Říjen 28, 200717 r aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da....
Říjen 28, 200717 r OK a budeš to robiť na sidlisku že? Je to v poho, sam som to robil a daval sem fotos tak pozrite ako som to poriešil aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da....
Říjen 29, 200717 r na zaklade tvojich fotos sa mi zda najzlozitejsie to vrtanie dier. a kde inde to mam robit preboha? leda ze by som robil kym budes letovat... hehe
Prosinec 3, 200717 r Mimochodem, nevíte někdo na základě čeho ty ostřikovače stříkaj, maj uplne nejakou divnou periodu, jestli je to kazdy X-ty ostriknuti skla, nebo po X kilometrech ???
Prosinec 3, 200717 r Kuba: aktivuje je podržení páčky ostřikovačů na déle než 2sekundy Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju !
Leden 14, 200817 r Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju ! Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ??
Leden 15, 200817 r jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla
Leden 15, 200817 r jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla a kdy se pustíme do montáže.... hm
Leden 15, 200817 r a kdy se pustíme do montáže.... hm dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu
Leden 15, 200817 r Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ?? Mě to jde, kolikrát chci.
Leden 15, 200817 r dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže
Leden 16, 200817 r jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže a mě ještě čidlo hladiny, těsnění pod něj, těsnění pod motorek, hadice mám u fidelka - snad i se sponkama, hned jak vyřeším pracovní problém s úrazem na stavbě a ustojím to co mi hrozí, tak se do toho pustíme, vyklidíme halu, abychom se všichni tři vešli a jdeme na to, už potřebuju do něčeho zabořit pracky nrbo se zblázním, už mě ty papíry seeerou
Duben 18, 200817 r světla zapnutá ,přizpůsobení-kanál 08 mě to nepustí nejvíc na 5 a znovu jsem zkontroloval zapojeni podle DP i kódováni a původní kódování je 09362+256=09618 a nic Upraveno Duben 18, 200817 r od KALISKA
Duben 18, 200817 r aha, tak to je jasný, já myslel že ho v kanále 8 pustí na hodnotu 5 , tudíž to je jasné, BSG to neumí, jsem to špatně pochopil, omlouvám se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.