žralok Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Testovací jízdy máme za sebou. Guláš je unikátní a perníček ke kávě výbornej. Tak teď si dáme pivo a nějakého panáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) Tak to my si uděláme příští víkend MINI Sraz u Čuzíků na Severní Moravě Takový rodinný no Bája Editováno: 8. Únor 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Tak vkládáme pár fotek. Vše bez komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Byla půlnoc krásný večer a My dostali hlad. Jak říkáme tak toho se držíme. "Nejsme líní se kdykoliv nažrat" Steaky z krkovice víc než román, protože báseň je moc krátká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Kluci nádhera :-D!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) Dnešní společný výlet. Nechtěl jsem z toho dělat mezinárodní sraz značek, tak jsem vytáhl druhého mazla. Editováno: 9. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Zapoměl jsem vložit fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Zraloku jelikoz jsi kulinarsky koutek presunul jsem tqk jsem musel prijit , poslintat a zase mazu ... kdo varil segedyna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 To je výbornej guláš, který vařila moje drahá polovička. Moc jsme si pochutnali. Jinak to byla pánská jízda, takže bez bab. I muži mají své dny. Jednohubky a steak jsem dělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Takze hladem neumres stejk to je grunt , nejlepsi kousek flakoty s krenem a horcici , dyt vlastne hlap nic vic nepotrebuje ke stesti ... jo zapomnel bych jeste pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Teď jsem vše naházel do myčky a ohřívám si k obědu gulášek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Moje mycka sla na ranni ale k obedu delam karbanatky (veprove hovezi pul na pul ) s kasi , a krajenou cibuli s horcici ale musim do obchodu , dohazi nejdulezitejsi prisada , plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Teda Libore, koukám že jste si užívali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Jo to umím. Hlavně jsem rád, že David netrpěl hladem. Už se těším jak si to zase zopakujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 ahoj,tak jsem se sem konečně dostal........koukam.....účast minisrazu byla stoprocentní heheheh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 To tedy byla. I ta vtěrka Stankra nepřijal moji pozvánku. Až se tu objeví tak bude mít zase nějakou výmluvu. Nejsem zvyklej zvát někoho x krát a zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 U Libora nejde trpět hladem.....:-) ještě jsem nejedl........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Já jsem ti zapoměl dát na cestu pár buchet a trochu guláše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 To ale vůbec nevadí Libore........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Vadí, budu až do úterý sám doma a nemá mi s tím kdo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 :-) myslím,že to v pohodě zvládneš......a doufám,že zase přijedu brzo pomoct heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Poprosím paní kuchařku aby zase navařila a upekla něco dobrého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 no myslím,jak jsem to tak pochopil,že ji ani nemusíš prosit....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Tak to máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 nerad otravuju ale chcel bych sa optat tak trochu mimo ci nahodu nemate nekdo nekde zaúpomenute neake dile na staru skodu 110r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.