Listopad 4, 200816 r ... i ten vrchní byl divnej, na pěst, ale zase byl přísun bez větších prodlev ! se ani nedivím,když jsme tam snad byli jediní zákazníci.A asi nadlouho poslední
Listopad 5, 200816 r Hezkej den ! Po kafíčku na "šachtičku", tam je bláta "po kolena". Rozdělím úkoly a "mažu zpracovávat papírovou agendu ("stůl mi už přetejká", a večer v CV hraje Ústí, tak si zajdu pro zlomenou "kejču", ať si můžu v neděli po ránu (mokrej hadr na tlamu) - zahrát s kámošema "benďák" Pa,pa ! kofí plís
Listopad 6, 200816 r Hezkej den ! Po kafíčku na "šachtičku", tam je bláta "po kolena". Rozdělím úkoly a "mažu zpracovávat papírovou agendu ("stůl mi už přetejká", a večer v CV hraje Ústí, tak si zajdu pro zlomenou "kejču", ať si můžu v neděli po ránu (mokrej hadr na tlamu) - zahrát s kámošema "benďák" Pa,pa ! chytlo tě básnické střevo zdar Márty
Listopad 6, 200816 r Tady je to samý, navíc sem lezou furt nějaký lidi, co chtěj po mně práci... A platit se jim nechce... Ta mlha je hnus, zlatej LONDYN ! dobré ránko Fšem kafíško by nebylo ...........tady je mlha,že by se dala krájet
Listopad 6, 200816 r Tady je to samý, navíc sem lezou furt nějaký lidi, co chtěj po mně práci...A platit se jim nechce... Ta mlha je hnus, zlatej LONDYN ! nekecej a nalejvej
Listopad 7, 200816 r Zasranej pátek, mlha je tak hnusná, že si pomalu nevidím do poklopce. Navíc dnes musím rozdat vejplaty, to je hnus Velebnosti Hezkej víkend všem SUPíčkům a jejich majitelům ! U nas je to kluci to sami, brkam kde jdu
Listopad 7, 200816 r Zasranej pátek, mlha je tak hnusná, že si pomalu nevidím do poklopce. Navíc dnes musím rozdat vejplaty, to je hnus Velebnosti Hezkej víkend všem SUPíčkům a jejich majitelům ! Márty,tak to zkus jednou jim dát místo výplaty velké poděkování,před sudama s olejem firemním logem a vlastnoručně podepsanou VLASTNÍ fotku..
Listopad 7, 200816 r zdravím všechny kamarády,je pátek dopoledne a já už sem zpátky doma v teple domova,Týden strávenej na cestě do holandsaka a zpět a pěknýho počasí sem se nedočkal,tak sem jel zase domů jinak vše o.k. mějte se a užijte víkendu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.