Listopad 5, 201410 r Ahoj Karle , jinak všechno nej nej k svátku.. , a jestli znáš nejkrásnější místo na Šumavě??
Listopad 6, 201410 r Nazdar Martine, díky za přání a s tím nejkrásnějším místem na Šumavě, asi bych se tam měl podívat a případně navrhnou na znovuotevření, když už je to tak pěkně propagované!
Listopad 26, 201410 r tak kdo to byl? http://www.novinky.cz/krimi/354562-superb-prchal-pred-policii-dvoustovkou-z-prahy-az-na-tachovsko.html
Listopad 26, 201410 r Ten sup je stejnej jako měl dřív Milan - Nemo.x, ale ten jej prodával někam do Brna, no i když jeden nikdy neví! Škoda toho SUPA! To Nemo.x: Milane, psal jsem Ti na WhatsApp, ale dosud bez jakékoliv ozvěny! Co je s Tebou chlape! Dej vědět, Čau Karel
Listopad 26, 201410 r Stejnej je, ale Milan měl menší kola 16". A prodal jej někam do Ostravy si myslím, Bára to kdyžtak upřesní A dlouho se tu neukázal Nemo to je pravda, ani ve vlákně dlouho nic nepsal.
Listopad 26, 201410 r Máš pravdu, Milan měl 16 " . No nakonec je to fakt jedno, ale do hospody se to hodí!
Listopad 26, 201410 r Jedno to je, ale tady ce takový prkotiny možů řešit pořád dokola I napřílak na kolik L má Sup nádrž, nebo jaké kdo má v autě stromečky
Listopad 26, 201410 r to je fakt, já mám v TP 63 a řekl bych že mi to sedí, když se mi rozsvítí rezerva, což se mi stalo teda tak 3x max a z toho jednou, že jsem dojížděl se staženejma půlkama tak jsem tam narval 60, takže ty 3 bych řekl, že tam mohli být, ty máš evidentně o 5 litrů větší
Listopad 26, 201410 r Hmm, a já měl za to že všechny Superby 1. generace mají stejnou nádrž, a že by se to lišilo podle motorizace? To jsem nevěděl, třeba nám to někdo povolanější upřesní.
Listopad 26, 201410 r Já nevím mám nádrž asi 65 litrů protože když tankuju tak tam nacpu max 62. Motorizaci mám 2.5tdi Upraveno Listopad 26, 201410 r od Jan Beranek
Listopad 26, 201410 r Hele, neserte. Měl jsem chrochtáka 2.5 tdi a pak 2.8 benál. Teď 3.6 S2. Ale musim říct, ideál 2.8 a k tomu haldex, byl bych v nebi. Jinak motor OK,ale chybí klasika hydro.
Listopad 26, 201410 r Motosi ty jsi si teda prošel pěknými motorizacemi, aspoň to můžeš porovnávat díky vlastní zkušenosti. Je pravda, 2.8 + haldex to by byla panečku jiná jízda, hlavně bych měl větší jistotu v zatáčkách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.