Prosinec 12, 201113 r Zdarec, dodatečně musím pochválit besídku, které jsem se bohužel účastnil jen krátce, ale stálo to za to. Je vidět, že Pražáci mají své lokály vyzkoušené Koukám, že o Martina je postaráno s maximální péčí. Snad si nepřešel z pálenky na mlíko? Jinak včera večer jsem zaparkoval Supa u kolejí a když jdu dnes v poledne kolem, už vidím rýhu přes zadní nárazník.. Lidi jsou hovada Tentokrát jsem do nového týdne opravdu vstoupil zadkem napřed.
Prosinec 13, 201113 r Tak to pěkně naštve a pokazí start do nového týdne! Jsou to skutečně lidská hovada! Jinak Martinovi by jsme mohli závidět tu zubařku, ale na štěstí mne zásobuje kvantem pěkných obrázků, tak bych snad zvládl i tu zubařku, jak jinak zubaře nemusím! P.S. Marku, kde to bylo? Tady v Praze? Upraveno Prosinec 13, 201113 r od Lanny
Prosinec 13, 201113 r V Plzni, s parkováním je to tu na pikaču, kolej mám u centra.. poprvé jsem jel svým autem a hned mám památku. A nejvíc mě štve, že ten nárazník byl předtím netknutý.
Prosinec 13, 201113 r Zdravím a děkuji všem účastníkům akce ... kluci pěkná předvánoční besidka :-) Btw také jsem utrpěl šrám na předním nárazníku díky krásně modré Avii :-( Lovu vloček zdar a náledí nazdar :-)
Prosinec 13, 201113 r Ahoj bando. Marku, máš si to dát na hlídané parkoviště. To je jistota. Mám čerstvou zkušenost.
Prosinec 14, 201113 r No vidíte "SUPÍ BANDO" jak Vám to jde pěkně k duhu! A hned je hospoda veselejší Ríšo, Ty teda umíš potěšit, ještě mu dej předplatné na to Tvé hlídané parkoviště a hlavně mu připojisti "navi"! Upraveno Prosinec 14, 201113 r od Lanny
Prosinec 15, 201113 r Čest bando, odlet domů už mám za pár, tak si dám jen čajík a pomažu.. Richarde, placené parkoviště jsem zvažoval, ale protože vevnitř nemám nic přitažlivého, zavrhnul jsem to. Za týden bych se nedoplatil a ani placené parkoviště by mě od případného šrámu asi neuchránilo. I když je tam menší provoz. Nejvíc mě dostalo, když mi fílek s Octávou vysvětloval, jak tam stojím blbě, že jemu to tolik nečumí Pěkný den pánové a nepolevujem ve cvičení. Ve zdravém těle, zdravý duch!
Prosinec 15, 201113 r Marku z toho si nic nedělej. Ten s tou Octávkou byl asi starší pán a záviděl, že ti čumí. Jinak zdravím při čtvrtku. Ještě přežít zítřek a je tu zase víkend. Tak se držte. Upraveno Prosinec 15, 201113 r od riba
Prosinec 15, 201113 r ....no nemyslel jsi pána tak kolem 55, že nee? Ríšo, nezapomínej, že někdy i mladejm "nečumí", ale takhle Marka přivádět do rozpaků? No nevím, nevím, aby si potom o nás nemyslel, že neumíme nic jiného než jen "stimulovat"
Prosinec 16, 201113 r Já mám anténku vždy nahoru Rišo, co Tebe nenapadne Ale pořád lepší stimulace, než simulace, že..
Prosinec 16, 201113 r ...máš pravdu Marku a zvláště při pátku je třeba "stimulace", tak si užívej! A vůbec, všichni si užívejte! Víte, že prý nejvíce pomůžeme svým polovičkám tím, že na poslední advenní víkend vypadneme z domu a kam jinam než do příjemné oblíbené hospůdky!
Prosinec 17, 201113 r Pěkná navi Martine....asi si jí také pořídím Jinak já se jedu někam zbořit...nějaké nápady kdo by si dal se mnou ?
Prosinec 18, 201113 r Pěkná navi Martine....asi si jí také pořídím Jinak já se jedu někam zbořit...nějaké nápady kdo by si dal se mnou ? tak to by som si dal povedat. Uz aby bola jar
Prosinec 18, 201113 r jen tak na rychlo sem nakouk,jdu na chvilku zkusit usnout,vyrazim o pulnoci za stuttgart,rano v osm musim slozit.bude to bezesna noc.mejte se zvladnete ten posledni pracovni tyden.
Prosinec 18, 201113 r Zdarec karolec, konečně doma, tak zdravím. Musím najít nějakou lahvinku, abych Stankrovi tolik nezáviděl :-D a hlavně nemůžu se před stimulací zbořit, to by nebyla pak asi ani simulace a možná bych se z toho ani nevylízal :-D Přeji bando poklidný předvánoční pracovní týden.
Prosinec 18, 201113 r Prečo si taky zamraceny? - ty to nevies? Gejza umrel... - co si!!!! ako??? - ta - prisiel domov, ligol, lahol na gauc, zafajcil si, gauc sa chytil... - zhorel???!!! ... - ne, ne... stihol cez okno vyskocit... - sa dolamal, zabil sa ked spadol??!!! - ne, ne... predtym, nez skocil, stihol zavolat hasicov a oni prisli a roztiahli plachtu... - a???!!! - jak skocil, ta ho nazad odrazilo a naspat do jeho okna... - no do prcic! taze predsa len zhorel???!!!!! - ale ne, ne... chytil sa ramu a skocil zasa dole... - ci pana! ta sa dolamal, ked s nim dole jeblo???!!!! - ne, nedolamal... sak tam poziarnici stali s plachtou, on spadol na plachtu, odrazilo ho na cestu... - to ho auto dajake preslo????!!!!! - nee... nic ho nepreslo - isiel akurat kamion a on sa od jeho plachty odrazil naspat ku sebe do okna... - DO PI..!!!! JAK UMREL?????????!!!!!!! - ta... zastrelili ho... uz nasral kazdeho....****
Prosinec 18, 201113 r vilo už si mi tu chyběl...měl jsem o tebe strach. Taky už se moc těším na Jarní srázek,na pivo,kamarády a samozřejmě u Bazalů na koleno
Prosinec 20, 201113 r Ahojky, musím potvrdit, i když s jednou výhradou, ta první várka během večeře byla opravdu excelentní, ale když jsem si jej před zavíračkou dal já, už bylo vidět, že kuchař je buď "znaven" a nebo ospalej, ale i tak to šlo! Jinak koukám, že nám jde pomalu víc o "dobré žrádlo", než o dobrou pijatiku a "smysluplnej pokec"", ale to bude tím předvánočním shonem, už mne to taky zasáhlo a nevím co dřív!
Prosinec 20, 201113 r Velká omluva, ale já za to nemůžu, od těch změn si to dělá co chce, zase se mi to objevilo 2X Upraveno Prosinec 20, 201113 r od Lanny
Prosinec 20, 201113 r Zdravím Supí letku, a když se ohlídnu za besídkou..s tím kolenem jsem to asi prokaučoval Karle máš úplnou pravdu, já musím nakupovat přes net, protože jinak by mě z toho jeblo Takže prosím něco ostřejšího, třeba vaječňák, když máme ty Vánoce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.