Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Doktorene: jako servisní technik Jungheinrich

Karle no jasně. Je to fajn, super kolektiv a klid. Díky, pozdrav vyřídím.

Toto je povedený :D :D Rozhovror na téma tunel Blanka.

Upraveno od Tarantulas

• 2 týdny později...

Toto je pro ty co šudlaj plyn a myslej ze si auto libuje, když ho nikdo nehoní. 

A proto mu při každé jízdě aspoň jednou přišlápnu do červenýho.

Já vím, ale je to podobný :D

• 4 týdny později...

Dnes navečer stal přede mnou na křižovatce u univerzity Pardubice černý jednickovy superb, benzín na LPG. Mel SPZ s E, podlozka název Auto Sídlo. na zadním oknu nad brzdovym světlem samolepka Skodahome. Kdo pak to byl?

Jj, a měl chrom. koncovky výfuku :) Je myslím i tady, ale nevzpomenu si na nick, ale zná ho Tvůj kamoš (LukasPCE) odtud co má stříbrného 2.8 LPG, tak se zeptej jeho. Zrovna včera mu měnil pružiny :)

Jj měl....a teď jsem našel jeho auto v sekci Vase auto (Kuban). Jinak Lukasovyho superba znám :-)

Tak to sme doma :)

• 3 týdny později...
Caute, niekde som cital, ze ked chalani liali vif do svojich fordov, tak vraj v hrdle nadrze maju nejaky odtokovy kanalik kadial im to lialo pod auto rovno, ked to nepreslo cez tu blbost co treba zatlacit aby sa to dostalo do nadrze.
Tak ma napadlo sa spytat, ked do svojho Superba '07 lejem vif rovno z tej odmerky vo vrchnaku, dostane sa to tam, alebo som aj ja lial doteraz litre na zem ? new_icon_e_biggrin.gif

Ford je FORD ... ty máš SuperBa nci si nelil na zem :-) Už sem to lil nespočetně krát aji v garáži a nidky sem na zemi nevypozoroval žadný flíček ba i vetší flek :-) Mužeš byt klidný :-)

• 1 měsíc později...
  • 3 týdny později...

zdravím,

sem tu nový, supa mam 14 dní ... snad sem zapadnu :)

To je jasný, každý kdo má rad supy zapdne.

Určitě zapadneš ;) Jakého máš Supa? Trochu se pochlub :)

• 3 týdny později...

supik 1. generace 1.9TDI  96kw 2002

• 3 týdny později...

takže přátelé, je na čase tu utřít stoly, narovnat obrazky, vyhnat pavouky z koutů a zasednout. 

Tak tak, supr nápad! Nemusíme spamovat jiné vlkákna kde je to OT a tady možem kebucírovat do aleluja :)

Pravda že.

Škoda že jsem moc nikdo nechodí, mohli by se tu rozjet různé vášnivé debaty :)

To je fakt, dřív to tady frcelo jinak.

Doktore, to jsme se vraceli z nákupu ještě se fotit na parkoviště hradu Bítov, a před dědinů Lesná na mě bliká protijedoucí Peugeot tak jsem zbystřil a ono tam opravdu stáli. Jelikož jsem vedl kolonu tak jsem to zpomalil a čučím na ně a navíc stáli na druhé straně, tak si říkám, to asi těžko budou ještě někoho zastavovat do protivky a navíc když vidí že jedem jako skupina spolu. A co jsem nechtěl po pár minutách mi volá Sup1 že ho stopli a že tam s ním čeká, no nechtělo se mě tomu věřit :D Našteští to byla rychlovka a brzo se připojili.

To bylá taková perlička, a ještě jedna perlička byla při výjezdu z kempu, kdy to jeden trošku nacůval do stromu, ale to jsi asi viděl na foto.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.