Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Jo, ten clovek jim nalitnul a je to jeho chyba,v tom mas samozrejme pravdu. Maji neskutecne propracovanej system, bohuzel ne k dobru zakaznika. Zmrdi jsou to za jejich chovani se k ostatnim lidem, je to obchod, jasne, ale trochu lidskosti neuskodi :( ja bych v aaa auto nekoupil, ale verim, ze tam par dobrych aut urcite bude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeknu ti to narovinu.. auta jsou tam dobré i špatné.. tak jako všude. Oni kupují auta i z ostatní bazarů, z různých autosalonů (ojetiny), a prodávají je dál. To že s auty manipulují nebo stáčí km, to nevím, nikdy jsem to od nikoho neslyšel. Jestli ano, tak to dělají fakt hodně tajně, a ví o tom jen velmi málo lidí. Ale spíš si myslím že ne. Vzhledem k tomu že se tam týdně prodá kolem sedmi set aut, tak to asi nemají zapotřebí. Hold když tam člověk jde, tak musí vědět jak na ně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radime máš naprostou pravdu.Lidi musí koukat.Na druhou stranu,pokud ti tam příjde starší pár tak asi není zas takový problém ho zlomit a ojebat viz. předváděčky různých hrnců atd atd.Smutné je,že to všem prochází tady v té naší republice.Že tam dělají čachry je jisté neboť jsem byl přítomen toho,že není pro ně problém oškubat jakékoli auto pokud tím prodají jiné.Zmrdi to jsou proto,že právě díky tomu,že jsou tak velcí by to nemuseli mít zapotřebí.Lidi na to spoléhají když vidí megalomanské reklamy a u nich ksichty známých lidí.Jasně že ty nebo kdokoli jiný tady odsud a nebo mladší si na to dá pozor,ale starší lidé jsou neuvěřitelně důvěřiví. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle presne se nam z 95% cca pred 3 tydnama stalo. Kdyz uz sme neco vybrali tak nez sme si to odvezli dostali sme 2 manazery, 2 prodejce, 2 co resili uver, 3 co nam vykupovali auto. ( fabie1 vykup 73 000, druhy den na plose za 115 000) po nekolika dennich navstevach sme se stali VIP. tudiz sme dostali sveho manazera ktery se o nas staral tim zpusobem, ze nas privital ukazal auta a poslal k dalsimu pikolikovi. Takze ve finale se o nas staralo pres deset lidi. Vybrali sme oct2face. Celkem slusnej uver a auto v top stavu.kupovali sme to z mototechny jakoby. Jestli nekdo vite jak to tam chodi tak budete vedet. Auta tam maj krasny ale i spatny. Vsichni mili vlezdoprdelky jen aby udelali kseft. Aaa Praha a vubec cely Acka bych nedoporucoval. Vychcany jak dira do snehu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sejis .. krásné foto z dobré akcičky :-) ale druhej den jsem lamentoval :-DD

 

Lanny - písknu, když budu v praze tak, aby jsem navštívil maroda a dal si s ním čaj :-D

 

Tak předně zdravím celou SUPÍ BANDU z mého lázeňského pobytu a omlouvám se, že se tady málo vyskytuju, ale jsou zde velké problémy s připojením.

 

Jinak se mi moc líbí fotky ze srazu, je vidět, že se pěkně vydařil a já jsem jen mohl tiše závidět. Je na Vás všech vidět spokojenost a to je moc dobře.  Do toho podzimního budu dělat možné i nemožné, abych se zůčastnil. Koukal jsem kolik je nových členů, které ani neznám, rád Vás všechny uvidím a o starých pardálech nemluvě!

 

To JohanJFV: Johane ještě do příštího týdne bych měl být v lázních, pokud se mi nepodaří si to prodloužit - rehabilitace je tady výborná. Uvidím, ale jak budu v Pze, dám vědět. To víš, že Tě rád uvidím. Zrovna si říkám kolik už ten Tvůj sup má nadrandíno a zda jej nebudeš měnit? Podstata je, že Ti celou dobu evidentně slouží ke spokojenosti.

