Krtek6 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jak možeš vědět jaky bude počasí při nejhorším si vemeš deštník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 to snad ne rad kouknu na škodovky ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No a teď si představte, že bude chcát.. posere to celou akci potom to bude na tebe že jsi to přivolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 a nebo přijdou kroupy a všichni si upraví střechu auta podle té mojí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 co zas máš za abnormalitu máš z toho kabriolet bo co? hlavně mi vem ten ovladač zrcátek už se na to nemožu dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Mám celulitidu na střeše :-D neboj se, myslím na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 bože kriste...ty vždycky musíš vybočovat z davu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Zdravím Vás hoši, pokud nebude pršet a nebude vadit že bych taky dorazil, tak bych skočil provětrat carcoolku a dorazím taky omrknout jiné okřídlené šípy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) vadit určitě nebude...a špatné počasí se nepřipouští...píšu tě na seznam... Editováno: 29. Březen 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) aktuální stav k 29.3.2012 Aktuální seznam členů, kteří přislíbili účast na sraze v Hranicích 7.4.2012 v 13:00hod http://www.mapy.cz/s/3plt Kolage saluckaf libor.kratas royce bruno128 Pitrsman + + =bre@dy= DonnJarda Luďan Krtek6 + princes h.karlik Veronika Vaňková Papstbiker Roman Tukač Rolando65 Kyslík Tomik81 PUCEK Deko ironpipi Martin_TDI Adoks jurysekm BAZY libodi camell.k Kony MiL alda0211 Jakub Nabel sporty Majklos003 Big_Dane kovicek + seznam členů, kteří po sraze pojedou směr Dolany na pořádnej žvanec: Krtek6 + libor.kratas =bre@dy= Kolage Pitrsman + + Deko Adoks princes jurysekm Luďan bruno128 Majklos003 kovicek + Editováno: 1. Duben 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Aby se mohly příští týden rezervovat místa v Dolanech, tak nejpozději do středy 4.4. budu připisovat členy, kteří mají zájem o pořádný jídlo. I po tomto datu je samozřejmě možné se příhlásit na žvanec do Dolan, ovšem nezaručím, že už v hospodě bude volné místo! Počet rezervovaných míst bude dle stavu k 4.4. Vzhledem k tomu, že máme přihlášených přes 30 členů z škodahome fora a octavia klubu, znovu prosím, aby jste si opatřili nějakou visačku nebo cedulku s vaším nickem, aby jsme se mohli alespoň nějak oslovovat. Zapamatovat si tolik členů naráz je nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tak to je super, díky moc , snad stihnu už na auto dodat co přivezu z lakovny aby nevypadalo jako rozdělaná hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Jsem Luďan a jsem alkoholik. Brunos me totiz zkazil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 nevymlouvej se na Bruna...ty jsi starej notor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 mě poznaji prostějovaci hned že jede Alda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 nejede někdo mým směrem ? Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Hranice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Jsem Luďan a jsem alkoholik. Brunos me totiz zkazil :-D Co to na mne svadis, ja jsem abstinent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Co to na mne svadis, ja jsem abstinent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 zatim to vypada ze podle predpovedi ma trochu prset ale to bude asi jak neska a vcera taky melo a sem tam cosi spadne jinak sviti slunko.Mimochodem dest me az tak zase nevadi ,si vemu destnik ,takze jedu ikdyz bude prset ,samo.. kdyz bude pekne tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 .....na sraze v Hranicích 7.4.2012 ......ty už víš jak bude za týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 http://www.meteopress.cz/#sm=1-6-2 staci se trochu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ty si dobrý fantasta, vždyť oni neví jak bude pozítří....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Jelikos mas uz April tak je vic pravdepodobne ze tak bude jako dnes Ale to nevadi ,neska bylo celkem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 hele to je jedno jestli bude pršet nebo ne hlavně že se tam všichni dostaví a vymluvy neberu.To by musely padat z nebe hovna a pak to odřeknu i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Cau, tak ty Dolany obvolavam neco mi do toho vlezlo, budete si muset dat do nosu za me:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.