Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky jsem tu, ale jsem jak nalomený hrábě. :feve: Z rypáku mi teče jako ševci z vocasu a chrchlám jak starej tuberák. :help: To bude oslava. :wallbash:

Dobrá slivovice tě vyléčí!

Jj Ríšo ,to mi povídej,já jsem pro změnu prosral doslova vánoce,krom jiného,,,,,,,já vím jak ti je ,,,,,, :)lol

jinak hezký zbytek dne -_-

Já jsem dnes dodělal co jsem musel a až do pondělí nechci o práci ani slyšet. Zítra jedu naposled do Prahy a pak až do pondělí volno. Tak si to užívejte!

Dobrá slivovice tě vyléčí!

Tak až zítra pojedeš do Prahy můžeš mi lahvinku na vyléčení dovézt. :kol-131:

Můžu ale jedu jen na Antala Staška na Budějovickou. Budu tam kolem 11-13 hodiny tak si přijeď.

Heč a já mám vypáleny před 3 týdny, nateklo ze švestek 15 litrů , o síle 57 kw!!! :p :p

mňam, mňam!! :palec2:

57 je moc! Lepší je 53

Myslel jsem, že Praha končí u Bulhara, ale vidím, že končí na Budějovický. Budu rád, když se dohrabu zítra do práce. Holt zůstanu na Aspirinu. :feve:

Tak si ji nechám. Ale podělil bych se.

Tak už jsem tady taky!:D Ríšo, předně si myslím, že nejlepší je se vypotit na cizím těle, nee :prc: a pokud je nutná ta slivka, tak bych bral tu 57 kW, Matin by ji určitě doručil dle přání a hlavně si myslím, že bez podmínek!!! kol101 A jak Tě znám, budeš se stejně spoléhat na svoji vodečku i když nevím jaký by z ní byl "zbojnický čaj" ? Holt to chce spojit oboje :prc: i :kol-99: a potom :kol-56::kol-131:

To Martin35: Martine moc neprovokuj, nebo těch 15 litříku Ti nebude stačit, to víš, že bych koštnul :kol-130:

Já si nedělám podmínky. Jen nejedu svým autem a jedu jen na budějovickou. To je realita. Jen jsem nabídl.

Však až zas bude sraz na moravě, tak okoštujem všeci!! :kol-99: Vezmu , (pokud zbyde) :) .

už aby to bylo!!! :gunners3:

Karle hezky jsi to napsal a poradil, jak na to. :palec2: Jen bych asi malinko proházel pořadí obrázků, které jsi vložil, jestli tedy dovolíš, ale jinak to sedí. :p Dnes a zítra to zkusím ještě s tím Aspirinem, nedá nic dělat kniha jízd je sviňa a vysvětlovat pak někomu 20Km je asi problém. :feve: Slibuju, že v pátek se vrhnu do léčení podle tvého návodu. Dokonce si to snad i vytisknu a po jednotlivých krocích si to budu odškrtávat jako splněné. Asi v některých případech i opakovaně. :smich::smich:

Martine, prosím tě do srazu šetři. :)

Jo, a ještě víte jak vypadaly nýty na titanicu ??

post-36104-0-42501300-1293645241_thumb.j

slůůůšný nejty,skoro jako špunty od kopaček lol:smich:

Ba, ba, pěkný :smich: :smich: Ale, že Martin umí pozvednout morálku, teď jen, aby šetřil!!! :palec2:

Tak a žádná řepa!! celá léta nám lhali!!!

post-36104-0-51974400-1293653736_thumb.j

příjemný pracovní předposlední den v roce :)

post-210-0-48619700-1293700000_thumb.jpg

Ahoj kamarádi.Tak už to zas ťuká na vrátka a rok bude v prdeli.Letí to jak sršni na sladké.Marťas slyšel jsi kolik máš fanoušků co se týče tvé slivovice?Takže sis vlastně na sebe upletl bič.Už ti nezbývá než dát něco bokem kamaráde :-)

já slivovici nééééé,já jí nemusím.... ;)

whisky,vodka,bacardi..... :p

a něco na co jsem se díval celý večer ...hezký den přeji lol:pkol5

post-210-0-97207400-1293710748_thumb.jpg

post-210-0-50382100-1293710771_thumb.jpg

post-210-0-66754300-1293710789_thumb.jpg

Sakra Jirko, mě bylo furt divný, proč tě to na ten box táhne. :wub: Teď už mi je to jasný a já blbec, ač jsi mě několikrát zval, tak jsem netušil, co je to za podívanou. :blink: Budu to muset v příštím roce dohnat. :doh

Jinak pro mě se veškeré juchání na Silvestra výrazně zúžilo. Skončil jsem tam, kde jsem nechtěl. Budu do sebe cpát ATB. :help: Tak vám chlapci přeju příjemněji strávené poslední hodiny roku a opatrujte se. :kol-131:

Rišáku,občas je opravdu na co se podívat,to mi věř :):prc:lol:)

Pozdravení všem, jinak Ríšo jsem dopadl stejně, od včerejšího večera ležím v péří a snažím se dát alespoň trochu dohromady - kéž by se podařilo. Zatím bych řekl, že je to pomalu horší, no uvidím, ale jeví se mito jako ztracené. Tak s Tebou soucítím ;)

To se mi to radilo, viď a nakonec si neumím poradit ani sám, je to v perdeli! Hned zase zalezu, je mi fakt blbě. Opatruj se!

Hoši držte se, aby neubylo sil na zítřejší večer! :smich::)

Víťo to nevadí, že jsem si upletl bič , pro Vás, ji schovám rád!!!! :palec2: A jinak máte v Supech už ten nový alarm??

post-36104-0-83219900-1293748099_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.