foxdivemaster Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 aj u okty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ještě to nemáš vyzkoušené ?Myslím že čekáme všichni na novou verzi ,říkal jsi večer(29.4.)-že by se ti nedařilo a je něco špatně nechcu byt sprosty,ale kazdy nezije jenom forem a ma aj jine starosti a povinosti a hlavne si musime uvedomit ze to pro nas kamil dela zadarmo,takze muzem byt radi ze to sem vubec volne pusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 naprosto souhlasim s foxdivemaster .. az to kamil bude mit pripravene, bezpochyby to sem da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ja teda nevim, ale mam Octu a budiky s maxikem, a kdyz zatahnu rucku, tak se mi rozsviti jen kontrolka... nemate to nekdo vyfoceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nechcu byt sprosty,ale kazdy nezije jenom forem a ma aj jine starosti a povinosti a hlavne si musime uvedomit ze to pro nas kamil dela zadarmo,takze muzem byt radi ze to sem vubec volne pusti Myslel jsem že pokládám otázku - pokud to někdo pochopil jinak tak sory - je mi jasné že má i jine starosti jen mi zarazilo že se Kamil tak dlouho neozývá. Tak proč se hned čertit že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tady je opravena verze. http://www.megaupload.com/?d=HPYXLEFA Nejak se mi zaviroval PC a musel jsem preinstalovavat Zacalo to tim, ze padal kompiler .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja ti rikal, ze mas prejit uz konecne na Linux BTW prosimte uz BEZ INSTALERU!!! Nekteri z nas nemaji soukrome laptopy...teda s woknama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 aj u okty Muzes mi to ukazat? Me se ukaze jen kontrolka tohle bych si nechal i dodelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 U Fabky je to kdyz je auto v pohybu a zatahne se rucka, pak to hodi hlasku pres celej maxidot. U octavie to bude stejny. Vyzkousej za jizdy pritahnout lehce rucku a asi po 1-2sec se ukaze hlaska na maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mám dodělávanýho maxíka, ale ručku tedy neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 dela mi to na octe to samy co majklovi na fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mam otazku na ty, kteří mají TDi, chtěl jsem si do DDotu dát teplotu oleje, která by měla být podle DP na pozici 3 v bloku 3 v budíkách (do DDotu jsem dal 3-1=tedy druhou pozici a 3.blok, adresu 17) Ale teplota oleje to neni :-( Funguje to nekomu? Stejne tak tempomat, podle DP je v motorovce, v bloku 6 na prvni pozici udaj o posledne ulozene rychlosti, ale me to ukazje jen aktualni rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak sem vyzkousel rucku - funguje hlaska pres cely display a pipani Tak sem vyzkousel novy D-DOT fw a uz mi funguje jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Myslel jsem že pokládám otázku - pokud to někdo pochopil jinak tak sory - je mi jasné že má i jine starosti jen mi zarazilo že se Kamil tak dlouho neozývá. Tak proč se hned čertit že v poho ja to nemyslel jenom na tebe ale tak vseobecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) akorat porad nevim, co zpusobuje , ze ta rychlost se casem prestane zobrazovat. Zajimavy, ze kdyz restartnu D-dot , tak to zase naskoci. Holt budu muset na nejakou sluzebku do Prahy jet s Notebookem na sedadle v Debug modu a jakmile to prestane zobrazovat, tak zastavit u benzinky a zacit resit co je spatne navic jeste uz hodne lidi ma u me objednany D-doty a firma , co mi obvykle vyrabi desky, tak nejdriv do 8 dni, pak jeste tyden, pak jeste tyden, ze jsem se nas... a zadal vyrobu jinde .... Editováno: 4. Květen 2009, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.VIP Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Ještě bych možná zkusil vylepšit přepínání mezi zobrazovanými hodnotami... jde o to že než přepneš mezi např. teplotou motoru a teplotou uvnitř tak musíš čekat než se ti pokaždé zobrazí ty kanály které máš před teplotou vevnitř... jestli by nešlo mezi jednotlivými hodnotami dát nějakou pauzu než začnou inicializovat jednotky... Editováno: 5. Květen 2009, autor: