Pawouk Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 V katalogu příslušenství jsou: Sputnik, Zenith a dále ještě Flash s rozměrem pneu 205/50 R17, pro použití sněhových řetězů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 vdaka ti... l&k mala ake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Cepeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Ještě jsem našel Cygnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 http://eshop.skoda-auto.com/cz/Category3_10001_10051_12501_-11_Y_normal_0___ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Kto by zhanal teraz su vyhodne na eshope Skoda FLash za 70€/kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dablas2 Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 (editace) nenašel jsem, že by jenom pro SK ? edit: jenom SK Editováno: 3. Červen 2018, autor: Dablas2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Pani neviete číslo farby originál diskov? Ral a nejaké číslo. Mam 1ks Pegasus na opravu ale neviem zistiť presny odtieň farby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zorotl Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ahoj vsichni.....nasel sem si alu kola i s pneu a je to rozmer 225/45 ET 35, 17"....nebudou mi drit na octavia 2? .....diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 (editace) podobny kola mam. vepredu lehce lezou, vzadu pekne licujou. nestalo se ze by i pri zatizeni drhly. jinac nevim kam to napsat, tak pisu sem. Ma smysl davat kola na prevazeni po 2700 km?? Editováno: 30. Březen 2019, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Zdravím, neviete niekto o pallasoch bez škrabancov? Na Slovensku nezohnatelne, jedine origo ale vyjdu na 600eur sada. V CZ sú na predaj v Liberci nove za 400e, ale nechce ich poslať na Slovensko. Inak ani v CZ okrem jedného inzerátu nič moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Kdyby to bylo ještě aktuální https://www.facebook.com/marketplace/item/429097808514058/?ref=facebook_story_share Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Napíš mi správu, posli fotky, ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 To není můj inzerát. Jen jsem si vzpoměl, že jsi sháněl Pallasy v dobrém stavu. Dle fotek vypadají OK. Prodávajícího taky neznàm. 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Kdyby nekdo shanel mam naprodej alu na scauta s pneu Vice info 724329237 13tkc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Zdravím, jedna technická, jak jste spokojení s 17ky koly na Octavii 2? Musím mít dle TP 225/45/17, dá se to nebo už je auto hodně tvrdé? Mám je na trojkové a pohoda, jen samozřejmě zima a díry je občas peklo, ale člověk musí předvídat a vyhýbat se :-) Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Komfort rovnaký ako na R16. Kto ma ale R15 tak tam už rozdiel je. Ak kúpiš kvalitné gumy, napr. Conti, Goodyear, Michelin tak nebudú ani hlucnejsie ako 205 pri R16. Trosku problém sú priečne nerovnosti, ale to je celkovo chyba platformy pq35 a podvozku samotneho. Spotreba rozdiel minimálny, jazdím mimo mesto za 4,5 na R17. