Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahojky Richarde, jojo, ale ono to vždy není možné letadlem, ale můžu Ti říct, že jsem toho zažil za svůj život hodně, ale dnes mne to dostalo, asi opravdu stárnu, nojo "dědek", viď Libolku ? :p

Ríšo, všimnul jsi si jak ten náš plyšáček trhá rekordy, ráno na vše "sere - cituji" kvůli sněhu a pak najednou jede 24ti hodinovku nebo co? :smich::crutch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj bando.

To Lanny: Karle myslím že to není jen o kamionech.Když jsem se díval na zprávy kolik těch mamlasů v osobácích jezdí na letních tak se nestačím divit.Oni si snad myslí že jim se nis stát nemůže.Jasně kamiony to je kapitola sama o sobě ale osobáci.....

To Martin35: Marťas co tam děláš v té vísce?Tam je u toho hned letiště s gripenama že jo?Já tam kdysi byl s kamarádkou.Má tam rodinu

To Laras: kámo tak to jsi přezul za minutu dvanáct.

Chlapi opatrujte se.Já jsem zrovna marod.Nějaký moribundus na mě sednul.A nejde se toho zbavit.Peru do sebe tablety jak divý a nic

Odkaz ke komentáři

Ríšo, málo platné, ale zasloužíš si minimálně :palec2::palec::palec2::noot::kol-147::kol-45:

To Vick: Víťo koukej okamžitě navštívit Dr Dr Drvoštěpa, aby Ti ihned pomohl od toho moribunduse, aby jsme mohli řádně :band-_- ! Jinak co se týče těch blbců v osobácích na letňáčích, máš zcela určitě pravdu, ale jsou to "blbci amatéři a v osobáku", ten se nechá odtlačit a nebo to není taková pecka, ale když se na Tebe řítí mnohatunový kolos za jehož volantem sedí rádobyprofesionál a ty zjistíš, že má nejen letní gumy,ale ještě sjeté, tak je to skutečně minimálně na trvalé skřípnutí půlek. Skutečně takové rovnou :aggressive:kol8

Všichni Ti určitě přejeme brzké uzdravení, měj se fajn a pěkně se poť, Čauky :crutch:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...