Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

4Barča:

 

To není výmluva, ale fakt. Ne každý je ochoten cestovat několik set kilometrů, jen proto, aby dva dny mokl ve stanech či chatách. 

Také dost jasně nerozumím této větě: "Ale tohle je v lidech... Pak jim nezbývá než jen závidět a drásat se, že nedorazil... " Věř mě, že třeba já  nezávidím a ani mi nervy nedrásá, že jsem nejel. Pokud bych jet chtěl, pojedu - nemyslíš? Vím, že dříve nebo později bude sraz v okolí a na vymetání každého srazu bez jediné absence také nejsem. Třeba jsi tím mířila na někoho jiného, ale tato věta mi přijde jako absolutní nesmysl. Na druhou stranu chápu, že vy to máte v rodině již dané.

 

Co se týká vás, zdravého jádra klubu, je jenom dobře, že se pár jedinců schází stůj co stůj - ať je vzdálenost jakákoliv. Mám pro to pochopení ač jsem vnitřně trochu proti. Naprosto trefně to vystihl Airman - je to otázka priorit a přesvědčení.

 

No tys psal,že konečně to bude na Moravě a že to je lepší vyhlídka než Sedmihorky nicméně Tě asi nepotěším,protože když si vemu,že od Tebe do sedmohorek to je cca 130km což je skoro nic,tak i sraz na Moravě bude od Tebe takto zhruba vzdálen,tudíž opět budeš zklamán.Myslím,že abys byl spokojen,musel by být sraz někde kolem Pasohlávek,ale tam už jsem byli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My to měli nějkratší trasou 210km a vůbec nás netrápilo si brát  v práci volno, přítelkyně 1den a já 2dny :kol-47: ani nemluvím o ostatních co si brali i celý víkend volna...

Hezky jsi napsal, že tam je to zdravé jádro. To tam opravdu je a kvůli toho tam taky jezdíme. A kdo k tomu přičichne hned pochopí, viz. třeba Drizzy a Doktorone... Kdyby mohli tak zůstanou co by to jen šlo, vůbec neměli nic proti jet  Prahy či Plzně, ikdyž to mají "hloupých" 120km... Klobouk dolů klucí naši :kol-35:

Rozhodně vymlouvat se na km je největší blbost podle mě, auto to v pohodě ujede :kol-31: Proto snad máme tyto limuzínky ne? :kol-24:

Kdyby někdo zorganizoval sraz třeba v Karlových Varech a měl to zajištěné, neměl bych nic proti a balil kufry a jel tam. Už jen proto, že člověk pozná o kousek více z naší republiky, ale hlavně že se potkám se super-b lidmi... :kol-47:

 

Lidi moc se na vás na podzim těším, ale tentokrát někdo ještě přiberte tu hruškovici ať je veseleji :kol-43:

 

Kuba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smeju se tomu co tu ctu :kol-48:  Prej dalka jak rika Barca je to o lidech a o tom co jsou ochotni pro sraz obetovat ... 

Jinak  1 den Plzen - Praha - Kamenice - Sedmihorky 205 km 
          2 den Sedmihorky - Praha - Kamenice 115 km
          3 den  Kamenice - Praha - Sedmihorky  115 km

          Posledni den  115 km

 

Tak to mas 550 km a to bez jezdeni s ostatnima  . Neprijde mi to hodne a uz vubec ne duvod proc nedorazit ... :kol-32:  :kol-32:  :kol-32:

 

:kol-87:

          
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně, je to o tom, co jsou lidi pro sraz ochotni obetovat. Já tak ochotný třeba nejsem, nepřijde mi moc v pořádku, že jede někdo 500 km kvůli ničemu, aniž by tam musel jet. Díky tomuto přístupu má můj sup najeto pouze 119tis a nějaký drobný, z toho můžete leccos vyvodit. Nejezdím zbytečně :) proto prosím, neřešte počet kilometrů, když to nevadí vám, pak mě ano a je to čistě moje věc a subjektivní názor, který mi žádný z vás nevymluví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říká jeden můj kamoš: "Vůbec, s autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím kurvěj" :kol-28:  Po 150 tkm se neaktivuje sebedestrukce.. Ale zas rozumím tomu, že nechceš jet někam přes "půl republiky" když to nemáš s čím spojit nebo si to jinak obhájit. Nedělal bych ze srazů povinné průvody (ikdyž je nepamatuju), ale můžu dosvědčit že jízda v koloně 15 Supů má svoje kouzlo, jakkoliv je Superb neřidičské auto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marku a Davide, jako vždy :kol-47:  :palec2:  

A jinak si myslím, že jsou zcela zbytečné debaty o tom, zda jet, či nejet na sraz. Není co řešit a nesmí se vnucovat názor, ať z té, či oné strany! Myslím si , že i v hospodě je třeba zachovávat trochu zdravého rozumu, pokud ten dotyčný není na cucky a o tom si každý udělá svůj náhled a názor! :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak chlapci.

To Michal: v žádném případě si to neber tak,že by tě někdo chtěl někam přemlouvat.To ani omylem.Než byses tam měl nudit to raději hezky spravuj fórum tak jak to děláš do teď.Každý má své priority a tak je to správné.Ty chceš mít najeto co nejmíň,někdo chce najet co nejvíc,další se chce podívat tam a tam.Tak to má být.

Já rád řídím a tak mi nedělá problém se podívat kde chci,ale v žádném případě by mě ani ve snu nenapadlo někoho nutit.

Pokud bys chtěl jet někdy na sraz a nemělo by to být nikde dále tak nic nebrání v tom, abys něco uspořádal sám.Nebráním se tomu jet se podívat někde k Brnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, já to ve zlém neberu, rád si poslechnu vaše názory a pobavím se s váma, proto taky na forum přispívám a čekám na vaši zpětnou vazbu :kol-47:

Víťo, jinak prosím tě, nepotřebuju mít na autě najetých 5 kilometrů, to jsem asi blbě vylíčil situaci :D myslel jsem to tak, že toho autem moc nenajezdím, no. Teď jsme pořídili ještě malýho skůtra, tak jezdím většinou tím - až na takový hnusný a vyblitý počasí, který mě (a asi nejsem sám) pořádně vytáčí. Člověk potřebuje trochu toho sluníčka k lepší náladě.

Na druhé straně se zase koukám rád na vaše fotky a tvůj příběh byl super :kol-47:  :kol-47:

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já mám zase auto od toho,aby jezdilo,a ne aby soutěžilo o to,kdo najede nejmíň kilometrů,a jet někam za kamarádama...tomu opravdu neříkám zbytečnost ,nebo jízda bez cíle,to tedy pardooooon,........................................................

Jak to dopadlo u AutokloPospíšil? Docela koukám co se to děje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já přeji všem co nejméně škod z toho svinského počasí! Já jsem včera přijel a měl jsem zatopenou jímku s čistčkou od bazénu. Voda byla tak 3cm pod motorem pumpy, no jen tak tak. Tak jsem honem začal ponorným odčerpávat a pochopitelně to se podělalo, takže nastoupila osvědčená ruční práce a pak celou noc kontrola, no zatím se dařilo, ale ráno jsem to pro sichr vyzvedl a musel tím pádem vypnout, no snad už to dnes přestane, je to tady v Praze hrůza a lidi začínaj mt docela bobky a ani se není co divit. Tak si všichni držme pěsti, aby ty škody byly co nejmenší! Hodně štěstí všem :gunners3:

 

To Passport: Davide, jak to dopadlo s tím novým sklem? Co na to řekli? Měj se fajn :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...