vick Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 tak já tu taky přihodím nějaké datum.Buďto 14-15.5. a nebo 21-22.5. Pěkný čtvrtek borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 jaaa jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 zdar při pátku pánové,nějak nestíhám,dost práce a velké lítání kolem mé výstavy,která má díky bohu obrovský úspěch... jinak čtu,že chcete nějaký sraz,No co se týče mě,tak já pokud budu mít čas eventuelně dorazím,ale organizovat nic nebudu,10x do jedné řeky nevsroupím a hlavně mám jiné záměry se supem.tak nevím,nevím..... jo a relax víkend přeji,já budu mít půl na půl pracovní-relax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Víťo, viděl bych to na ten první termín 14.-15.5.2011, protože pokud by to bylo v termínu 21.-22.5.2011 je hned další víkend škodahome. Silně pochybuju o tom, že by srazům byl někdo ochotný věnovat dva víkendy po sobě. Loni jsme tam byli v květnu tři a z toho já tak na dvě hodiny abych jen podpořil fórum. Počkáme co na to Martin35 a pak uvidíme. Jirko, tak hlavně že se povedlo a daří se. Díky bohu to ale nebude. Ten se na nás vysere, kde může, asi stejně jako ty se asi chystáš na nás. Podle tvého příspěvku to vypadá, že uděláš superbům pá pá. Hezký víkend pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 pěkný víkend všem kdo už ho mají nebo zítra budou mít.Já jdu ještě zítra na denní. Ríšo jo klidně nebráním se tomu.Jsi aspoň první kdo napsal nějaký důvod tak snad přibudou i další.Je pravda že co se týče jarních Chaber tak ty jsem ani já nijak moc neabsolvoval.Spíš jsem jezdil pravidelně podzim.Nicméně zdá se mi to a nebo jsou letos mnohem později? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ahooooj, po týdnu jsem o5 tu !! Týden Praha a dnes dodělávky v Třebotově. A tady čtu o nákym srazu, Ríšo jasně že bych jel na chabry i jinam propláchnout trubky, prokonzultovat supy atd atd.... jak se kdysi říkávalo " Vždy připraven!! ".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Kecy v kleci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 no joooo, já to pořád řikám, plyšák nikdy nezklame !!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ríšo,velká chyba,že jsi si neudělal čas včetně mého pozvání na výstavu,určitě by se to líbilo i vnukovi..... Co se týče supa,tak zatím asi nepůjde,ale asi dostane převlek a bude pracovat a to moc na srazy nebude,byl by tam jako nahý v trní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Jiříku on by tam nebyl jak nahý v trní,ale byl by středem pozornosti.To jen tak někdo nemá.A i my bychom byli více v bezpečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Tak hola, kucííí, kde k sakru všichni jste ? ... To víš Karle, v práci . Já se z práce na fórum nedostanu, je tam nějakej firewall. A když přijedu domu tak už na něj nezbyde moc energie. Přeji příjemný víkend, zítra máme s kolegy malou oslavičku a pokud se v neděli probudím před obědem tak se jdu podívat do technického muzea. Prej to stojí za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Já vím Víto,zažil jsem to s Ochcávkou Járo Ejsi,odpovídej častěji v tvém tématu v elektrice,je tam hafo dotazů,od pitomejch až po záludné,,,,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 To Ace Ventura: Járo to nebylo myšleno nijak zle, pochopitelně, že po celodenní honičce není vždy nálada Jinak se musím připojit k Martinovi35 - VŽDY PŘIPRAVEN! a taky mu musím poděkovat za stálé zásobení vtipnými obrázky - Martin nemá v tomhle konkurenci Ríšo, musím opět suše konstatovat, že jsi absolutní Pánové, všem přeji pěkný a pohodový víkend, hlavně hodně stimulace a ve chvilkách odpočívání si nechte projít hlavou jak termín, tak místo srazu. Já se taky připojuji k té půlce května. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fousekk Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Zdarec. Jsem nováček,tak se v tom moc nevyznám,ale učarovalo mi. Nevíte někdo o nějakém superbu rok 2004 a nejlépe 1.9 TDI. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Koukal sem do kalendáře a trefili ste se úplně do černého ten datum 14-15.5 by mě vyhovoval nejlíp.Na konci května jsou chabry,ale na jarních sem nikdy nebyl,kreje se mě to s lada srazem.Byli by to jediný dvě jarní akce na který bych si čas udělal,pak jen práce a budování bydlení.Co se týče místa srazu,to je mě nějak jedno,s váma bude fajn kdekoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ahooj, u nás zase napadlo trochu bílejch sraček, ale naštěstí jen trochu!!! Jooo a viděli jste tu akci na botičky u bati?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ten Baťa už neví jak by nalákal zákazníky ! Martine, že je tam u Vás máte aktivní, to si snad opravdu Ti od BATI objednali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Nikdo nic nepíše, tak aspoń, Víte jak dostane blondýna signál na mobil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Martin, ten prostě nezklame! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Tak Vás konečně zdravím, první polovolný den po dlouhé době .... Sejda pěkná výstavka! a Sup v polepu, bude luxusní na srazu ... takovej jinej nikde jinde nebude! Ke srazu .. pánové dejte termín a já vezmu ženu a dorazím .. buď na chvilku, nebo na lahev Opatrujte se a užívejte, když máte trošku volna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 příjemný začátek týdne kamarádi.U náš -8 ale nesněží takže to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Také všem pěkný vstup do mrazivého týdne, ať se daří! Víťo, teď je u nás v Praze - 4,O a to je 12.42, ráno to bylo docela hustý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 i já zdravím,hlavně Vítu tady sněžilo a naštěstí to moc nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahoj chlapi, zdravím vás bez rozdílů a srdečně vespolek. Tak pondělí už máme skoro za sebou a ani se nenadějeme a bude zase víkend. Hlavně budeme blíže k jaru, ta zima a mráz už mě fakt nebaví. Opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 .....tak chlapi a ne "bando" jako vždy? Musím říct, že oboje je od Tebe milé! Myslím, že mohu jménem mnoha z nás Tě též co nejsrdečněji pozdravit a popřát Ti úspěšné přežití tohoto mrazivého týdne - skuečně by už mohlo přijít to kýžené JARO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.