Listopad 11, 201014 r .....tak a teď nevím komu se mám omluvit Jiříku, jestli "našemu Libolkovi a nebo těm flákačům" No pro jistotu to nechám být, však ono se to samo projeví
Listopad 11, 201014 r Kluci dávejte pozor,v úterý jsem požádal Libora o výměnu okna ,včera se vše papírově vyřídilo!!!A ted jak dlouho to veme,než tam bude vyměněno fakticky ?!
Listopad 11, 201014 r No, podle toho, jak se mu chtělo včera z toho gauče, bych to viděl na pěkný vánoční dárek. Když to dobře dopadne a pán bůh nebude zrovna doma.
Listopad 11, 201014 r Parta blbounů je tady! Nebudu sem chodit! Jirko, neboj, do velikonoc to stihnem!
Listopad 12, 201014 r Taky čumím jako puk. Hospoda vymetená a nikde nikdo. Už vidím, jak dopadne ta Mikulášská besídka. Jeden Mikuláš (Sejis - alternovat může Lanny) anděl (já (riba) - alternace není možná) a dva čerti, čert 1 (Lany - alternovat může Sejis) čert 2 (žralok jasnej čert) a stejně nebudeme mít koho strašit.
Listopad 12, 201014 r Budem se strašit navzájem! Jde to tady z kopce rovnou doprdele! Jestli to tak půjde dál tak se na to příští rok vyseru!
Listopad 13, 201014 r Jiříku pokud se to datum nezmění a stačí ti dát do 3.12. vědět snad mi to výjde a dostavím se.Sednu na vlak a tradá směr Prágl. Pohodový víkend kamarádi.Já pracovní.
Listopad 13, 201014 r Já jsem se z hospody právě vrátil. Byla plnotučná plznička a je mi móóóc dobře. Tak dobrou a užijte neděli. Jdu nebo radši
Listopad 14, 201014 r Martin35 prý s námi přestává komunikovat. Napsal mi mail, že si našel nový okruh přátel! Martine, že se nestydíš!
Listopad 14, 201014 r Zdar chlapáci, jen projíždím... Zjistil jsem, že bezpečná vzdálenost mezi auty je dobrá věc. Naštěstí to odnesl jen zadní nárazník a výztuha. Člověk se může snažit sebevíc, ale druhé neuhlídá Tak opatrně na silnicích. Vaří se ještě? Mám na něco chuť Upraveno Listopad 14, 201014 r od ace ventura
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.