Mopachi Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Včera sem to nechal přezout a sem rád i kdyby bylo později trochu více stupnů tak se neposeru co už.Přítelkyně jezdí ráno do práce a jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Sluzebaka jedu dneska uz prezout,ale moje se mi ejste nechce:-( skoro s nim nejezdim,tak neni problem i kdyz nasnezi, pojedu sluzebakem:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ja mám odedneška přezuto. vysočina je vysočina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no popravdě, ten měsíc se už neposeru, raději sjedu nějaký ten milimetr, ale při prvním sněhu nemíním rozflákat auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 tak dnes ráno třetí den po sobě -2°C, přes den max. 13°C... takže co myslíte, je čas přezout ? Jezdím co 14 dní PL - ČR a zpět + každé ráno do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 já přezul už včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 To je zase tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 co se ti na tomto tématu nelíbí ? proč by se nemohli uživatelé podělit o to, kdy a proč přezouvají pneu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Já už mám přezuto, dal jsem goodyeary 195/65 15 a musím říct, že jsem předtím jezdil na 185/65 a po přezutí na tyto mi šla spotřeba tak o 0,7 litru nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 ja to planuju na zejtra, hlasi od 1000m snih. Sumava je Sumava. Akorat budu davat uz patou sezonu ultra grip 7 nevim jestli to jeste zvladnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 16. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 u nas je este krasne jesenne pocasie ale problem je s dodavkou zimnych pneu mam objednane 3 tyzdne Matador MP59 ale je ich nedostatok ak nabuduci tyzden nebudu budem musiet zmenit znacku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 tak přezutí jsem odložil o 14 dní snad nenasněží v Polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) tak matador MP59 som nezohnal tak som kupil DUNLOP SP Winter Response dnes prezute zima moze prist Editováno: 29. Říjen 2010, autor: rsrsrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 já mám přezuto týden, gumy sníh už viděly ale když se dívám na teploměr je a pár dní bude zase přes 15 st. ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Přezouvám zásadně až s prvním sněhem,přece jenom se ty zimáky rychlejc sjížděj než letní.Ale pro ty který jezděj někam dál a hlavně od 1.11. § na úseky se zimní výbavou§ bude třeba přezout na zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmal01 Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Tak dnes přezuto, služebák přezut 10 dní zpátky, takže poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 tak dnes vyváženo a přezuto, přeci jen jezdím vždy na 14 dní do Polska - Lodz, takže jistota je jistota a tam už mrzne docela dost poránu :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 take mam prezuto Muze uz chumelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 acek - ono ty zimáky je dobré mít už dřív, když jsou teploty pod 10°C, tak letní pneu ztrácí přilnavost takže čekat na první sníh je fakt blbost, nemusí být sníh a můžeš to rozmlátit :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Hele ještě se mi nestalo že bych měl problém s tím že bych nedobrzdil nebo boural(A to jezdím jako prase a dávám autu počudit) i když mrzne a ještě není sníh pokud by bylo mokro a bylo namrzlo tak tomu přispůsobím jízdu ale jako profi řidič mám nalítáno takovejch km to i na letních s náklaďákama který jezděj celoročně jen na letních že už dávno poznám jak se mám přispůsobit počasí a jízdě.Nehledě používám letní barumky na osobáku ty maj měkčí směs a držej i při mrazu ovšem než napadne sníh. Pak je třeba přezout(můj případ).U nás není zatím žádná značka zimní výbava a hoblovat zimáky nehodlám.Něco jinýho bude až se povinně zavede používání zimního pneu od 1.11. do 31.3. Pak se budu muset podřídit našim zákonům.Ale do tý doby než to bude budu jezdit podle počasí na letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Acku, píšeš to vůbec Ty, bo zrovna od Tebe, který se pohybuje v podhůří, mi Tvůj názor nějak nesedí. Všeobecně je známo, že s prvním mrazíkem a teplotou pod deset se pneu doporučuje přezouvat. Ale jinak, jsme za jedno, taky ještě jezdím na letních a zimní šetřím, bo mě letos čeká dvakrát Francie a nové zimáky napřezrok kupovat nehodlám. Tímto Tě Aceku zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Jj jsem to já taky tě zdravím a právě to podhůří je nejlepší škola.A navíc tady je pořád sucho a celkem teplo a teplota nad deset stupňů zima je až pod -10°C pak by to stálo za zváženou přezout.Ale oktu mám přezutou a stou teď jezdí drahá polovička a já mám teď audinu 3.0TDI quattro a na ní mám teprve zimáky objednaný a budou snad zítra.Tak přezout nemůžu i kdybych chtěl.Zatím.Áček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 ...no to je jiné kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Hurá pneu dorazilo,jak slibovali, už je obutý na nových elektronech a teď už mě zima nezaskočí. :smich:Ale teploty nám pěkně vystoupaly nad deset stupňů,tak budem hoblovat stále leťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.