passport5 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 no uvidim,jak to půjde,16 17 by to mohlo jít,ještě kouknu,jak to nudu mít,jestli ten víkend bude Eva v práci,budu s prckem... Toretto:no jeden hezkej mi teď nejspíš uteče....takovej budu zase hledat dlouho,škoda,že se auto neprodalo,zase tolik za něj nechci...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) ....už jsem si všiml dříve, že nám přibyl aktivní a znalý člen naší SUPÍ BANDY! Jedná se o "SUP1", který je u nás od půlky prosince min. roku, ale za tuto poměrně krátkou dobu přispěl již několika "fundovanými" příspěvky! Díky mu za ně a jen více a houštěji. Snad by bylo vhodné, aby jsme jej mohli poznat osobně na jarním srazu SUPŮ v Sedmihorkách, címž jej tímto co nejsrdečněji zveme! P.S. Omlouvám se SUPOVI1, on už svoji účast na našem srazu potvrdil v půlce ledna na svém vlákně o jeho Supovi, takže je to vlastně ložené! O to lépe! Editováno: 24. leden 2013, autor: Lanny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ahoj Karle,na jarni sraz se urcite prihlasim,muzu? :-) Uz ted se na vas vsechny tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Jdu si dát švestkové knedlíky. Mám nějaký hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 To Passport: .....ale to víš, že můžeš! Panáček jedl vtipnou kaši!? Vždyť víš, že my všichni se také těšíme Jinak celé naší bandě pěkný víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Pánové Tak tohle je mazel... je to nějaké zkušební Auto ze škodovky bez TP za 74000 kč v max výbavě.viz inzerát : http://auto.bazos.cz...perb-25-TDI.php pán mi ještě poslal fota a je to 2003 rok ( nesedí mi tam ten volant ) a má namotáno cca 100 000 km a prý to škodovka nedovolí přihlásit v Čr Tak mě napadá jak se takové auto určené asi na crasch testy či nějaké zkoušky dostane do soukromích rukou ??? fota dodávám... je vážně krásnej a ta barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Já chci více fotek. Určitě najdu co ve výbavě chybí. Ale mít prachy navíc, tak ho koupím a vystavím si ho v dílně a budu používat na ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak mu napiš o fotky... já víc nemám... psal, že kromě nezávislého topení má vše... taky by mě zajímalo jestli má sklopnej střed spolujezdcovovo sedačky vyhřívané čelní sklo atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Vyhřívané sklo má, to je vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 teeeeeeda ,ten je nádhernej.....wow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Už jsem mu napsal tak čekám nějaké lepší informace a fotky. Kdyby to byl ještě long tak ho beru i za cenu překopání na moji barvu. Editováno: 28. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jakej byl long? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Bavil jsem se s kamarádem a prý to není problém hodit na papíry samozřejmě ne ofiko, koupit bouračku a přeházet vinka... či jen, to jedno pod sklem Jooo jakej Long ??? Editováno: 28. leden 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Musíš přehodit VIN pod sklem (na plastovém rámečku), VIN na přepážce v motorovém prostoru (plech) a VIN který je na pravé straně v motorovém prostoru (štítek). S longem jsem se setkal jednou v životě. Měnil jsem na něm zadní boční sklo (stahovací) a vzal jsem co jsme měli na skladu. Zjistil jsem, že je o cca 20 cm kratší. Tak jsem zjišťoval co se děje a pak jsem se dozvěděl, že je verze long, která má zadní dveře o těch cca 20 cm delší. Jinak to není poznat. U octavie I to jde poznat, protože ta má na B sloupku udělané cca 15 cm rozšíření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tady je foto té Octavie long. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Jooo už jsem si to našel , myslím, že tamten nebude LONG Editováno: 28. leden 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak tohle jsem opravdu nemyslel. Tuto fotku mám někde na disku ve své tajné databázi taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) já tam mám i tvího superba, ale chtěl jsem to použít uplně někde jinde :D i tvojí prdel no radši toho necháme to už tady jednou bylo.... Editováno: 28. leden 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 V tom nebudeme raději pokračovat. Víme jak to dopadlo minule a důchodci se urazili. Jinak tohle je podle vlasů, postavy a auta náš člen Laam z SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Tak pro to se neozívá , ten ale nemá 1.8 t ?? Editováno: 28. leden 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Jo jo, Laam se vytratil jak pára nad hrncem, ale není sám, to taková RIBA zmizela jako paryba - škoda! Aspoň mohli písnout na rozloučení, zvláště u těchto dvou mi to mozek moc nepobral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 A já něco vííím a nikomu z Vááás to nepovíííím. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Táááák pozdravuj Davida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 tak ahoj všicí........je to tady,dneska už jsem se projížděl ve svém novém Vw CC.......zatím nádhera,tak aby to vydrželo......snad budu spokojenej jako se Supíkem,když jsem naposledy přijel s ním z práce,dlouho jsem tam seděl,a nechtělo se mi z něj............no holot proběhla změna,a doufám,že snad ke stejnému a bude sloužit stejně jako Superb....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 nějaká fotečka do hospody snad zítra bude,nějak toho bylo dneska moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.