Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Petříku nezlob,já nemůžu takhle dolu,to není auto na tuning,to je auto na práci,nemůžou si klienti při přejezdu kolejí překousat jazyky.To bych byl brzo bez práce.

Jasne vsak si delam srandu :)

Komfort je na 1 miste i u nas :)

Ikdy to jde pomalu dolu no :feve::kuk:

Vloženo

Čaute klukové,píšu Vám z práce,mám noční.Počasí se pokazilo ale celkem je mi to teď fuk.Jedno vím ale jistě už mi zase rve rukama a chtělo by to někde vyjet a provětrat autííí.

Vloženo
Víken s hnusným počasím. Ale Supík poveze zítra nevěstu na svatbu :)

Tome,to není špatný nápad,vozit svatby lol:smich: řekněme,tak 5 černých supů,to stojí za zamyšlení :palec2::)

Vloženo

krátká zastávka doma na obídek a za chvilku zas mažu makat.Zítra pojedu zas do Petrovic k luhanům na moto akci,tak tiše zavzpomínám,když sme tam byli pohromadě.Doufám,že si to zas někdy zopáknem. :palec2::)

Vloženo

Sejda: jj, právě hledám limuzínu na svatbu a musím říct, že spousty firem nabízí černýho supa jako limuzínu. Já sháním nějakého prodlouženého lincolna, nebo tak něco, jenže všechny v bílý barvě jsou pryč a mám booknutýho černýho (ale černá je jak na pohřeb :( ).

Jinak fakt tu chcíp pes.

Vloženo

Zdar bando užívejte víkend.Teda aspoň ten kdo může.Láďo taky bych se tam hned vrátil.Takže ti závidím.

Jiříku neboj to se zlepší,jen je teď okurková sezóna.Doufám že mě ten optimismus nepřejde

Vloženo

ahojte borci tak já jsem dnes na poslední směně a pak mám víkend.Počasi se trošinku umoudřilo ale není to to pravé ořechové.Nicméně už mi přišla leštící pasta G3 tak uvidíme jestli se budu o víkendu nudit

Vloženo
Sejda: jj, právě hledám limuzínu na svatbu a musím říct, že spousty firem nabízí černýho supa jako limuzínu. Já sháním nějakého prodlouženého lincolna, nebo tak něco, jenže všechny v bílý barvě jsou pryč a mám booknutýho černýho (ale černá je jak na pohřeb :( ).

Jinak fakt tu chcíp pes.

pokud je to ještě aktuální,s tou limuzínou,tak mi zavolej,kámoš má a půjčuje na svatby :)

fakt chcíp pes,za 4 dny 7 příspěvků :feve::help::feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...