Únor 2, 201114 r dobre opet mrazive rano.Jardo ty dnesni skrabky stoji fakt za prd.v kramu sem se prodavacky ptal jestli maji skrabku co skrabe.ona na me jak to myslim.doprdele s tou dnesni dobou.co dnes koupim to nestoji za nic a je to nechutne drahy.kazdej chce zbohatnout za rok.
Únor 2, 201114 r dobrý podvečer kamarádi. to Lanny: Karle tak to je drastické a nervy drásající jak to tu popisuješ.Brrrrrrrr.Na to radši ikdyž bych taky potřeboval něco dát důle
Únor 2, 201114 r Také pěkný večer všem! Víťo, tak drastické to je, ale po pár dnech si zvykneš, chce to jen vůli. Ale jinak to je k tomu hubnutí přímo nařizováno, to je prý velmi dobrý stimulant!!!
Únor 2, 201114 r Ahoj kucíííííííííííííí. Doteď jsem myslel, že ám . Od teďka se budu stimulovat. Hezký večer přeju všem.
Únor 2, 201114 r ... taky Tě zdravím Barde!!!!! No je vidět, že přeci jen jsem o nějakej ten den starší, aLE NIC si z toho nedělej - to snadno doženeš!!! :smich:
Únor 2, 201114 r tak letosni rok zacal fakt pekne,sem na pracaku,pred 3 tydny nam odesla pracka,tu sem koupil novou a k veceru odesla lednicka.ta uz ma taky za nekolik let odslouzeno.zitra budu muset sehnat jinou.doufam,ze uz nic neodejde.jeste,ze mam nasporeno.
Únor 2, 201114 r Láďo to je na infarkt, ale to se vychytá a bude líp !! . KARLE proboha takovou drsnou dietu, to snad neni možny ! Na moje atletický tělo ? To bych asi fakt nezvlád, ale zase si řikám když sem přestal kouřit ( zatim se držim 3,5 roku) . Tak třeba bych mohl zatnout zuby a zkusit to. Mno uvidíme.....
Únor 3, 201114 r Dobré ráno a pěknej den všem! To Peny: Láďo, to tak bývá, že když se něco začne sr.t, tak to nikdy není osamocené, ale neboj, uvidíš že se vše v dobré obrátí! Držím palce a určitě nejsem tady sám. To Martin35: Martine, jseš lepší, já budu mít 3 roky bez kouření 20.května, ale za to po 47letech! Jinak, když jsi dokázal přestat kouřit, tak zvládneš i hubnutí, víš dobře, že to je jen o vůli a tu Ty určitě máš - už jsi to prokázal!
Únor 3, 201114 r Dobré jitro, přeje vnitro ... no a já letím z té ošklivé prahy domu do zimy a sněhu :-D
Únor 3, 201114 r ..no jak to tady čtu ,to by se z toho ostimuloval /jak píše Ríša/ jé já bych někoho taky chtěl stimulovat a to opakovaně :smich: hezké stimulování a ještě hezčí den uličníci
Únor 3, 201114 r Ahojte všeci.Tak dnes u nás 0 stupňů a celkem pěkný den.Svítilo i slunko.Ale je vítr jako prase takže to je klid před bouří já se z toho ostimuluju
Únor 3, 201114 r Ahoj a pěknej večír, Kájo už na tu pitomou dietu myslím stále častěj, no uvidíme, zrovna su zase s kozlíkem 11°, poslední den na hotelu , a zítra práce jen do 12 hod a pak domůůůů a celý týden mám dovolenou ale takovou pracovní, slíbil sem děckám vymalovat pokojíček, Tak mám zábavu.
Únor 3, 201114 r Pěknej večer všem, Martine dovču Ti přeji - určitě si ji zaslolužíš a makat při ní pro děcka je určitě radost! Jinak vidíš, to máš pěknou motivaci začít s tou dietou, paní bude určitě štěstím bez sebe a děcka Tě zase budou litovat. Neboj se toho, blbé to je prvních 10 dní a pak už to je v cajku!!! Když k tomu přidáš "stimulant" , vidíš jak nám to krásné slova tady zdomácnělo, tak bude vše úplně O.K. :smich: A propó, snad jeden pokojíček nechceš malovat týden, to jedině, že by jsi stále "stimuloval"! Upraveno Únor 3, 201114 r od Lanny
Únor 4, 201114 r Pohodový pátek všem,no a já jsem relativně v klidu,opadl ze mě napnulismus ohledně přípravy výstavy a včerejší vernisáže.která proběhla naprosto super,bohužel nedorazilo i pár pozvaných kamarádů /trochu to zamrzelo,aleco se dá dělat/ Olin napíše článek a tak kdo bude mít chut náladu a čas,tak může vzít prcky a dorazit....
Únor 4, 201114 r Dobré zamračené ráno,podává se káva s koláčky,zmákněte zbytek pátku v poho ať múžete začínající víkend pro stimulovat
Únor 5, 201114 r Dobré ranko kamarádi.Přeju Vám poklidný a teplý víkend.Já za půl hodiny vyrážím do práce.Tak se opatrujte a stimulujte
Únor 5, 201114 r Takl jsem po večeři a jdu spinkat. Nějak mě ta příjemná změna počasí unavila. Zítra bych chtěl omýt mazlíka, už ani nevím jakou má barvu . A možná opráším bicykl - benzín zdražil
Únor 5, 201114 r Jardo taky jdu brzo spat, ráno na 7 hod do práce ale tak ve 12 domaaaa. a pak týden DOV!!!!!
Únor 6, 201114 r Pánové přeji pěknou stimulační neděli a mrkněte co ty paka v anglii dělaj s yetíkem, závěr je mazec :-D http://www.dailymotion.com/video/xgper9_tg1601-2_auto#from=embed relaxujte
Únor 6, 201114 r Ahoj, tak dneska sem jel šalinou a.... to se hned tak nevidí..... ale málem by vypadla... :p
Únor 7, 201114 r .....tak jsem stravil půl víkendu v Brně a na závěr se mi posral alarm a odešel startér u Oplu /no jak se říká Oplem tam ,vlakem zpět/málem to byla pravda.... příjemný pracovní týden,snad bez šílených mrazů a bílejch sraček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.