Srpen 14, 201015 r Nemůžu ve 180 koukat všem superbům na levé zadní okénko :-( Tak to já se koukám pořád a stejně vidím většinou kulový. Myslím si, že tím označením by to nemuselo být špatné. Kdysi jsem měl SAAB a tam se zdravilo, jak pozvednutím ruky, světly....
Srpen 15, 201015 r Zdravím při nedělním ránu,po dlouhej době trochu odpočívám.Nu práce nějak neubejvá,ale snad už to brzy taky doděláme. Jinak Ríšo hezkej dárek pro Jirku
Srpen 15, 201015 r ahoj kamarádi.Tak víkend v prdeli a já na noční.Uteklo to rychle.Tak se opatrujte a opatrně v novém týdnu
Srpen 16, 201015 r zdar při pondělku v noci to byla slušná smršt,tady na Žižkově jsme na kopci a byla to 20 cm řeka chápu lidi v zátopových oblastech,mě vyplavilo jenom garáž
Srpen 16, 201015 r Viete, čo je to láska na prvý pohľad? Keď sa stretnú dvaja nadržaní, nie práve prieberčiví ľudia. zdar zdar zdar. Uroven vady nepodnimajetsa , ci vari ano ???? :)
Srpen 16, 201015 r zdarek kocouri,tak jak jste prezili kroupy? ja nic moc,sice padali male ale stejne se nejakej ten dulek najde,vcera v noci na Libuši byl peknej mazec,co jsme projizdeli okolo aut,same vymlacene celni sklo,padali tam kroupy jak merunky!taky mame jednu sluzebni octavii na odpis
Srpen 16, 201015 r Já jsem dopadl celkem špatně, skla OK, ale těch důlků ... naštěstí mám pojistku, ale bojim se, aby na mě moc nešetřili, když toho teď mají tolik. Upraveno Srpen 16, 201015 r od Zer0
Srpen 16, 201015 r Ahoj kluci, kolega z práce taky moc dobře nedopadl. Má 3 měs. starou TOURku, zadní sklo kaput + pomačkanou střechu a kapotu. Na ní mu dokonce popraskal lak. Já naštěstí nic, u nás jen pršelo.
Srpen 17, 201015 r na P3 byly kroupy velikosti menší pecky od švestky,tak jsem byl ušetřen větších škod jinak dobré dopoledne
Srpen 18, 201015 r Ahoj bando tak jsem zpátky z výletu. Tady se děly věci, ještě že jsem se tomu vyhnul, i když mám na supovi taky jeden zásah. Nebylo to od krup, ale od basy s pivem. Švára se malinko netrefil při nakládání basy do kufru. Přeju všem pohodový zbytek týdne a už těším se na víkend.
Srpen 20, 201015 r zdar bando, byl jsem ted 12 dni na krete tak bylo fajn. teplo jako prase a ten rezim tam....hlavne na silnicich. Zjistil jsem ze tam plati pravidlo kdo ma vetsi auto tak ma prednost, stopky, semafory, aj zadny problem pro kretany :-D
Srpen 21, 201015 r Ahoj kamarádi.Přeju pohodový víkend.Prý údajně poslední tak teplý.No já jsem v práci tak jen závidím.Opatrujte se
Srpen 22, 201015 r Zdravím a přeji krásnou srpnovou neděli. Postřeh: včera 23:00 vesnice Kočov (západní čechy) já BMW 3 a na výjezdu z Kočova směr dálnice ... Superb se zapnutým Led denním svícením - ve 23:00 !!!! - docela to v noci oslňuje :-( Tak jsem mu pustil dálkové tak na 5 vteřin a vyjel mu do pruhu! SVIŤTE V NOCI PROSÍM TÍM ČÍM SE MÁ, děkuji.
Srpen 22, 201015 r http://www.stream.cz/video/478485-nejkrasnejsi-reklama-na-pouzivani-bezpecnostnich-pasu
Srpen 23, 201015 r Pěkné odpoledne chlapáci a úspěšný začátek týdne.Uvažovali jste už někdo s předstihem kdo by jel letos Chabry v říjnu?
Srpen 24, 201015 r Sice jsem 8 i 10 v háku, ale na kuk bych to měl stihnout .... abych nepatřil mezi ty, co se schovávají za klávesnici :-D Btw: Něco ohledně olejů jsem splodil tady: at si Sejis něco počte :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.