte pozrieť aké 16tky sa dávajú na supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Keď šestnástky,tak Síriusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Když R16 tak Vegy!!! Siriusy se strašně špatně mejou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 To je sice pravda,ale stojí to za to.Sírius a Vega boli moji hlavný kandidáti na 16" kolá.Vyhrali Síriusy,ale už ich nemám,kupujem 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Siriusy sa umývajú normálne ako každé ostatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 siriusy jsem si přivez v autě v kufru když jsem si ho vyzvedával a za tejden jsem je vracel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Vegy som mal origo na aute v rámci plus paketu a teraz mám na nich zimné. Ako som pozeral do origo príslušenstva, tak tieto draconis z OII FL sa mi asi páčia najviac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 ty nevypadaj zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraT Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Vorlajz: Posílám ty fotky...je to špinavé, ale pro dokumentační účel postačuje. Mmchdm, odpoledne jsem byl na myčce a kola jsou jako bych je vybalil právě z krabice. Asi se dají najít hezčí kola, ale na zimu 17 nechcu a jsem rád za ten odolnější lak a samočištění - easyclean. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Vegy som mal origo na aute v rámci plus paketu a teraz mám na nich zimné. Ako som pozeral do origo príslušenstva, tak tieto draconis z OII FL sa mi asi páčia najviac... Práda, tyhle se mi taky hoodně líbí, nevíš kolik za ně chtějí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 To neviem, pozrem na objednávacie číslo a napíšem sz jELDOvi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 takže jEDLA je ako vždy rýchly, tu je odpoveď: "kola by nemel byt problem sehnat : cislo je 1z0601025aa 7zs - cena 3160,- " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) takže jEDLA je ako vždy rýchly, tu je odpoveď:"kola by nemel byt problem sehnat : cislo je 1z0601025aa 7zs - cena 3160,- " Díky za informace. Takže to vypadá jako velice dobrá nabídka, mrknu na to zítra někde v autosalonu, snad mi je objednají. Nemá někdo fotku těchto kol na autě, docela by mně to zajímalo. lubinov: prosimtě kde si našel to originální příslušenství, na skodaauto.cz nic takového není, mají tam jen ty stará kola... Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: Guf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Dosaď si je sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tahle jsou dost podobná. http://www.reifen.com/rims/search.do?nextS...x=522&y=317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) lubinov: prosimtě kde si našel to originální příslušenství, na skodaauto.cz nic takového není, mají tam jen ty stará kola... Je to na škodaauto.cz, keď si dáš konkrétny model napr. Octavia sú tam dokumenty na stiahnutie: cenník, katalóg a príslušenstvo... Tú cenu mi napísal jEDLA, v salóne ich asi budú mať drahšie... u nás stoja 15tky 4500Sk v salóne... ;-(( A inak som lubinob Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 A inak som lubinob to máš skoro stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 jasne, asi to bol preklep... ale keby tu bol náhodou aj taký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Nazdar, našel jsem zajímavá kola ze Superba 2. Jedná se o Spectrum rozměr 7,0J x 16“, ET 45. Zajímá mě, jestli tyhle kola můžu bez problémů obout na Octavii 2. Co znamená rozměr J? Rozměr ET jsem našel, ale J?? Díky Editováno: 20. leden 2009, autor: Guf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 7J znamena sirku disku v palcich... na O II. to kliden muzes frknout! bude to pekny!!! akorat pujdou kola malinko ven asi o 9 mm oproti seriovejm na OII 7Jx17tkam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 7J znamena sirku disku v palcich... na O II. to kliden muzes frknout! bude to pekny!!! akorat pujdou kola malinko ven asi o 9 mm oproti seriovejm na OII 7Jx17tkam... Díky, to jsem chtěl slyšet Nevíte někdo náhodou, kde by se ty kola daly sehnat levněji?? Oficiální cena je 4000Kč za kus, a to je tedy pěkná pálka za 16"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.