Prosinec 30, 201212 r Bych se s ním ne a během pár vteřin by byl i po jídle. Je vidět, že má z rodičů (_!_)
Prosinec 31, 201212 r Synci, nevim kde to napsat bo Ti co mna znaji tak to pochopi.Vsechno nejlepsi a tak dale BLABLA BLA.
Prosinec 31, 201212 r škyt sem to nepatří škyt vlastně škyt je to jedno škyt tobě batmane a škyt Tvé rodině taky škyt víš co ne? škyt škyt
Prosinec 31, 201212 r Synci, nevim kde to napsat bo Ti co mna znaji tak to pochopi.Vsechno nejlepsi a tak dale BLABLA BLA.
Prosinec 31, 201212 r Buď už jsem škyt vožralej, škyt nebo jsem to už škytl tedy čelt pardon četl škyt
Leden 1, 201312 r Tak vše nejhorší chlapi do nového roku ať se vám vyhne a plno radostí se svýma kárama
Leden 1, 201312 r Zralok se doplazil na klebetar jako prvni proste jednicka na foru jako vzdy. Asi nebyl moc nastipanej a bemberica ho neboli.
Leden 1, 201312 r Tak a svátky jsou za náma.Konečně.Váha se mi zastavila na 116kg což je celkem dost no ale marné.Nebudu se přece trápit no ne?Snad už to výš nepůjde.... Opatrujte se borci a vše nej v roce 2013
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.