Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

zdar při pátku pánové,nějak nestíhám,dost práce a velké lítání kolem mé výstavy,která má díky bohu obrovský úspěch... :)

jinak čtu,že chcete nějaký sraz,No co se týče mě,tak já pokud budu mít čas eventuelně dorazím,ale organizovat nic nebudu,10x do jedné řeky nevsroupím ;)lol a hlavně mám jiné záměry se supem.tak nevím,nevím..... ;)

jo a relax víkend přeji,já budu mít půl na půl pracovní-relax.

post-210-0-96618000-1298015731_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo, viděl bych to na ten první termín 14.-15.5.2011, protože pokud by to bylo v termínu 21.-22.5.2011 je hned další víkend škodahome. Silně pochybuju o tom, že by srazům byl někdo ochotný věnovat dva víkendy po sobě. Loni jsme tam byli v květnu tři a z toho já tak na dvě hodiny abych jen podpořil fórum. Počkáme co na to Martin35 a pak uvidíme.

Jirko, tak hlavně že se povedlo a daří se. :palec2: Díky bohu to ale nebude. Ten se na nás vysere, kde může, asi stejně jako ty se asi chystáš na nás. :feve: Podle tvého příspěvku to vypadá, že uděláš superbům pá pá. :help:

Hezký víkend pánové.

Odkaz ke komentáři

pěkný víkend všem kdo už ho mají nebo zítra budou mít.Já jdu ještě zítra na denní.

Ríšo jo klidně nebráním se tomu.Jsi aspoň první kdo napsal nějaký důvod tak snad přibudou i další.Je pravda že co se týče jarních Chaber tak ty jsem ani já nijak moc neabsolvoval.Spíš jsem jezdil pravidelně podzim.Nicméně zdá se mi to a nebo jsou letos mnohem později?

Odkaz ke komentáři

Ríšo,velká chyba,že jsi si neudělal čas včetně mého pozvání na výstavu,určitě by se to líbilo i vnukovi.....

Co se týče supa,tak zatím asi nepůjde,ale asi dostane převlek a bude pracovat a to moc na srazy nebude,byl by tam jako nahý v trní lol

post-210-0-02522200-1298053802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak hola, kucííí, kde k sakru všichni jste ? ;) ...

To víš Karle, v práci :feve:. Já se z práce na fórum nedostanu, je tam nějakej firewall. A když přijedu domu tak už na něj nezbyde moc energie.

Přeji příjemný víkend, zítra máme s kolegy malou oslavičku a pokud se v neděli probudím před obědem tak se jdu podívat do technického muzea. Prej to stojí za to!

Odkaz ke komentáři

To Ace Ventura: Járo to nebylo myšleno nijak zle, pochopitelně, že po celodenní honičce není vždy nálada :)

Jinak se musím připojit k Martinovi35 - VŽDY PŘIPRAVEN! :smich: a taky mu musím poděkovat za stálé zásobení vtipnými obrázky - Martin nemá v tomhle konkurenci :palec2:

Ríšo, musím opět suše konstatovat, že jsi absolutní :palec:

Pánové, všem přeji pěkný a pohodový víkend, hlavně hodně stimulace :prc: a ve chvilkách odpočívání si nechte projít hlavou jak termín, tak místo srazu. Já se taky připojuji k té půlce května. :kol-24::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Koukal sem do kalendáře a trefili ste se úplně do černého :palec2: ten datum 14-15.5 by mě vyhovoval nejlíp.Na konci května jsou chabry,ale na jarních sem nikdy nebyl,kreje se mě to s lada srazem.Byli by to jediný dvě jarní akce na který bych si čas udělal,pak jen práce a budování bydlení.Co se týče místa srazu,to je mě nějak jedno,s váma bude fajn kdekoli kol5kol5:palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak Vás konečně zdravím, první polovolný den po dlouhé době ....

Sejda pěkná výstavka! :palec2: a Sup v polepu, bude luxusní na srazu ... takovej jinej nikde jinde nebude!

Ke srazu .. pánové dejte termín a já vezmu ženu a dorazím .. buď na chvilku, nebo na lahev B)

Opatrujte se a užívejte, když máte trošku volna!

Odkaz ke komentáři

.....tak chlapi a ne "bando" jako vždy? Musím říct, že oboje je od Tebe milé! Myslím, že mohu jménem mnoha z nás Tě též co nejsrdečněji pozdravit a popřát Ti úspěšné přežití tohoto mrazivého týdne - skuečně by už mohlo přijít to kýžené JARO! :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...