Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Karle , jinak všechno nej nej k svátku..   :kol-99: ,  a jestli znáš nejkrásnější místo na Šumavě?? 

post-36104-0-03385200-1415145932_thumb.j

Nazdar Martine, díky za přání a s tím nejkrásnějším místem na Šumavě, asi bych se tam měl podívat a případně navrhnou na znovuotevření, když už je to tak pěkně propagované!  :kol-147:  :gunners3: 

• 2 týdny později...

ked budem velky, budem Superb :D

post-86629-0-04021200-1416477826_thumb.j

9edd7ed9c9a38f4d264124bc7bcb89ae.jpg

A až budu velký, budu vlastně malý.

Taky potkávám podobné individua :)

Pawouku, nejsi sám, ale asi si "oni" o nás myslí to, co my o nich!  :kol-131:  :gunners3:

Hm pěknej celkem, dokonce s mýma kolama, škoda ho.

Ten sup je stejnej jako měl dřív Milan - Nemo.x, ale ten jej prodával někam do Brna, no i když jeden nikdy neví! Škoda toho SUPA!

To Nemo.x: Milane, psal jsem Ti na WhatsApp, ale dosud bez jakékoliv ozvěny! Co je s Tebou chlape! Dej vědět, Čau Karel

Stejnej je, ale Milan měl menší kola 16". A prodal jej někam do Ostravy si myslím, Bára to kdyžtak upřesní :) A dlouho se tu neukázal Nemo to je pravda, ani ve vlákně dlouho nic nepsal.

tak pak prchal udajně směr vyškov, tak možný je vše

Možný je vše, ale takových Supů v ČR je, že o nich ani nevíme.

Máš pravdu, Milan měl 16 " . No nakonec je to fakt jedno, ale do hospody se to hodí! :gunners3:

Jedno to je, ale tady ce takový prkotiny možů řešit pořád dokola :) I napřílak na kolik L má Sup nádrž, nebo jaké kdo má v autě stromečky :D

to je fakt, já mám v TP 63 a řekl bych že mi to sedí, když se mi rozsvítí rezerva, což se mi stalo teda tak 3x max a z toho jednou, že jsem dojížděl se staženejma půlkama tak jsem tam narval 60, takže ty 3 bych řekl, že tam mohli být, ty máš evidentně o 5 litrů větší

Hmm, a já měl za to že všechny Superby 1. generace mají stejnou nádrž, a že by se to lišilo podle motorizace? To jsem nevěděl, třeba nám to někdo povolanější upřesní.

Já nevím mám nádrž asi 65 litrů protože když tankuju tak tam nacpu max 62. Motorizaci mám 2.5tdi

Upraveno od Jan Beranek

S odvzdušňovákem nebo bez?

S tím cudlem [emoji1]

a ja mam taky na 65 L ... mam 2,8 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a vonavku mam z tesca hec... 

Hele, neserte. Měl jsem chrochtáka 2.5 tdi a pak 2.8 benál. Teď 3.6 S2. Ale musim říct, ideál 2.8 a k tomu haldex, byl bych v nebi. Jinak motor OK,ale chybí klasika hydro.

Motosi ty jsi si teda prošel pěknými motorizacemi, aspoň to můžeš porovnávat díky vlastní zkušenosti. Je pravda, 2.8 + haldex to by byla panečku jiná jízda, hlavně bych měl větší jistotu v zatáčkách.

Ano Nemo.x měl 16 kola a Superb je u našeho kamaráda v Ostravě :) 

Bája

No jak sem povidal, doufám že se ukáže v Květnu na sraze :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.