passport5 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 To Lanny:ahoj Karle,no sklo zkouknuli a bez problémů objednali jiné,teď někdy by mělo přijít,tak ho vymění....takže zatím s nad v pohodě,nám tu chybí tak 4 schody a voda se vyleje,ale stoupat to přestalo,tak to bude o fousek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Hoj Davide,co máš zase se sklem?Nějak mi to uniklo.Pokud vím tak na sraze jsi už měl vyměněno nepletu-li se ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Jinak taky přeju všem co se jich týká ta posraná povodeň jen to nejlepší a pevné nervy.Opatrujte se kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Jakouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????? Pochlub se ty tajnůstkáři báječný klikotoč to víš vzpomínky na začátky ,tak alespon dvě retro saniny a hned celkově třetí místo v best of best na srazu malá ochutnávka na fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ahoj Vito,no sklo mam novy,jenze cekam na dalsi,tohle ma na spodni strane zleva doprava takovej pruh,kde sklo zkresluje jako lupa...nevsimli si toho,tak pujde dolu,tento tyden by melo prijit dalsi......jednou chci vymenit sklo,a takhle se to se.e ;-) tak uz snad bude klid az ho dolepi,musim nechat zkalibrovat kameru na line assist a uzto bude jezdit zase samo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 To Sejis....: ty jooooo 1203 jsem ridil naposledy nekdy v 1995......to bylo neco,moje prvni cesta do Prahy a rovnou s polorozpadlou sluzebni 1203.....no bomba.....;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Davide tak ať už ti to konečně klapne ke tvé spokojenosti.Držím palec Jirko ty jo tak to je paráda.Retro jako prase.To už ani není pravda.A přitom mám ještě v živé paměti jak s takovou sanitou jezdil strejda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Kluci díky za pochvalu,no můj první pocit byl takový,že se mi vrátily staré vzpomínky ,ba přímo začátky před mnoha lety,,,,,,,ale jezdit s ní dnes celý den nevím,nevím ale jinak je to mazlík a budeme jí vylepšovat,hlavně potřebuje teplou boudu,neb je v super stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ahoj,tak cestou do práce to v čb do mně někdo ze zadu narval.......nárazník...........se z toho všeho snad nevyhrabu ty jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Teď jsem mluvil s Davidem a říkal mi to. Když se něco s.re, tak se to s.re ! Ono nikdy nic není jen tak osamocené, ale zase podle toho co říkal, tak to snad nebude taková hrůza, to se ale pozná, až to v servise odstrojí. No nic, držím Ti pěsti Davide! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 tak hrozný na pohled to není,ale stejně auto stráví ve vw min týden si myslím,likvidátor na to koukne do týdne,tak o to se to ještě protáhe.....mno......nedá se nic dělat.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 to už je pech Davide.Snad sis to vybral na hoooodně dlouho dopředu.Držím palec kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Já jen tak zdravím, aby se neřeklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 No alespoň, že tak! Vždyť jsi tu nebyl ani nepamatuji. Pozdravení na západ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 zdar kdybyste si chteli neco privydelat tak se podivejte zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ahoj fšicí.....tak v pondělí jde auto do vw a po té má přijít sklo...ty jo,že bych se příští týden dočkal a všechno se vyřešilo?tomu uvěřím,až to tak bude.....hehe :-) klidnej týden přeju všem...........david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Já mám přední okno s hvězdičkou u spolujezdce už asi půl roku. A znamená to jediné. Výhled od spolujezdce je povolen až od 18let -- platí hlavně pro stopařky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 ......tak mladého masíčka se Ti zachtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) Všem hodně pracovních úspěchů v práci v tomto slunečném týdnu! Editováno: 17. Červen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 ahoj,tak auto dneska už ve vw,a vyfasoval jsem funglovou Octavii III,hezký auto,jen holt ta moje je holota s klimatizací 1.6 TDI,ale jede hezky a hlavně za 4 litry.....tak si ji asi do pátku užiju.......:-) a hlavně jsem rád,že je to škodovka........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Tak koukám, že máš radost Davide, to víš okřídlený šíp je okř. šíp, ale ono vše má své! Hlavně, aby Ti to pěkně opravili, ani jsi nenapsal jak to odhadli? Při té spotřebě by jsi měl vyrazit někam hodně daleko za tím mladým masíčkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 ahoj Karle,na mladý masíčko není čas,protože dnes šla Eva do nemocnice a nevím jak tam dlouho bude,jo a co se mého auta týče,ještě dnes,než jsem svý auto odevzdal,tak mi ho nějakej pitomec poškrábal po obou stranách.....snad to rozleštím....no hnus už,asi si koupím starou fábii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 To je hrůza v téhle naší domovině, skutečně jsou tak všichni zamindrákovaní, že když vidí lepší auto, tak jej musí poničit? Hrůza hrůzoucí! Bohužel je to tak, my holt umíme akorát "chcípla mi koza, ať sousedovi chcípne taky" ! Davide, držím palce, aby vše bylo O.K. a i se Ti to podařilo rozleštit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 jasááááán,snad to půjde,vypadá to,že to není hluboký.....zí dám fotky oktávečky a pak dám vědět,jak dopadlo mé,až ho dostanu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Zdravíme z Čuzikovic vily Tak co jak užíváte krásného víkendu? Doufáme, že si ještě náležitě užíváte neděli krásnou, jelikož týden prý bude opět škaredý deštivý, tak nasajte hodně sluníčka a doubrou chuť při nedělním obědu Jinak je to tady nějaké pomrtvé Bája a zbytek celé rodiny Supových Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.