Srpen 11, 201015 r Tady to zase žije! Nesmíte to přehánět s těma příspěvkama nebo to bude muset Sejda mazat! Nepište sem tolik! Dnes ještě nenapsala RYBA!
Srpen 11, 201015 r Myslíš aby byla parta kompletní jo? Já se chystám na výlet a provětrat supa. Zítra vyrážím do Německa a vracím se až v úterý. Tak tu nezlobte a ty Libore si z toho selhávání nic nedělej, údajně se s tím dá něco dělat. Jirkovi se podívám po sanitce a tobě po viagře. Tak čau.
Srpen 11, 201015 r Kdyby jsi kamaráde věděl jak to s tím selháváním je! Rychle si přečti co napíšu, než to ten potrhlý ADMIN zase změní!
Srpen 11, 201015 r nevidel si film: Pacho - hybsky zbojnik ??? . Len pre pripomenutie A:na koneeee. B:nemame. A:tak utekajmeeeeeeeeee.
Srpen 12, 201015 r ahoj všem vespolek.U nás dnes nádherně,ale jelikož jsem byl v úterý na pro mě brutálním výletě na kole tak jsem dnes relaxoval.Už to hold není pro mě. Ríšo šťastnou cestu.
Srpen 12, 201015 r Ahoj kluci, zdravím Vás z moravské metropole. Mám pro tento týden hotovo, zítra jedu zpět do Prahy... píšu z hospůdky, jediné místo v okolí s internetem Upraveno Srpen 12, 201015 r od ace ventura
Srpen 13, 201015 r Ahoj bando, cesta proběhla ok a supa jsem slušně protáhnul. Za odměnu jsem mu dal do nádrže dal Aral Ultimate 102 a bylo vidět, jak radostně vrtí výfukem a upaloval jak o život. Něco tu mám pro Jirku
Srpen 13, 201015 r Libore co ty na to ???? Rozpráva Fero Janovi: - Človeče, keď som bol v Rusku, cestoval som vlakom do Vladivostoku. Bola so mnou v kupé perfektná ženská. Tá postava, tie boky, to poprsie! A keď sa vyzliekla, to ešte len bola nádhera. Tak sme si to rozdali, ale ona sa potom rozplakala, že má strašne dobrého muža, ktorého strašne miluje a ktorému strašne ublížila, keď ho podviedla. Rozprávala o tom tak dojímavo, že aj mne ho prišlo ľúto a tiež som sa rozplakal. - No a čo bolo potom? - Čo by malo byt? Takto sme celé tri dni a tri noci trtkali a plakali, trtkali a plakali...
Srpen 14, 201015 r Rychlost v pořádku, ale otazkou je, jak tě poznám, abych tě mohl pozdravit? V neděli jsem na dálnici potkal nějakého supa 6A1 modrá barvička a měl supa nalepeného na levém okénku, v mostě jsem potkal supa co měl samolepku na středu zadního okna. Možná by bylo na čase nějak "rozjet" superb club a domluvit se na nějakém označení, at se můžem pozdravit. Nemůžu ve 180 koukat všem superbům na levé zadní okénko :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.