Říjen 8, 200915 r tý woeee hampejzník zdáááár Tome,že se ozveš chlape bídná jinak gdo si dá kofííí ,já anooo
Říjen 8, 200915 r Já bych si dal taky to médium....Zdar pánové mám ho na stole,myslím kofíííííííí zdáááár Vítooo .................to ráno u Vás v Mošnově to byl masakr /snitka versus kamion/
Říjen 8, 200915 r Já se hanbím Sejdo Holt moc práce a všechno co jde, tak flákám a neřeším, ale když slyším, že je možnost, vás zase vidět, tak si prostě čas udělat musím
Říjen 8, 200915 r Já se hanbím Sejdo Holt moc práce a všechno co jde, tak flákám a neřeším, ale když slyším, že je možnost, vás zase vidět, tak si prostě čas udělat musím to styd a hodně a co naše společné pracovní obědy holt musím na čínu chodit sám,kamaráde
Říjen 8, 200915 r No nic kluci už se asi nikdy neuvidíme osobně, Víťa mi řekl že Jirka asi na sraze nebude a já taky ne, tak já jeho rozhodnutí respektuji. mějte se hezky ahojky
Říjen 8, 200915 r Ahoj kamarádi, tak mám zase trochu času. Už nevím, kde mi hlava stojí. Konečně se blíží víkend. Tome vítej zase mezi živými
Říjen 8, 200915 r mám ho na stole,myslím kofíííííííí zdáááár Vítooo .................to ráno u Vás v Mošnově to byl masakr /snitka versus kamion/ Mi povídej.Jak jsem viděl toho debila v kamiónu a ještě nesměl řídit tak to už je moc.A ani se nijak moc netvářil zkroušeně, že zabil dva lidi zjeb.
Říjen 9, 200915 r VITO: ten debil v Kamionu, tak to byl fakt mazec...fakt nechápu, že takovýhle to vždycky přežijí a ostatní ne Všem přeji dobré ráno a jak tak koukám na počasí, tak se nám blíží zima, pokles teploty o deset stupňů Takže stavím na čaj a na kafe, ale čaj bude s rumem a kafe s whisky, kdo si dá
Říjen 9, 200915 r No nic kluci už se asi nikdy neuvidíme osobně, Víťa mi řekl že Jirka asi na sraze nebude a já taky ne, tak já jeho rozhodnutí respektuji. mějte se hezky ahojky co se stalo ?
Říjen 9, 200915 r Mi povídej.Jak jsem viděl toho debila v kamiónu a ještě nesměl řídit tak to už je moc.A ani se nijak moc netvářil zkroušeně, že zabil dva lidi zjeb. ..........můžeš jezdit jako bůh a pak potkáš ignoranta a je konec .......
Říjen 9, 200915 r ..........můžeš jezdit jako bůh a pak potkáš ignoranta a je konec ....... přesně tak Jiříku...
Říjen 10, 200915 r jeden na sobotu (Bratislava hlasi uprsane pocasie). /starsi ale dobry/ # Přistoupí chlápik k bankovní prepázce: 'Můžu si tady otevřít účet? # 'Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?', ptá se úřednice. # 'To je snad jedno, kurva!' # 'Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!' # 'Řek jsem, ze je to kurva jedno! Prostě ňákej zasranej účet.' # 'Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!' # 'Do prdele, jaký výrazy?!' # Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, az úřednice ztratí trpělivost a # odejde pro manazera. # Manažer s ní přichází k zákazníkovi: 'Nějaký problém, pane?' # 'Kurva, jakej problém. Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch # dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej úcet!' # 'Aha,' usměje se mile manažer 'a tahle stará píča vám kurví # náladu, co?'
Říjen 11, 200915 r Ahoj kluci.Tak u nás přestalo po dvou dnech konečně pršet a dokonce vylezlo slunko.Jinak včera nám moc dobře ten fotbal nedopdl co?Škoda.Teď čumím na velkou pardubickou.Tak se mějte fajn bando
Říjen 11, 200915 r čau bando, tak zítra zase do práce... Vick: no u nás to samý, celkem hnusně a chladno
Říjen 11, 200915 r Ahoj bando, tak víkend za námi - zítra frčím Hradec a Pbce. Nevíte někdo kde by se dala sehnat za rozumný peníz přední ochranná mříž na Hondu CR-V viz foto a pak taky shanim plech disky na toto vozítko v 15" na zimu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.