fabio888 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Kupil som Webasto DW50,nie nove vraj z Golfa 4 TDi. Chcel by som vas poprosit ak to niekto ma v octavke, tak ci by mohol sem vyvesit fotky kde je to namontovane v motorovom priestore. Dalsia vec co by ma zaujimala je to ako sa to napoji na climatronic,aby ho spustilo ked webasto zohreje vodu a mam tam nastavene vykurie interieru... Ja to chcem narvat do Oct 1,9TDi 81kw s climatronicom. Za kazdu radu som velmi vdacny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mám něco na eberspachera, ale jinak: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15179 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 diky,neviem vsak eberspacher moze byt podobne zapojeny na climatronic.ak mas nieco take ako zapojenie ze ktore kable kam treba zapojit,tak by mi to mozno pomohlo. a s tou montazou mi to pripada,ze sa to da dat niekde na lavy predny nosnik,bud pod naraznik ako je na druhej strane intercooler,alebo niekde pod baterku za riadiacu jednotku klimy,ci ventilatorov. co poviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ja jsem koupil BW50. zapojeni mam v Nemcine. Na klimatronik se to pripojuje na 16 pin konektor pin 1 (uplne vpravo) velka svorkovnice. Nevim jestli to ovsem vsechny verze klimatroniku podporuji. No uvidim. Jeste jsem to moc nezkoumal. Premyslel jsem to dat na levy predni podbeh, pod baterku,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 A to je to správné místo,já ho tam taky nacpal a je to i montážní místo určené výrobcem.V sobotu to blejsknu a dám to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tu to máš hydronic_vw.PDFNačítání informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 diky,ale nejde mi to otvorit mi to pise v acrobate ze A number out of range. neviem co to ma znamenat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 dolezelk napsal: ja jsem koupil BW50. zapojeni mam v Nemcine. Na klimatronik se to pripojuje na 16 pin konektor pin 1 (uplne vpravo) velka svorkovnice.Nevim jestli to ovsem vsechny verze klimatroniku podporuji. No uvidim. Jeste jsem to moc nezkoumal. Premyslel jsem to dat na levy predni podbeh, pod baterku,. ktory je to ten 16 pin konektor? Priamo ten co sa zapaja uz do panelu klimatronicu,ci aky? a ktory kabel?lebo ja tam mam tusim dva co by som mal niekde pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 fabio888 napsal: diky,ale nejde mi to otvorit mi to pise v acrobate ze A number out of range. neviem co to ma znamenat... Vykašlat se na akrobata a instalovat http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php -nema problema a je rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Diky Milda v tomto mi to uz ide bezproblemov.skusim si to prestudovat,ci budem mudrejsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ať se ti to podaří! Já jsem montoval "šprechra" a zatím mi to moc nejede- za chvilku to chcípne . Nemám moc času to pitvat, tak doufám, že mě nepřekvapí mrazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) no diky, snad to nejako rozchodis:) ja to nemam cas ani namontovat:))) a predvcerom mi este turbo odislo,tak teraz mam ine starosti ako webasto Editováno: 7. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 fabio888 napsal: Diky Milda v tomto mi to uz ide bezproblemov.skusim si to prestudovat,ci budem mudrejsi:) Ted jsem ho zrovna montoval do O1. mam komplet skodovackej manual, kam co namontovat, kudy hadicky, atd. Mohl bych ho naskenovat do pdf a poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Jo,jo,to by bylo fajn. Take by mne to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 petan napsal: A to je to správné místo,já ho tam taky nacpal a je to i montážní místo určené výrobcem.V sobotu to blejsknu a dám to sem. Prosim te,mas ty slibovate fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 No máš tady krásnej manual i obrázkama,tak mi připadaj fotky trošku zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 safra, on to nekdo chce Vecer to naskenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Ma to celkem 11MB, 300 dpi, nevim kam to dat, aby se to dalo stahnout kdyz to naskenuju min nez 300dpi, tezko se daji rozlustit fotky. update: nakonec dal jsem to na rapidshare (pouze 10 stazeni!!!): http://rapidshare.com/files/161966548/Weba...-Skoda.PDF.html Editováno: 8. Listopad 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 je to super.diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Nejdřív dotaz: nevíte jak prověřit "flame senzor"- čidlo plamene (pol.1.12 v příloze) myslím, že mi to kvůli němu vypíná, ale nevím jestli je problém v něm, nebo to málo hoří ??????? Nemá někdo třeba starší?? Za odměnu přidám jeden odkaz : http://www.espar.com/tech_manuals/ 111111111111111111.pdfNačítání informací... Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Milda.J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak to bylo to čidlo. Bohužel jsem to musel dát do servisu, protože to jde zjistit jen pokusnou výměnou, takže mě to stálo čtyři litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 dolezelk napsal: Ma to celkem 11MB, 300 dpi, nevim kam to dat, aby se to dalo stahnout kdyz to naskenuju min nez 300dpi, tezko se daji rozlustit fotky. update: nakonec dal jsem to na rapidshare (pouze 10 stazeni!!!): http://rapidshare.com/files/161966548/Weba...-Skoda.PDF.html ahoj, je mozne to dat na rapidshare jeste jednou? nebo jinym zpusobem poslat napr letecka posta. diky moc. jeste si chci upresnit, jedna se o navod na Thermo Top typ DW 50? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 avak napsal: ahoj, je mozne to dat na rapidshare jeste jednou? nebo jinym zpusobem poslat napr letecka posta. diky moc. jeste si chci upresnit, jedna se o navod na Thermo Top typ DW 50? diky zdravim když mi to pošleš na mail header.hack@seznam.cz tak ti to dam na rapid ja mam PA takze stazeni kolik chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave11 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) Cau, nemate nekdo funkcni odkaz na ten origo manual, docela by me to pomohlo. A nebo kdyby to mohl nekdo poslat, treba na mail. Predem dik. Editováno: 30. Říjen 2009, autor: Dave11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Witec Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Dave11 napsal: Cau, nemate nekdo funkcni odkaz na ten origo manual, docela by me to pomohlo.A nebo kdyby to mohl nekdo poslat, treba na mail. Predem dik. Ahoj, taky bych potřeboval ten origo Škoda manuál, kdybyste to mohli někdo uploadnout nebo hodit na mail díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.