Laam Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 pekna a prakticka vysacka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ahojky lidičky, tak doplnim sever cech: v pondeli jsem jel Ml.Boleslav - Usti, Teplice, v utery pres Chomutov a Most do K.Varu a ve stredu do Plzne a zpet do MB - cesty i v pondeli sjízdne vcelku dobre - nikde me nic neprekvapilo - tedy az navrat do MB, kde je snehu jako nikde jinde v zadnem meste - nejvetsi problem je s parkovanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 kluci, koukal jsem po foru a nasel jsem mene pracnou alternativu pro otevirani kufru , http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82440&st=0 ted to chce jen mrknou na nejakou pruzinu, zmerit a vyzkouset , co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Dobré jitro, je tu čajík a toustíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Poprosím, kdyby někdo vědětl o nějakém pěkném malém autě (pětidvéřko) pro ženskou s málo najetými km okolo 100 tis babek, tak dejte vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Tak včera jsem se projel Praha - Pelhřimov - Jihlava a zpět a cesty v pohodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 zdar chlapáci,dáme si čajík máš to smázlé Hampi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ahoj klukové.Tak já už mám dnes za sebou zubaře,tak bych si dal nějaký ten koláček a čajík.Kujíííí. Příjemný víkend přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 nazdárek kamarádi.před námi víkend a všude plno té bílé sra.....,ale už nepadá tak je to dobré a cesty u nás už sou taky uklizený.Užívejte volna a sportujte ve zdravý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 nazdarek bando, tak vikend máme tady - jen kdyby to počasí bylo o něco lepší... Užívejte volna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Ahoj klucí, tak to u mě vypadá na pracovní neděli. Autíčko je stále v servisu, kabeláž opravená, rádio hraje ale zámky stále nic. Každým dnem by měly přijít na sklad. Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Ahojky kluci, tak se má dneska zase ochladit to je paráda.....Přeji krásný zbytek víkendu a Tobě Víťo gratuluji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Kamarádi zase se blíží ta bílá sračka tak bacha.To je nekonečné.Pěkný víkend vám všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Poprosím, kdyby někdo vědětl o nějakém pěkném malém autě (pětidvéřko) pro ženskou s málo najetými km okolo 100 tis babek, tak dejte vědět.Díky Hampi mamka by prodala prcka Arosu ale to je fakt maly hoodne a neni 5 dver no ale jinak top a myslim pro babu super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Nazdárek,tak zase už nad šumavou se sype ten bílej hnus,snad ho nenapadne moc.Jinak přeji pěknou neděli a nechte si chutnat u oběda. Petříku:ty za chvíli rodičům prodáš střechu nad hlavou napřed prodáváš oktávku a tvrdíš,že je to kůli problémům a teď by si i mámě prodal jejího špunta na přibližování??co za tím stojí tentokrát???snad né problémy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 zdar klucí,v Praze opět od rána padají bílé sračky první várka není ani náhodou uklizena a je tady další.... tak klidnou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 pěkný nedělní večer kamarádi.U nás zatím klid.Cesty vymrzlé a suché,vše uklizené.Tak by nás to mohlo minout.Vůbec bych se nezlobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 kluci shanim Fabku SDi kdyby jste někdo věděl o dobrý za dobrý peníz (r.v. 2000-2001, cena do 70tis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 tak nám začal new pracovní týden, tak hlavně bez nehod chlapáci... Dnes jedu na blízký východ, tak budou cesty snad ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 zdar po ránu,to počasí je jsem nasranej,bordel,neuklizeno,šílenost...............at jdou do prdele... a to se mi o5 posral transporter o5 převodovka to je zase den............................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Petřík: Díky, ale určo chceme 5dvéřko. Ta Arosa je jinak pěkný autí... To je venku hnusně! Už aby bylo jaro, tohle mě nebaví...sníh ok, ale když do toho začne pršet, tak to je fakt hnus velebnosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 zaplat bůh,alespon se to rozpouští a částečně ubývá ,ale jest-li to zmrzne,tak potěš koště,to bude na brusle...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Peny mamka by ji vymenila za novejsi a asi polo ale je ji to celkem jedno ptz arosa jezdi dobre tk sem to jen nabidl ne )))) Tk do toho netahej ostatni nesmysli )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 zdarec po ránu,tak se nám to v praze rozpouští,jak to vapadá jinde zvu na ranní čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 zdravim . tak jeden co ma celkom dnes pobavil : Vynálezce vozu Porsche umře a dostane se do nebe. Svatý Petr ho přijímá a povídá: "Za tvé zásluhy pro motoristiku, je ti dáno jedno přání. Co by sis přál?" Ferdinand Porsche chvíli uvažuje a povídá : "Dobrá dovol mi rozhovor s Bohem." Svatý Petr ho tedy představí Pánu Bohu. Porsche se ptá Boha : "Milý Bože, když jsi tvořil ženu, kde jsi byl myšlenkama?" Bůh: "Co tím chceš říci ?" Porsche: "No jo, tvoje dílo má mnoho chyb. Podívej: 1. Předku chybí aerodynamika. 2. Hlučnost je silně nad únosnou hranicí. 3. Náklady na údržbu jsou moc vysoké. 4. 5 až 6 dní v měsíci je mimo provoz. 5. Zadní část visí volně dolů. 6. Neustále se musí přelakovávat a upravovat. 7. Výfuk je moc blízko sání. 8. Světlomety jsou moc malé a směřují dolů. 9. Spotřeba je moc veliká. Bůh chvíli uvažuje a odpoví: "Ferdinande, Ferdinande, máš jistě pravdu, ale podle statistiky používá více mužů můj vynález než tvůj." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.