JohanJFV Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Tak jsem se dnes na pár hodin po téměř 14-ti dnes vrátli ze služebky a zase odpo mažu pryč, ale ted aspon po vlastech českých. Až si Vás víc dá samolepku SUPERB CLUB na zadní okno jako já, tak vás i probliknu klucí jedni ušatí! :-D Bohužel Karle srat je pro mne tabu! No nic, pošlu nějaké navi CD opět jednomu chalanovi z fora, bo to asi jedinej delam tady free :-) a budu se těšit aspon na nějakej minisrázek v praze či okolí. Držte se a opatrně kluci! Supům zdar a 2.8 zvláště :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 ..... hezky jsi to napsal Johane, je mi jasné, že jde o překlep, ale vyšlo to tedy bohovsky!!! Moc nás určitě všechny mrzí, že sraz (srat) nestíháš a tak na Tebe budeme alespoň vzpomínat a ožereme se, jako by jsi tam byl! Tomu věř! Potvrzuji Tvá slova ohledně free ! Holt si "páni kluci" pletou klubovou morálku s inzercí na kšeft. Ale to víš, lidé jsou různí! Mějte se fajn i s Tvojí milou drahou polovičkou - pozdravuj a hlavně se i Ty opatruj! My s Járou to snad nějak zvládneme, když tam budeme mít dohled! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Dnes se musí vydělávat na fšem. Jen mu nezávidím, že mu nejde srat. Ale doktoři dnes pomůžou. Zkoušel jsi už projímadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Tak jsem dneska vyměnil ženský řemen na autě.... prý jí to drobet pískalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 A to myslíš jako na superbu nebo bramboráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 na Corse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 ty vole kámo ten řemen má paradentózu jak tak koukám.Zub jen sem tam.Mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 jj už jí to ani nedobíjelo....... zůstala s malou na cestě od Báby. Tak se to začalo konečně řešit. Jinak by určo ještě vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 když nejde srat, tak je pytlík. Ale naštěstí to dávám bez sáčku. Karle je mi jasné, že to s Járou decentně oslavíte a aspoň na vás vic zůstane, když nebudu užírat. - já bych stejně hledal tataráček a nechal si ho dochutit! zatim bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Johane, i na Vranově by se nechal dát "tataráček" a to víš, že bych Ti jej řádně dochutil! No nedá se nic dělat, holt si budeme muset vystačit bez Tebe, ale bude nás to mrzet! Bye, bye a měj se fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Ahoj bando, dovolte abych se představil. Já jsem RIBA. A teď si jdu přečíst, jak jste mi tady za těch pár dní co jsem tady nebyl myli prdel. Dodatečné všem děkuji za přání k svátku a na Vranově se mojí absenci pokusím vysvětlit. Kurňa nejdou mi vkládat smajlíky a že bych jich potreboval použit. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Když jen tak se nediv, že pak na Nás kamarády zvysoka Tak to jsem ti musel dát dnes po telefonu pěkně sežrat, když jsi se konečně objevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 wau Ríša se ukázal.Vítám tě zpět mezi náma kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 NO DO PERDELE, ZTRACENÁ "RIBA" SE NAŠLA, NO TO JE MAZEC! Ríšo, tak mám dojem, že si budeš muset vzít přívěs, aby jsi zvládnul ty pokuty za neomluvená áčka! No hlavně, že jsi zpět a už se těším na pokec a hlavně na Tebe jako Andersena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 To riba : kulim oči ... vítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Jen ho musíte zprdnout do tlf. A to ani nevěděl. že se Láďovi narodil syn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Riba ? Zas ňákej nováček , bo co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 SPÍŠ STARONOVÁČEK, ALE VŠICHNI JSOU PŘECI VÍTÁNI, NEE? ZVLÁŠTĚ TI Z MRTVÝCH VSTANOUVŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Tohle je pecka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Nazdárek lidičky... tak Vás také zdravím a už se na Vás strašně moc těším, ani nevíte jak a nejen já ale i nás nový člen rodiny Tomášek :-) Nooo konečně RIBIČKA připlavala :-) Supíček je ještě trošku špinavej a pokakanej od ptáčků tak jsem zvědavá kdo ho bude leštit... Ládík se teprve vrací dneska v noci z Anglie tak už se na něj těšíme. Doufám, že bude na Vranově hezké počasí. máte někdo předpověd? Kdopa všechno jede??? Peťula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Táák z hospody do hospůdky, tak to má být, nee??? Zdravím Tě Peťulko a celou tu Vaší SUPÁCKOU familii. Všichni Vás určitě rádi uvidíme a o ženském osazenstvu nemluvě, to se "baby" z malého Tomáška - Supíka zblázní! Jinak to vypadá, že se sejde možná rekordní počet SUPŮ - no abych to nezakřikl. Jinak to najdeš v "ostatní - sraz III Vranov - Superb". Ještě, že jsi to napsala, protože jsem zatím na oběd počítal jen Láďu - nevěděl jsem, že uvidíme nejmladšího "SUPÍHO KRÁLE"! Předběžně jsem spočítal na oběd, tedy nyní i s Vámi, že by nás U Bazalů mělo být 26, ale možná to bude ještě více, no uvidíme. Péťo, zatím se mějte, Ládíka určitě nazeneš na to leštění, takže bude vše O.K., jako ostatně vždy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tááák "SUPÍ BANDO", co jste nepřijeli na Vranov, jste i tu hospodu zanedbávali a chtělo by to náravu, že Martine a Žraloku a další, kterých se to týká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 v sekci Vranov je vyvěšen termín dalšího srazu.Více tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Víťo, hospoda zeje prázdnotou, ale v sekci Vranov máš důležité připomínky. Koukni na to a dej vědět jak to vidíš Ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 už jsem psal na Vranov tak čekám na odpověď jak to tam měli doposud.Pokud by to bylo tak extrémní tak určitě bude lepší posunout to o týden.Dám vědět jakmile budu vědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.