Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Hoši já nevím jestli to bezkontaktní mytí je super. Dřív jsem ten program používal taky ale od doby co používám jen oplach tak mi přijde že mi vosk na autě vydrží déle. Dřív to myslím bralo i vrstvu vosku sebou a tudiz jsem to musel voskovat aspoň jednou týdně. Dnes to voskovuju jednou měsíčně ale nemusel bych ale to bych nebyl já abych na tom něco pořád nehledal ☺

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dlho nic, co ??? tak tu je jeden:

 

 

Sousedí cigán s černochem a říká si, jak to, že má všechny děti krásně černý, zatímco on má jenom hnědé. Ptá se ho: "Poslouchej černochu, jak to děláš, že máš děti takový černý a já je mám všechny takový vybledlý?" Černoch se usměje a říká: "Podívej,máš ho 25 cm dlouhýho a 6cm v přůměru?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to a...si ne." Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem před měsícem testoval na autě kolegům šampon na auto - je to něco s nanočásticema.

 

Umyl jsem auto, nanesl rozprašovačem na wapce, opláchl vodou .. měsíc auto oplachuji hadicí, nebo na pumpě wapkou. Na laku mi okamžitě odteče voda pryč, na okně to už stěrače trošku ošoupaly, ale přes týden jsem měl efekt tekutých stěračů.

 

Příští víkend budu testovat od druhého kolegy umytí a nějaký rozlešťovací vosk ( si před tím pustím Karete Kid asi) .. tak porovnám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...