Listopad 20, 201113 r martine,jen na rychlo sem to prohlid myslel sem,ze si to byl ty.nu tak zralok pri nakupechnsmiruje panicky.
Listopad 21, 201113 r Pěkný počátek pr. týdne Vám všem! Konečně se ozval i Ládík s Víťou, kteří měli poměrně dlouhou prodlevu, ale u Ládi to je i pochopitelné s jeho starostmi o zabezpečení hnízdečka pro rozrůstající rodinku! Všichni se mějte fajn a opatrujte se!
Listopad 21, 201113 r Přiběhne zajíc k rybníku,napije se,vyhoní si a zařve ,,Chlast a děvky to je moje,, Pěkný týden
Listopad 21, 201113 r Máš pravdu, viděl jsem tě tam ale ještě jsi zapomněl napsat, že jsi se koupal a já tě stihl vyfotit než jsi se přede mnou ponořil. Upraveno Listopad 21, 201113 r od žralok
Listopad 21, 201113 r Jo jo, máš pravdu. Pak jsem obdivoval jakým autem jsi přijel. Ale nastupování do něj ti ještě moc nejde.
Listopad 21, 201113 r Nemocnica v Poprade. Pôrodnica.Všetky pacientky čierne, až na jednu bielu a komplet biely personál. Biela mamička telefonuje s manželom, kde požičajú na kočík, kto by mal detskú postieľku, či už bol požičať manžel vaničku u známych. Povzbudzuje manžela, že ak ho nevyrazia z práce, na plienky a mlieko im to ako tak vyjde, ak nebudú platiť celý nájom bytu. Vedľa prišla návšteva ebenovej rodičke. Zavinšovali jej k pekným 17tinám a štvrtému dieťaťu. Na stolík je dali nový mobil, fľašku borovičky-koniferky, dva kartóny cigariet. Otvorili papierové tácky s grilovaným kurčaťom. pojedli popili, vypili borovičku. Pri odchode návštevy mamička požiadala, že či by nemali ešte jednu fľašku. Pravdaže, vytiahli ďašiu nenačatú a ešte pridali depilátor a dáku kozmetiku. Biela mamička smutne pozerá na tú hodovačku a keď osameli spýta sa susedy : "Teda Vy sa máte. A to ským bankujete?" "dyk, ta zo sociálnu poisťovňu, calá rodina, calý valal...."
Listopad 22, 201113 r Nazdar vy jeste sipte? Martas tak ten Wartas luxus budu o nem uvazovat, jak se vsichni mate? Upraveno Listopad 22, 201113 r od Castor603
Listopad 22, 201113 r nápodobně... Pokud bude sraz v květnu tak se budu modlit aby to vyšlo a zase Vás všechny viděl :-)
Listopad 22, 201113 r Jak říkám, čím dřív budu vědět kdy to bude, tím to bude lepší:-) jasně dáme pivo, comming home už jsme viděli :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.