Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kluci ja takovy pocasi moc nemusim.... jsem alergickej na ty kvetouci potvory takze fuj!

:kol-98:

Ahoj, no tak to jsme na tom stejně. Tady už taky kdejakej sajrajt kvete, za chvíli si budu hledat prášky. Ale jinak je hezky lol.gif" />

EDIT: hergot co je s těma ikonama?

Upraveno od ace ventura

pěkný čtvrteční večer klukové.počasí u nás pohádkové a nebe bylo vymetené.Já mám první noční.V neděli kdy už mám víkend má už chcát.Tak uvidíme.Opatrujte se

Tak ať ti to rychle uteče, já přijel z práce před hodinou. O víkendu si chci na autě poopravit pár drobností ať jsem do srazu plně připraven :)

Tak šup šup okna ke mě! :palec2: Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! :smich: A to se vyplatí!!!

Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám)

Ostatní pojišťovny po domluvě.

post-452-1272618555,6418_thumb.jpg

post-452-1272618666,1556_thumb.jpg

post-452-1272618892,2697_thumb.jpg

post-452-1272619064,3149_thumb.jpg

Tak šup šup okna ke mě! :palec2: Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! :smich: A to se vyplatí!!!

Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám)

Ostatní pojišťovny po domluvě.

čůůs,hele,to je na hloubětíně? jen pro info,budu muset vyměnit čelní sklo ale musim aspoň měsíc vydržet,skrz pojišťovnu

Autosklo servis CZ, Hloubětínská 1, Praha 9

kluci, kdyby nekdo chctel tak jsem narazil na aukru na listy na dvere!

kluci, kdyby nekdo chctel tak jsem narazil na aukru na listy na dvere!

, Super LARY ! :palec2: :palec2:

Nutně sháním na PP a PY dveře, pokud se jedná o komplet, beru rovněž ! zkus to pro mě udělat, děkuji Ti !

Příjemný sváteční první květnový den kamarádi.

Autosklo servis CZ, Hloubětínská 1, Praha 9

jasně,dííík

Čus LARY :palec2: :palec2:

Tak jsem na to "číhnul", je to pro mě nevyužitelné. :feve: Děkuji Ti a prima den, ahoj ! :palec2: :palec2:

OK!

To by mě zajímalo jak ty lišty dostával ze dveří. Tam jak se za ně zatáhne tak se ohne a ten chrom popraská. Jsem si to užil když jsem ji měnil na zadních dveřích...

:palec2: :palec2:

... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil...

Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ...

Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? :kol-79:

krasny vecer ;).

Boli ma zub, co mam robit ???? :D

:palec2: :palec2:

... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil...

Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ...

Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? :kol-79:

Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? ;):aggressive: děkuji kamaráde !!!!

Ahojky..třeba si zajít k zubaři :palec2:

ahoj kucí.přeji krásnej zbytek dne a pohodovej tejden.

Ahoj kamarádi, no nic moc to počasí. Ani mě nebaví nic dělat. Včera jsem byl v Sokolově a 6°C.

Jani to je dobrá rada :), ale já osobně zubáka nemám moc rád. Naštěstí stačí převentivně 2x do roka a nic mi nedělají (ťuk ťuk).

Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? ;):aggressive: děkuji kamaráde !!!!

treba ho nekde ztratil.... ja treba telefon neberu kdyz me volaj ze sporitelny ze si mam poridit 10 karet atd.... a ze maji vydrz, skoro kazdej den me volaj a to uz bude mesic :-D . asi jim to za mesic vemu at semnou nestracijou cas :-D

Laras,nechci to tady rozebírat,ale neozvat se více jak půl roku,když ví oč jde a navíc s ním mluvil a urgoval Paolo007 a on slíbil,že se mi ozve a nic!!!!!!! to se mezi kamarády nedělá!!!!!!!!

zubara uz mam za sebou ;).

Uz chodim ako vysmiate lečo :D .

zubara uz mam za sebou ;).

Uz chodim ako vysmiate lečo :D .

no to se podívám na sraze lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.