 

To Passport: Davide, nějak jsi zde opravdu sporadicky, ale důležité, že jsi byl na srazu! Doufám, že až budu opět v Pze, tak že se domluvíme a dáme scuka. Jinak jak Ti chutnalo u Štěpána? Dal jsi si zase alespoň půlku jídeláku? No nic ve zlém, jenom v dobrém. Doufám, že jsi si vzpomněl při té baště? :kol-147: 

Víťo a Járo, Vás taky musím extra pozdravit, je dobré vědět, že jste v pohodě!

 

Takže SUPÍ BANDO, jak vždy říká Víťa "OPATRUJTE SE" a mějte se všichni moc fajn! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zkus napsat nejakej navod na byvaly spolupracovniky, nechce se ti chvilu?

Není na to žádnej spešl návod. Neposlouchat kecy co vykládá prodejce. Auto si prohlídnout pořádně sám, nechat si ho zvednout. Pokud máš cash, usmlouvat aspon slevu, většinou nějakou tisícovku slezou. Pokud chceš úvěr, nechat je to spočítat a alespon 3x  -4x odmítnout.  oni to přepočítají. Dá se tam dostat na dobrý úrok.. ale musíš je odmítat, ale jevit zájem... ideální je odejít s rozhodnutím, že si to musíš promyslet. Oni pak většinou volají ještě s nějakou nabídkou. Pak se hlavně nenechat ojebat, všechno přečíst a spočítat. Splátka x doba splácení (základní škola) ... nic složitého. Hlavní je se řídit selským rozumem a neposlouchat prodejce.. vše co řekne je lež :) 

Jinak zdravím Karla, at jsi co nejdřív zdráv a snad se uvidíme na podzim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím naší SUPÍ BANDU  a Víťu s Radimem zvlášť extra. Díky moooc kluci. Jinak já taky věřím, že do podzimu budu snad v pořádku. Už jsem si předběžně zabukoval Bystřičku, resp. jsem to nadhodil, teď momentálně nevím kdo to organizuje, ale to myslím je fuk. Dlouho jsem tu naší bandu neviděl a jsem moc zvědavej i a nováčky,pěkně se nám to rozrostlo. To je moc dobře. 

 

Tak mi dnes došlo, že budu mít asi Supa s nejmenším náběhem, protože chudinka od září stále stojí v garáži. Tak schválně kluci, kdo má méně než 148.200km poctivých a doložitelných! Já už ho snad budu jen hýčkat do veteránského důchodu.

 

Všem Vám přeji hezký víkend a OPATRUJTE SE, jak vždy připomíná Víťa :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Lanny, to ho mas este v zabehu ??

 

Moj ma poctivich 392k, pocitam ze za 2 mesiace budem za 400k :). Klop klop, povodne turbo :) . Najvacsie opravy: Novy EGR ventil, a potom ta sracka - zotrvacnik na alternatore, alebo take nieco, co ked zatocis s volantom na mieste, zacne to "revat"  :).

 

Na tu Bystricku by som sa aj ja rad pozrel, len este nevim co bude na jesen ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Laam: No svým způsobem máš pravdu. Jinak ten Tvůj nájezd kilásků je taky úctyhodneh, jen tak dál v pohodě. A s tou Bystřičkou si to musíš nějak udělat, přeci nemůžeme zklamat mlaďochy, když chtěj vidět starou gardu. Wilo, věřím, že se tam uvidíme! :kol-131:

Víťo, já věřím, že si to Wilo nějak zařídí, rád ho po tak dluhé době uvidím.

 

Jinak všem pěkný pracovní týden a OPATRUJTE SE! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měnil poslední olej před 400tkm (měnim po 15tkm) ... měněno čidlo chladicí kapaliny a vrtule na klima  ... :-) a žádné klop klop to nedělá, turbo to taky nežere a zatáčet můžu kdykoliv a kdekoliv a žádný zvuk :-)  

(preventivně jsem vyměnil alternátor ve 300 a renovoval klima kompresor a servo pumpu ) 

 

btw Lany budu ted asi přes týden v praglu - se ozvu když to bude nějak schůdné. 

 

Johan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...