Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Krásný nedělní večer pánové, zdravím Vás všechny po návratu z prodlouženého víkendu :) Koukám, že jste sami konstatovali, že účast je poměrně mizerná, ale věřím, že se to napraví!!!

Jinak Johane s Jájou, to víš, že si stále umíme vzpomenout, ale myslím, že nejvíce vzpomínáte Vy s Jájou a hlavně s Járou - Ace, nemělo to chybu :smich:

Jako vždy nezklamal Martin35, moc mu děkuji za zásobení vtipnými obrázky, vždy potěší! Jinak Martine děláš dobře, že přehlížíš kritiku koberečků, podstata je, že jsi spokojenej Ty a Tvá paní kol5 Jinak jak jsi stimuloval? Byl jsi vůbec schopen po té rumové smršti? :kuk:

A co Ríša, ten taky nějak absentuje? Ríšo, pak už jsem neměl připojení na IT, tak jsem se připojil až teď doma.

Takže přeji všem klidný a pohodový nastávající pracovní týden a v tuto chvíli pěknou dobrou noc! Mějte se fajn :D:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, poledne na krku a v hospodě dnes ani noha. Všem přeju příjemný začátek týdne. :)

Johane díky za pozdrav a vyvolání vzpomínky, byla to obzvlášť povedená akce. :smich::palec2:

Karle, na rozdíl od tebe, kdy jsi se flákal v kapitalistické cizině, já mám účast docela dobrou. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný večer všem, tak si tak říkám, že Víťa je už asi v práci, nebo chodí později? To víš, my co jsme celý život museli makat od nevidím do nevidím, nemáme pojem od kdy začíná "noční", ale každopádně ať Ti to utíká! :smich:

Ríšo, vždyť si nedovolím ani pípnout, ale faktem zůstává, že účast v "hospodě" je čím dál horší!;) Že by ta hospodářská krize???:help: Tak jsem se pomalu celé odpoledne snažil vypálit mapy do DX navigace pro letošek z toho odkazu co nechal Johan, ale ani za Boha se mi to nevypálí!!!:aggressive: Asi opravdu, jak tam někdo píše, že to vypalovačka v noťasu nevezme, tak má pravdu - hrůza, zničenejch 5 CD a ani ťuk! Holt budu muset poprosit Johana zda by mi to nevypálil :help:

Tak se všichni opatrujte a mějte se fajn :D:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný den všem! :) Johane, to budeš moc laskav, to víš, starej dědek je rád, když zvládá na noťasu ty základní funkce, i když se stále snažím :smich: SZ následuje a mějh se moooc fajn :palec2::gunners3:

To Vick: Víťo, je mi jasné, že hezky vyspáváš, ale tady nádherně svítí Puňťa a tak Ti přeji, aby až se probudíš, bylo i u Vás tak nádherně! :)

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobry rano,podava se kava a ovocny satecky.v noci sem se vratil z vyletu,byl sem sefovi pro novej kamion v praze,pak do frydku pro naves a do ziliny pro plato a to me nalozili do navesu.vylet na dva dny,ale v novym mercedesu se to necha.hezkej slunecnej den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...