Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ju na autodrome by to bylo super :)

alespon by jsme nekdy vyzkouseli ty nase sport podvozky :smich: :smich:

JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis :palec2:

Upraveno od Luky15

• Autor

Jo to by bylo husty dve tri kolecka na okruhu :)

Nazdárek, je dobře, že se tu nakouslo téma dalšího srazíku. Už se na Vás všechny teším :)

O tom autodromu jsem hodně slyšel, prej je to fakt dobrý. Chtěl jsem jsem tam už několikrát jet (tehdy jsem ještě neměl Supa) ale vždy jsem z toho nějak vycouval...

JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis :palec2:

Jojo přesně jak říkáš PNEU hotovo :feve: a ono to člověku nedá a jezdí a jezdí ;):)

Dobré ránko kucí -_- do Mostu chce sadu pneu navíc ;)

Taky hezké ráno všem. Teď s 19 bych jel opravdu jen opatrně. To by bylo drahý :smich:

No to by bylo drahé,ale pokud se chceš povozit a není ti líto autíčka,tak gumy sebou lol jinak to nemá cenu.

Vím o čem mluvím,vozil jsem lidičky po okruhu ;):)

Pěkný :)

Kdyby jste nekdy chteli na srazej do jizerek, tak mam moznost tohodle hotelu a urcite by byla sleva :-) Od majitele mam supa a jezdi tam na soustredeni tymy jako slovan liberec, sparta, repre fotbal a pod. Nyni tam bude svedska repre lyzari.

Hotel je krasny, okoli jsou same kopce, zelen, je to v horach, okolo par sjezdovek (v zime), je tam ohen, da se grilvoat venku, terasa..proste pohodicka a kdyby se nekdo chtel vykoupat, tak to jisti jablonecka prehrada(cca 10km), kde je dost stanku i zabavy a bab :D

http://www.hotelmaruska.cz/

zkusim najit nejake fotky z okoli.

Hezký hotel,ale obávám se,že tam určitě nepojedu a jsem zvědav na reakce ostatních ;)

Byl to jen navrh, kdyby se vam zachtelo nekdy na sever do hor :-)

Tak sem zas doma a svatej klídek.Sejdo fakt super přejmenování hospůdky.Zítra bych měl začíta na plno domlouvat vše co se týká jarního srázku u mě na šumavě.Už se na vás těším a doufám že vše klapne a zas se sejdem v pohodě a klídku.Vše pak písnu ajak to dopadlo.Je jak já už chci to krásný počásko a nejvíc se těším na ty moje nová kolečka co mě ozdobí supíka.Už se zas vidím jak budu ho vodit zatáčkama.Mějte sse fajn a kdyby někdo z vás zabloudil do šumavských hvozdů tak určitě písnětě a rád pokecám u kávičky

čusky

Taky doufám chlape že to klapne a že nás přijede hodně.O počasí ani nemluv.Zas se ženou mrazy.Aspoň jsem si vyčistil kola a o víkendu snad nasadím eibachy.Ale jen když nebude moc mrznout jinak bych asi kleknul.

Peny držím palce a už teď jsem zvědav.

Páček

Zdravím Vás všechny chlapáci :skoda:

• Autor

Vicky ty sije budes davat sam ?? to jsi borec dcl :)

tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze lol . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo lol .

jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis lol . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz :). jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic.

• Autor

Tyvoe na tech STk jsou, ale opravdu bamlasove :) za 60tis :smich: :smich:

To je pekny,ze jedes 160km/h ale to musis jet na 3 a ne na 5 :D

Nejlepsi je dat 3 a plnej kotel :) do 150-160km/h

... aspon tak to dela tatka :)lol:smich::scooter:

me je lito toho auta :help: , je to muj mazel

• Autor

Tim ho,ale nenicis :) ba naopak :)

Krasne to vycisti motor :) a turbo si jen drime :)

To je na TDi uplne normal :)

S naftovym Superbem na trojku 160?To je nějaká nová pohádka od Trošky,ne? lol

• Autor

pres 150km/h dle budiku jako prd :) a na 4. 180km/h samo omezovac :smich:

Prijed svezu :p

Upraveno od Petřik

S lidma bez řidičáku nejezdím lol

Upraveno od Petřik

• Autor

:smich:lol:disgust:

Ale tohle je pravda :) proste Sup to ma nejak jinak naskladany :) nez Rs :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.