ViperCZ Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Tak kdo to předemnou dnes jel s krásnou jedničkovou fábií v modré barvě, bez označení motorizace, s poměrně širokými pneu (typl bych to na neco kolem 205/55 R15) a s velkou nalepkou "SKODAHOME.CZ" na zadním skle. Bylo to v 11:05 na náměstí Jiřího z Poděbrad v Poděbradech Ja sem byl ten za ním v zaprasený červený Editováno: 5. Listopad 2008, autor: Tomáš Němeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ahoj, co takhle napsat kde? mam jedničkovou fabku(ale červenou), nápis mám, širší pneu relativně taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 upraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 nebyl to pan Bajdik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 nn, ta modra byla svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 jestli to Škodahome bylo napsáno starým fontem - tedy jako jsou psané nápisy FABIA na FI, tak to byl Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Mesto odkud pochazi- Nymburk (8km od PDY) tak to je na tutovku on . Nj pekna fabča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Ńo jo, to jsem by fakt já. A ty jsi jel z náměstí jako na most, že? Jsem koukal, kdo se to na mě lepí, a von kolega sonduje. Snad se ještě někdy potkáme, když jsme skoro sousedi. :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 jj, smerem na most a jak sonduju tak sem zapomel dat dokonce levej blinkr Sem koukal co to predemnou jede za peknou fabcu a najednou zahlidnu skodahome a uz sem zacal patrat . Nekdy zajdem na pivko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.