Hampejz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Petík: nežije, přežívá Jak ty? Koukal jsem, jak jsi pokročil s autem a moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tý woeee hampejzník zdáááár Tome,že se ozveš chlape bídná jinak gdo si dá kofííí ,já anooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já bych si dal taky to médium.... Zdar pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já bych si dal taky to médium....Zdar pánové mám ho na stole,myslím kofíííííííí zdáááár Vítooo .................to ráno u Vás v Mošnově to byl masakr /snitka versus kamion/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já se hanbím Sejdo Holt moc práce a všechno co jde, tak flákám a neřeším, ale když slyším, že je možnost, vás zase vidět, tak si prostě čas udělat musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já se hanbím Sejdo Holt moc práce a všechno co jde, tak flákám a neřeším, ale když slyším, že je možnost, vás zase vidět, tak si prostě čas udělat musím to styd a hodně a co naše společné pracovní obědy holt musím na čínu chodit sám,kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No nic kluci už se asi nikdy neuvidíme osobně, Víťa mi řekl že Jirka asi na sraze nebude a já taky ne, tak já jeho rozhodnutí respektuji. mějte se hezky ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jak nebude? Co nebude? Vsechno bude! Kua, i já se objevil, zazraky se deji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ahoj kamarádi, tak mám zase trochu času. Už nevím, kde mi hlava stojí. Konečně se blíží víkend. Tome vítej zase mezi živými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 mám ho na stole,myslím kofíííííííí zdáááár Vítooo .................to ráno u Vás v Mošnově to byl masakr /snitka versus kamion/ Mi povídej.Jak jsem viděl toho debila v kamiónu a ještě nesměl řídit tak to už je moc.A ani se nijak moc netvářil zkroušeně, že zabil dva lidi zjeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 VITO: ten debil v Kamionu, tak to byl fakt mazec...fakt nechápu, že takovýhle to vždycky přežijí a ostatní ne Všem přeji dobré ráno a jak tak koukám na počasí, tak se nám blíží zima, pokles teploty o deset stupňů Takže stavím na čaj a na kafe, ale čaj bude s rumem a kafe s whisky, kdo si dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 No nic kluci už se asi nikdy neuvidíme osobně, Víťa mi řekl že Jirka asi na sraze nebude a já taky ne, tak já jeho rozhodnutí respektuji. mějte se hezky ahojky co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 dobré ráno kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Mi povídej.Jak jsem viděl toho debila v kamiónu a ještě nesměl řídit tak to už je moc.A ani se nijak moc netvářil zkroušeně, že zabil dva lidi zjeb. ..........můžeš jezdit jako bůh a pak potkáš ignoranta a je konec ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ..........můžeš jezdit jako bůh a pak potkáš ignoranta a je konec ....... přesně tak Jiříku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Mohl by Vita nebo JAnicka rict,co to znamena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Mohl by Vita nebo JAnicka rict,co to znamena ? AŽ budeš starší,tak to pochopíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 My to ale nechcem pochopit ale vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 jeden na sobotu (Bratislava hlasi uprsane pocasie). /starsi ale dobry/ # Přistoupí chlápik k bankovní prepázce: 'Můžu si tady otevřít účet? # 'Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?', ptá se úřednice. # 'To je snad jedno, kurva!' # 'Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!' # 'Řek jsem, ze je to kurva jedno! Prostě ňákej zasranej účet.' # 'Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!' # 'Do prdele, jaký výrazy?!' # Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, az úřednice ztratí trpělivost a # odejde pro manazera. # Manažer s ní přichází k zákazníkovi: 'Nějaký problém, pane?' # 'Kurva, jakej problém. Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch # dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej úcet!' # 'Aha,' usměje se mile manažer 'a tahle stará píča vám kurví # náladu, co?' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Nazdárek.Dobrej vtípek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ahoj kluci.Tak u nás přestalo po dvou dnech konečně pršet a dokonce vylezlo slunko.Jinak včera nám moc dobře ten fotbal nedopdl co?Škoda.Teď čumím na velkou pardubickou.Tak se mějte fajn bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 příjemný podvečer supíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 čau bando, tak zítra zase do práce... Vick: no u nás to samý, celkem hnusně a chladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ahoj bando, tak víkend za námi - zítra frčím Hradec a Pbce. Nevíte někdo kde by se dala sehnat za rozumný peníz přední ochranná mříž na Hondu CR-V viz foto a pak taky shanim plech disky na toto vozítko v 15" na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ptiku co sbazar Hele dreli ti nekdy kola ? v podbehu ? mas et 30 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.