Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co neubrzdíš,to neukecáš :) :) lol

zdar pánofé -_-

Ahoj bando.

Jirko, slyšel jsem, že se stal zázrak a sklo je vyměněné. :worthy Byl jsem u Libora asi 15min po tobě pochlubit se s opravou toho mého ťukance. Výsledek mám nafocenej u sebe ve vlákně. :kol-47:

Jardo, mám kontakt na velmi šikovnýho kluka. Je to ale hodinařina a ty budeš spíš potřebovat kováře co? To je v pytli čtvrtej zdevastovanej sup. :help:

Ty jsi ale rejpal!

Upraveno od žralok

Jen malinko. :kol-18:;)

Jo malinko. Neviděl jsi jak jsem dnes dřel? A zítra budu zase. Litovat by jsi mě měl! :feve:

Ríšo neni to tak hrozný. Všechno chytil nárazník, je popraskanej. Ale plechy, světla atp jsou ok. Stejně byl podrápanej.

Libore držkovou ne-e, radši gulášovku nebo vývárek :)

Ahoj kucíííí, tak jsem zpět z fantastického prodlouženého víkendu - bylo absolutně nevídané počasí a koukám, že hospoda je pěkně narvaná :kuk: . Co to čtu, je vidět, že začínající zima, resp. podzim, nebo jak to momentálně nazvat, je pro SUPÍKY vyloženě záludná, resp. ta zvěř je na ty naše miláčky přímo vysazená, tak snad už to nikoho nepotká :) . Jdu číst dál, zatím jsem byl jenom zde, všichni se mějte moooc fajn :D:crutch:

Ríšo ganz fantastich -unglaublich-neuvěřitelné se stalo skutečností,okno je vyměněno..... :smich:lol

on ten chlapec není tak špatný,jednou v příštím století z něj může něco být,nevylejvejme dítě i s vaničkou lol:smich: :smich:

Ahojky Libore, to je chvály, to je chvály, Ty jsi se musel včera překonávat :palec2::smich: Taková pochvala od stejdy Jiříka, ta by chtěla Tvojí reakci, ale já vím psal jsi, že dnes opět makáš jak Stachanovec, ale stejská se mi po Tvém svérázném humoru :smich:lol Všichni moc dobře víme co v Tobě máme, tak jen nesmíš usnout na vavřínech :p:w00t1:

To je pravda. Je to poklad. (jen ho vykopat) :smich: Mně včera nasadil brouka do hlavy s výměnou čelního okna za okno s výhřevem. Znamenalo vy to jen drobnost, překopat půlku auta včetně panelu climatroniku. :feve:

Jo Karle ještě k tomu jak je tady narváno. Tobě se zdá, že čtyři lidi jsou hodně? Na druhou stranu je fakt, že občas tady můžeš potkat jen sám sebe. :kol-131:

Upraveno od riba

Po včerejšku nemám náladu na humor. Ale až budu mít dnes hotovo tak nálada zase bude. Makám jak barevnej.

Richarde, to víš, že se mi to zdá málo a měl to být pokus o ftip - holt se nepovedlo :)

A co ty Libolku, už se Ti zlepšila nálada? :rolleyes: Vždycky jsi si to uměl zařídit a najednou, že by nee? No, pravda, pracovat je chvályhodné a zušlechťuje, tak Tě nesmím rušit! :lol::'> Ale stejně si rád přečtu Tvé řádky :skoda:

Tak poslední dobou se nám to všechno sere. Dnes další nabouranej sup.

Upraveno od žralok

...jooooto je hned,to znám,potkáš VOLA co nečumí a je to . :kuk::aggressive: minulý týden....

post-210-024736100 1290066057_thumb.jpg

post-210-085816900 1290066091_thumb.jpg

Místo aby těch VOLŮ na silnicích s přicházející zimou ubývalo, tak se mi zdá, že je tomu asi naopak. Opravdu to začíná být neůnosné, ale co naděláme :kuk:. Tomáše je mi opravdu líto. Zdravím ho a přeji pevné nervy. :crutch:

Proč ti je Tomáše líto. Vždyť je to jenom auto. Kdyby nebyl drzej na toho řidiče tak na něj ten tahač nepustí. :smich:

Přeji Vám všem krásný den! Doufám, že se máte tak jako Já!

A neslintejte, nic nezůstane! :p

post-452-034104700 1290074416_thumb.jpg

post-452-038390900 1290074429_thumb.jpg

post-452-037357000 1290074444_thumb.jpg

post-452-005051500 1290074455_thumb.jpg

Tak to je konečně dobře zásobená hospoda. Kdy otvíráš? -_-:w00t1:

Neotvírám! To je jen pro osobní potřebu! A dal by si někdo?

Tak, že by Tomáš byl drzej se mi nějak nezdá, resp. mi to k němu moc nesedí, ale když to tvrdíš, tak budiž, ale stejně to vyznělo blbě, no budiž!:kuk:

Jinak proč s tím pitíčkem a baštou lezeš do hospody, když nechceš pohostit staré a nemohoucí veterány, já jsem už myslel, že jsi konečně přišel na dobrej nápad, tu hospodu nějak pořádně zásobit a hned by bylo plno! :smich: To bys viděl jak by bylo vcukuletu narváno :feve: a těch -_- co by se přihlásilo, ale holt jsi se prohlásil za kolenovrta, tak si budeme muset počkat do 10/XII a to bude-_- :band:clap::smich:kol5 Zdravím všechny :crutch:

Ber mě s rezervou dědku! Jestli to do té doby nesežeru tak přinesu na ochutnání. Zeptej se RYBY jak mu chutnali megaklobásky! :palec2:

Nazdar Karle. Člověče tebe rád vidím. Jsem tu na něj sám, trošku se nám utrhl ze řetězu a sám na něj nestačím.

Pročti si jeho příspěvky a uznej sám. :doh Asi za pondělí a úterý v tý práci zblbnul. :w00t1::smich:

No vidíš a ještě to sám přznává. :p

Upraveno od riba

Kdo jde večeřet se mnou?

post-452-055065800 1290102078_thumb.jpg

post-452-085770900 1290102089_thumb.jpg

už zas provokuje Libor co kucí lollol:)

JÁ ?

post-452-050115900 1290102477_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.