Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kartičku jsem měl samo taky a měl jsem tam napsáno míň. Stejně to nešlo, ještě bych prošel kdybych měl ty úplně světlý fólie. Teď přemýšlím jestli tam vůbec něco dám.

Zdravím po dlouhé době.

Lucky: Nestraš, folie na autě musej zůstat :) I když nedávno jsem se zapotil v Rakousku, když vedle mě jeli cajti asi 5 km a furt si mě prohlíželi (což byl přes ty folky problém:) ). Tak kdyby mě zastavili, tak mě to nechaj sundat na místě :((( Ale naštěstí ok

Právě, už mě nebaví se pořád vykrucovat když mě staví policie a navíc v zahraničí. Asi dám jen ty nejjemnější aby tam nebyl tak násilnej přechod.

.....tak si vždy stáhněte přední okna,než vjedete na STK :)

pohodový wíkend všem :)

• Autor

Jo okna dole je dobra vec :D

My ted budem nechavat delat skla odstinem orig SunPaket tk doufam ze s timhle problemy nebudou .)

Vic se bojim jinejch veci-nicmene mame doluveneho znameho tkze snad nebudou buze.... :D

Jinak kluci krasny vikend :)

Jirko to už je u nás provařené sakra.Je to škoda.Leda že bych nebyl na stk povinen zvedat okna na jejich požádání tak potom jo.Ale to asi nehrozí.

Luky: já když byl na technický tak se jim to 3. brzdový líbilo a proti neřekli nic :). Věci jako výbavu a světla moc neřeší, ale jdou právě po fólích, kolech a berou hodně vážně podvozek a brzdy.

,,,,,hezkou klidnou neděli,já jsem přítelem folií a víte,že je mám a dost tmavé,co tmavé :D přímo černé,ale jenom od zadních dveří,ale přední mám od výrobce,fakt to nemá cenu dráždit,je to zbytečné a vyhozené peníze ;)

krásné nedělní poledne kamarádi.

Jirko máš recht.Fólie se mi líbí ale pokud je budu muset sundat tak už tam nic dávat nebudu.Ale pokud projdu tak fičím dál a nic neřeším.Každopádně okna spustím,to je to nejmenší co můžu udělat

Taky už je tam dávat nebudu. Přes víkend jsem je čistil od lepidla a to mi stačilo ;) Hlavně, že mám auto v pořádku.

• Autor

Kurva jaky citovani a 67% ?? :(

Tohle me sere nikde sem nic neudelal a mam varovani !

Kluci heezkej vecer a v 10 jede Sablikova :)

Zdravím při pondělku.já mám sice špatné pondělí tak at ho máte lepší než já.Jinak přeji krásne zbytek tejdne.

no tak snad to nebude nic strašnýho a nákladnýho (hlavně na peněženku)

to asi bude.nejde mi nastartovat supík.takže nervy v háji.

četl jsem tema v Motoru, tak dej vedet co zjistili...

tak dnes jsem kousek od Štěrbohol chytil asi 2cm šutr - jen jestli ho neházel Libor a nezajišťuje si tak kšefty :smich:

Co s tím můžem udělat Libore ? Pojistku mam u Triglav - limit 10tis. Bude to ok ?

post-6632-1266348114_thumb.jpg

post-6632-1266348127_thumb.jpg

Nazdar klucí, Péťo pěkná díra. Koukám foceno u CZC. Dneska jsem u nicha nakupoval :)

to je pech! ja radsi si davam vetsi odstup abych nemel podobny defekt.... ale skla mam taky pojisteny

Mates, kdyz jedes po Jizni spojce v kolone rano v 8:30, tak si odstup proste nedas - nevim vubec odkud, zadny nakladak tam nebyl a najdenou jsem si ho vsiml kdyz byl asi 2m odeme ve vzduchu a krásnou krivkou, perfektním obloučkem letí přímo předemě... :aggressive:

To Jarda: jel jsem je tam školit aby byli chytřejší :smich:

pěkný večer klukové.Posílám pozdrav z noční směny.Už se těším až budu mít po ní a hurá koukat na hokej.

Tak to je pech! Okno můžeme vyměnit ale Triglav nedělám. Jediná možnost, nahlásit a nafotit si to sám a pak mi dát vědět a to už udělám. U této pojišťovny mi nepřijde likvidátor to nafotit. Když to budeš už mít nafocené tak to už není problém vyměnit a pak jim poslat fakturu.

A ten kámen jsem hodil já! Ležel jsem na tom kontejneru co veul ten kamion! To je moje taktika! :smich:

ahojky kluci, tak vás po dlouhé době zdravím a chci se zeptat jestli jste někdo byl v Čestlicích v aquaparku....já se tam chystám v sobotu , tak by mě zajímalo jaké to tam je

nazdárek Janinko - rád tě zase "vidím" :smich: V Čestlicích jsem nebyl, ale je tam "trošičku" draho... lol

to je jedno, já to neplatím :-D jinak taky jsem ráda, že tě potkávám Peti

Zdravím při pátku.Dneska celej den budu lítat kolem udírny,protože tak trošičku udím,není toho moc ale na ochutnání to stačí.Mnam už se na to večír těším.Jinak přeji krasnej den a pěknej víkend.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.