Květen 11, 200817 r půjde.. věř mi.. vyzkoušeno na mém voze, vlastní instalace MF volantu i BT HF.. samozřejmě i vlastní nakodování ...tak to to je přesně co jsem potřeboval vědět. Pokud jsem Tě správně pochopil, tak máš telefon spojený jen přes BT s origo.HF ( bez vložení do konkrétního adaptéru) a levé tlačítka na MF volantu pro ovládání telefonu Ti fungují. Pokud je to tak, tak problém je v původním kódování ŘJ HF (ja mám 366 a ty máš 466, ŘJ volantu máme kódovány shodně oba 002042). Díky za informaci....zkusím to nechat překódovat na 466. Tonda
Květen 11, 200817 r ...tak to to je přesně co jsem potřeboval vědět. Pokud jsem Tě správně pochopil, tak máš telefon spojený jen přes BT s origo.HF ( bez vložení do konkrétního adaptéru) a levé tlačítka na MF volantu pro ovládání telefonu Ti fungují. Pokud je to tak, tak problém je v původním kódování ŘJ HF (ja mám 366 a ty máš 466, ŘJ volantu máme kódovány shodně oba 002042).Díky za informaci....zkusím to nechat překódovat na 466. Tonda 466 (-mul. volant - tlacitka na volantu) 366( bez mul. volantu)
Květen 12, 200817 r Máš na mysli pravou skupinu tlačítek na volantu... Přesně tak pravá strana volantu, tlačítka se šipkami nahoru a dolu.
Květen 12, 200817 r 466 (-mul. volant - tlacitka na volantu)366( bez mul. volantu) ...měl jsi pravdu, překódováno na 466 a levá sada tlačítek pro telefon na MF volantu je plně funkční i bez slavných "neustále aktualizovaných a neuvěřitelně levných" originálních adaptérů . Díky za radu
Květen 12, 200817 r Tak to je fajn..teď bych to mohl taky zkusit Teoreticky by to mohlo na zkoušku jít i s původními tlačítky, což
Květen 21, 200817 r S původními tlačítky to nejde!! Odzkoušeno.. kupoval jsem levou stranu tlačítek pro telefon... Upraveno Květen 21, 200817 r od Milhausek
Květen 22, 200817 r Mám dotaz zobrazuje se Vam nekomu jmeno volajiciho, (kdyz Vam vola) ma maxidotu? Me to pise pouze volá císlo xxxxxx ale i kdyz mam dotyčné číslo v telef seznamu tak se mi jmeno nenapise.
Květen 22, 200817 r Zobrazuje běžně.. A máš telefon, který ti tu funkci podporuje? už se to na fóru řešilo asi 100x
Květen 23, 200817 r jasně, tak připojit se není přes BT problém..jen ta kombinace jednotka telefon musí podporovat tzv. komfortní funkce, ne u všech telefonů, co mají BT, to jde
Květen 30, 200817 r jasně, tak připojit se není přes BT problém..jen ta kombinace jednotka telefon musí podporovat tzv. komfortní funkce, ne u všech telefonů, co mají BT, to jde Zdravím. Nemůžete mi někdo poskytnout pomoc při kódování telefonu v passatu 3C (2007)? Dokoupil jsem univerzální blueooth adaptér. Ten je plně funkční ale příchozí hovor musím potvrdit přímo tlaačítkem na telefonu. Totž když někomu volám tak musím hledat v seznamu telefonu. Nevím jak mám dostat informace na MaxiDot. Nemám multifunkční volant takže ovládání by mělo být pomocí pravé páčky pod volantem. Nyní mám toto: Adresa 77: Telefon Labely: nevybrány Řídící jednotka SW: 3C0 035 729 B HW: 3C0 035 729 B Díl: Telefon 4709 Kódování: 0016043 Dílna #: WSC 00028 Zkoušel jsem VIS ale tam informace o kódování není. Díky za všechny podněty.
Červen 6, 200817 r Tak jsem včera přehodil jen tklačítka na volantu..a světe div se, řekl jsem si, že to zkusím. No a celé je to plně funkční..bez jakékoliv změny kódu. Jdou i hlasové příkazy a jednotka na ně reaguje. Navíc pomocí tlačítek vlevo jde elegantně skákat přímo do menu telefonu, pohybovat se v něm a zase vyskočit. Rozhodně to je příjemnější než se proklikávat do menu páčkou pod volantem
Červen 6, 200817 r levá na MF volantu..místo ovládání na rádio jsem tam dal ta na ovládání HF a telefonu
Červen 12, 200817 r levá na MF volantu..místo ovládání na rádio jsem tam dal ta na ovládání HF a telefonu To se da poridit a vymenit jen ta levá strana tlačítek ? Mám tam nyní ovládání k rádiu, a počítám stále na přechod na HF sadu od Škody, v okamžiku kdy bude plná podpora telefonů se Symbianem.
Červen 12, 200817 r Přesně tak..já ji pořídil od AlesiaP a vyměnil doma..Jinak je to i jako díl podle Etky
Červen 20, 200817 r je tu nekdo kdo provozuje BT HF s mobilem/PDA od HTC? Pripadne kdo si hodla jak to pujde koupit iPHONE 3G?
Červen 20, 200817 r Mám dotaz Koupil jsem si novy mobil (ten predesly chodil s BT bez problemu) a dneska kdyz jsem ho spojil a autem prez BT tak jsem ho sparoval s autem, nahral se telefonni seznam... A odpoledne jsem zjistil ze mam telefonni seznam pouze do pismene "P" a dál nic. Napadlo me zkusit ten seznam vymazat a nahrat z mobilu znovu, ale nikde v navodu jsem nenasel jak se da telefonni seznam smazat. Jedine jsem se tam docetl ze seznam ma max 1500 kontaktu (ja mam v mobilu cca 450) a vic nic Diky za radu
Červen 21, 200817 r To podle mně u všech.. Do jednotky se v tomto případě neukládá nic. Něco jiného je ovládání přes volant nebo držák..pak se čísla ukládají do jednotky..lze, tuším, asi 50 kontaktů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.