Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da....

OK a budeš to robiť na sidlisku že? :)lol

Je to v poho, sam som to robil a daval sem fotos tak pozrite ako som to poriešil

aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da....

na zaklade tvojich fotos sa mi zda najzlozitejsie to vrtanie dier. a kde inde to mam robit preboha?

leda ze by som robil kym budes letovat...

hehe

• 1 měsíc později...

Mimochodem, nevíte někdo na základě čeho ty ostřikovače stříkaj, maj uplne nejakou divnou periodu, jestli je to kazdy X-ty ostriknuti skla, nebo po X kilometrech ???

Kuba: aktivuje je podržení páčky ostřikovačů na déle než 2sekundy

Kuba: aktivuje je podržení páčky ostřikovačů na déle než 2sekundy

Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju !

• 1 měsíc později...
Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju !

Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ??

jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla

jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla

a kdy se pustíme do montáže.... hm ;)

a kdy se pustíme do montáže.... hm ;)

dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu ;)

Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ??

Mě to jde, kolikrát chci.

dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu ;)

jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže :)

jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže :)

a mě ještě čidlo hladiny, těsnění pod něj, těsnění pod motorek, hadice mám u fidelka - snad i se sponkama,

hned jak vyřeším pracovní problém s úrazem na stavbě a ustojím to co mi hrozí, tak se do toho pustíme,

vyklidíme halu, abychom se všichni tři vešli a jdeme na to, už potřebuju do něčeho zabořit pracky nrbo se zblázním, už mě ty papíry seeerou

• 3 měsíce později...

Domontoval,zapojil podle DP a nejdou.Nevim proč???

přikódovat 256 do BSG - máš?

BSG máš akú?

6Q1 937 049

přizpůsobení, kanál 08 ???, zapnutá světla - resp. info o tomto pro BSG???

světla zapnutá ;) ,přizpůsobení-kanál 08 mě to nepustí nejvíc na 5 a znovu jsem zkontroloval zapojeni podle DP i kódováni a původní kódování je 09362+256=09618 a nic :help:

Upraveno od KALISKA

tak to už nevím, asi bsg neví, že máš zapnutá světla, nevím

není to číslem BSG ??

Upraveno od Volvak

když ho pustí do kanálu 8, tak by mohla být o.k.??

Právě, že ho do 8 nepustí.

aha, tak to je jasný, já myslel že ho v kanále 8 pustí na hodnotu 5 :wallbash: , tudíž to je jasné, BSG to neumí, jsem to špatně pochopil, omlouvám se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.