alda0211 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tak to bude mazec,tolik lidí.To parkoviště zabereme jen mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 žvanec v Dolanech rezervován 7.4. 2012 na 15:30 pro 18lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Jestli chcete prerovaci na vas pockaji u kauflandu v prerove vyjezd na lipnik, pri vjezdu hned za zastavkou vlevo ,CEKAME DO 12:30H !! http://www.mapy.cz/#...s%20P%C5%99erov snad to stihnem a přidáme se, měli by jsme být čtyři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 jinak doporučuju obrnit se trpělivostí...rozkopali nám hlavní cestu skrz přerov takže je to tam o nervy...na te křižovatce to řídí cajti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Tak jsem se rozhodl že budu ve 12.00u ASA v PV ale do Přerova nepojedu.Jedu po dálnici je to pro mě pohodlné.Kdo bude chtít může se přidat,jinak se uvidíme na srázu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 ok tak kazdej samostatne ,potkame se tam tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jak rozkopali???? Ja jsem fakt fest dole jinak se moc omlouvam, ale na to jidlo asi nebudu stihat. Uvidim presne v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 tou rozkopanou cestou nepojedeš...neboj se...akorát ta příjezdová cesta od olomouce (prostějova) bude na křížovatce plná a řízena policajtama...to bys musel jet (jako že nemožeš) do centra směr na zlín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Ty me strasis s rozkopanou cestou, Kratas ze nesjedu z dalnice...... kua co to mate za prijezd Editováno: 5. Duben 2012, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Krtek ma pravdu ,od olomouce budete cekat velkou radu a od nadrazi to same ,lepsi je ta dalnice jak rikal Alda ,pokud je dalnicni znamka ovsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ty me strasis s rozkopanou cestou, Kratas ze nesjedu z dalnice...... kua co to mate za prijezd to víš...když my máme radní takovy kr*tény, kteří nepřemýšlí....my už si na to zvykly a ostatním to přijde stále k neuvěření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tyjo jestli bude tak hnusně jak dneska tak počítám tak s třetinovou účastí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Destnik je v aute, takze ja dojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 neúčast se nepřipouští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Pitrsman psal, že by mělo být hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Přinejmenším můžeme si nasadit pláštěnky,ale to by jsme vypadali jako ču... ha ha ha.Jinak já přijedu na 100%Teď jen záleží jana jed jestli jed po dálnici až na místo nebo jed po staré do Přerova a pak jed až na místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Pitrsman psal, že by mělo být hezky. toho si bets nevšímej Editováno: 5. Duben 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Jsem si nevsiml ze by bylo neska nejak hnusne ,az na ten vetr a nerikal jsem ze bude hezky ale ze nebude prset ,kdyz spadne par kapek to vam vadi?Ja se nerozpustim Sobota 7.4.2012 Oblačno, ojediněle, na jihovýchodě místy přeháňky. Noční teploty 4 až 0 °C. Denní teploty 10 až 14 °C. Severovýchodní vítr 2 až 6 m/s. zdroj:http://www.meteopress.cz/ Editováno: 5. Duben 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 v autě je teplo a venku máme dešníky,tak si myslm že se to dá zvládnout.Lidi nehledejte nějaké vymluvy,kdo chce tak přijede a kdo nechce tak ať nás nelakuje že přijede a pak nic.Pokuď se domlouva něco tak by bylo dobré přijed a nebo řict hned že na vás se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Moje rec Aldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Kucííííí, kolik lidu jede z PV? Vlez mi do toho sice sváteční oběd s rodinou, kterej měl bejt až v neděli, ale zkusím z toho nejak vybruslit např. takže zatím s tím srazem u A.S.A ve 12:00 počítám =bre@dy= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ja jedu z PV a budu čekat ve 12.00 u ASA,tož už se to blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 kdo jede z Ostravy tak mame scuka kolem 12:30 na Benzine za tunelem Klimkovickým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Pokud tedy bude počasí přát tak jsem o půl na benzínce hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) žádné omluvenky se neberou A opět připomínám a prosím, aby všichni kteří dojedou měli nějakou visačku se jménem (nickem) žvanec v Dolanech je rezervován na 15:30 pro 18 osob, které jsou napsány v seznamu. Další volná místa jsou pouze o náhodě a neručím za ně! Editováno: 6. Duben 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.