ton1 Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 půjde.. věř mi.. vyzkoušeno na mém voze, vlastní instalace MF volantu i BT HF.. samozřejmě i vlastní nakodování ...tak to to je přesně co jsem potřeboval vědět. Pokud jsem Tě správně pochopil, tak máš telefon spojený jen přes BT s origo.HF ( bez vložení do konkrétního adaptéru) a levé tlačítka na MF volantu pro ovládání telefonu Ti fungují. Pokud je to tak, tak problém je v původním kódování ŘJ HF (ja mám 366 a ty máš 466, ŘJ volantu máme kódovány shodně oba 002042). Díky za informaci....zkusím to nechat překódovat na 466. Tonda Citovat
Doli Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 ...tak to to je přesně co jsem potřeboval vědět. Pokud jsem Tě správně pochopil, tak máš telefon spojený jen přes BT s origo.HF ( bez vložení do konkrétního adaptéru) a levé tlačítka na MF volantu pro ovládání telefonu Ti fungují. Pokud je to tak, tak problém je v původním kódování ŘJ HF (ja mám 366 a ty máš 466, ŘJ volantu máme kódovány shodně oba 002042).Díky za informaci....zkusím to nechat překódovat na 466. Tonda 466 (-mul. volant - tlacitka na volantu) 366( bez mul. volantu) Citovat
THORIN Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Máš na mysli pravou skupinu tlačítek na volantu... Přesně tak pravá strana volantu, tlačítka se šipkami nahoru a dolu. Citovat
ton1 Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 466 (-mul. volant - tlacitka na volantu)366( bez mul. volantu) ...měl jsi pravdu, překódováno na 466 a levá sada tlačítek pro telefon na MF volantu je plně funkční i bez slavných "neustále aktualizovaných a neuvěřitelně levných" originálních adaptérů . Díky za radu Citovat
Jirik.DC Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 Tak to je fajn..teď bych to mohl taky zkusit Teoreticky by to mohlo na zkoušku jít i s původními tlačítky, což Citovat
Milhausek Vloženo 21. Květen 2008 Vloženo 21. Květen 2008 (editace) S původními tlačítky to nejde!! Odzkoušeno.. kupoval jsem levou stranu tlačítek pro telefon... Editováno: 21. Květen 2008, autor: Milhausek Citovat
kemar Vloženo 22. Květen 2008 Vloženo 22. Květen 2008 Mám dotaz zobrazuje se Vam nekomu jmeno volajiciho, (kdyz Vam vola) ma maxidotu? Me to pise pouze volá císlo xxxxxx ale i kdyz mam dotyčné číslo v telef seznamu tak se mi jmeno nenapise. Citovat
Jirik.DC Vloženo 22. Květen 2008 Vloženo 22. Květen 2008 Zobrazuje běžně.. A máš telefon, který ti tu funkci podporuje? už se to na fóru řešilo asi 100x Citovat
kemar Vloženo 23. Květen 2008 Vloženo 23. Květen 2008 Mam SE T630 Jinak veskera komunikace vcetne pripojeni k HF po BT funguje Citovat
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2008 Vloženo 23. Květen 2008 jasně, tak připojit se není přes BT problém..jen ta kombinace jednotka telefon musí podporovat tzv. komfortní funkce, ne u všech telefonů, co mají BT, to jde Citovat
Koldavideo Vloženo 30. Květen 2008 Vloženo 30. Květen 2008 jasně, tak připojit se není přes BT problém..jen ta kombinace jednotka telefon musí podporovat tzv. komfortní funkce, ne u všech telefonů, co mají BT, to jde Zdravím. Nemůžete mi někdo poskytnout pomoc při kódování telefonu v passatu 3C (2007)? Dokoupil jsem univerzální blueooth adaptér. Ten je plně funkční ale příchozí hovor musím potvrdit přímo tlaačítkem na telefonu. Totž když někomu volám tak musím hledat v seznamu telefonu. Nevím jak mám dostat informace na MaxiDot. Nemám multifunkční volant takže ovládání by mělo být pomocí pravé páčky pod volantem. Nyní mám toto: Adresa 77: Telefon Labely: nevybrány Řídící jednotka SW: 3C0 035 729 B HW: 3C0 035 729 B Díl: Telefon 4709 Kódování: 0016043 Dílna #: WSC 00028 Zkoušel jsem VIS ale tam informace o kódování není. Díky za všechny podněty. Citovat
Milhausek Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 zkus tohle.. http://wiki.ross-tech.com/index.php/VW_Pas...phone_%28Low%29 Citovat
Jirik.DC Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 Tak jsem včera přehodil jen tklačítka na volantu..a světe div se, řekl jsem si, že to zkusím. No a celé je to plně funkční..bez jakékoliv změny kódu. Jdou i hlasové příkazy a jednotka na ně reaguje. Navíc pomocí tlačítek vlevo jde elegantně skákat přímo do menu telefonu, pohybovat se v něm a zase vyskočit. Rozhodně to je příjemnější než se proklikávat do menu páčkou pod volantem Citovat
Jirik.DC Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 levá na MF volantu..místo ovládání na rádio jsem tam dal ta na ovládání HF a telefonu Citovat
Doli Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 Tlacitka multi. volantu na leve strane. Snad se taky brzo dockame... Citovat
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 No my tam žádná nemáme, takže by to byla vítaná změna :-) Citovat
omicron Vloženo 12. Červen 2008 Vloženo 12. Červen 2008 levá na MF volantu..místo ovládání na rádio jsem tam dal ta na ovládání HF a telefonu To se da poridit a vymenit jen ta levá strana tlačítek ? Mám tam nyní ovládání k rádiu, a počítám stále na přechod na HF sadu od Škody, v okamžiku kdy bude plná podpora telefonů se Symbianem. Citovat
Jirik.DC Vloženo 12. Červen 2008 Vloženo 12. Červen 2008 Přesně tak..já ji pořídil od AlesiaP a vyměnil doma..Jinak je to i jako díl podle Etky Citovat
Milhausek Vloženo 14. Červen 2008 Vloženo 14. Červen 2008 Taky jsem měnil.. ovládání super pohodlné.. Citovat
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 je tu nekdo kdo provozuje BT HF s mobilem/PDA od HTC? Pripadne kdo si hodla jak to pujde koupit iPHONE 3G? Citovat
kemar Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 Mám dotaz Koupil jsem si novy mobil (ten predesly chodil s BT bez problemu) a dneska kdyz jsem ho spojil a autem prez BT tak jsem ho sparoval s autem, nahral se telefonni seznam... A odpoledne jsem zjistil ze mam telefonni seznam pouze do pismene "P" a dál nic. Napadlo me zkusit ten seznam vymazat a nahrat z mobilu znovu, ale nikde v navodu jsem nenasel jak se da telefonni seznam smazat. Jedine jsem se tam docetl ze seznam ma max 1500 kontaktu (ja mam v mobilu cca 450) a vic nic Diky za radu Citovat
Jirik.DC Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 Ten seznam se, mám pocit, pokaždé nahraje z telefonu..hned po připojení Citovat
mischicka Vloženo 21. Červen 2008 Vloženo 21. Červen 2008 Mě se nahrává pokaždé znova, ale mám Motorolu. Citovat
Jirik.DC Vloženo 21. Červen 2008 Vloženo 21. Červen 2008 To podle mně u všech.. Do jednotky se v tomto případě neukládá nic. Něco jiného je ovládání přes volant nebo držák..pak se čísla ukládají do jednotky..lze, tuším, asi 50 kontaktů Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.