Martin.VIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) akorat porad nevim, co zpusobuje , ze ta rychlost se casem prestane zobrazovat. Zajimavy, ze kdyz restartnu D-dot , tak to zase naskoci. Holt budu muset na nejakou sluzebku do Prahy jet s Notebookem na sedadle v Debug modu a jakmile to prestane zobrazovat, tak zastavit u benzinky a zacit resit co je spatne -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Take se mi prestane zobrazovat rychlost na spodnim radku a myslim ze se to stane pokud se zada do nejake pozice tempomat. A jak psal tomina -ukazje jen aktualni rychlost to znamena zobrazeni dvou rychlosti tempomat a spodni radek ,vyhodil jsem zobrazeni tempomatu a zatim je vse OK. Mozna nahoda - nebo se to nejak tluce -muj nazor Co ty na to Kamile ? No a jeste jeden poznatek ja pokud restartnu D-DOT a udelam to treba dvakrat zasebou tak mi prestane ukazovat celej maxik a nebo kdyz tam chci nahrat svoji konfiguraci.Pomuze az upgr. softu potom zacne zase makat jak ma. Editováno: 5. Květen 2009, autor: lassev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ještě bych možná zkusil vylepšit přepínání mezi zobrazovanými hodnotami... jde o to že než přepneš mezi např. teplotou motoru a teplotou uvnitř tak musíš čekat než se ti pokaždé zobrazí ty kanály které máš před teplotou vevnitř... jestli by nešlo mezi jednotlivými hodnotami dát nějakou pauzu než začnou inicializovat jednotky... To zni jako zajimavej napad. Asi by to slo. Zkusim a dam vedet. Me ta rychlost na spodnim radku prestane ukazovat sama od sebe zcela nahodne a to nemam tempomat. Restart myslis pres Menu / Restart ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.VIP Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To zni jako zajimavej napad. Asi by to slo. Zkusim a dam vedet.Me ta rychlost na spodnim radku prestane ukazovat sama od sebe zcela nahodne a to nemam tempomat. Restart myslis pres Menu / Restart ? jj možná udělat nějakou položku v menu, kde by jsi si např. v milisec nastavil pauzu před inicializací... myslím že by to šlo... Jo a ještě jsem nezkoušel novou verzi upgrade programu pro pc, ale ve staré nefungovalo ani nastavování počtu zobrazovaných hodnot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To zni jako zajimavej napad. Asi by to slo. Zkusim a dam vedet.Me ta rychlost na spodnim radku prestane ukazovat sama od sebe zcela nahodne a to nemam tempomat. Restart myslis pres Menu / Restart ? Ano restart myslim pres menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Je to tak, při zatažení ručky se horní řádek rozsvítí červeně a uprostřed to napíše Ruční brzda zatažena. Po uvolnění se spodní řádek d-dotu restartne a začne znova uklazovat. Dřív jsem myslel že zamrzne i napětí, ale dnes mi rychlost zase zamrzla ale napětí se měnilo. S tím tempomatem je to zajímavé, teď si uvědomuji že jsem ho dnes použil. Budu to sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jj možná udělat nějakou položku v menu, kde by jsi si např. v milisec nastavil pauzu před inicializací... myslím že by to šlo... Jo a ještě jsem nezkoušel novou verzi upgrade programu pro pc, ale ve staré nefungovalo ani nastavování počtu zobrazovaných hodnot... Nova verze porogramu pro PC je o par prizpevku vyse, vcetne firmware 1.33. Pocet zobrazovanych hodnot fungovat jiz v predesle verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.VIP Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nova verze porogramu pro PC je o par prizpevku vyse, vcetne firmware 1.33.Pocet zobrazovanych hodnot fungovat jiz v predesle verze. jo nevím, zkoušel jsem ale při klikání na počet se nezobrazovaly žádná čísla.... položka byla jakoby nefunkční... kvůli chybě při zobrazování písma jsem ani neověřoval jestli jsou nastavené 4 nebo 9 bloků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 takze konecne mam zase dost zakladnich desek, takze vyroba uz konecne bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arielcpu Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dolezelk - good job but how about people who got original USB rosstech cable? this software is only for rs232 cables? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.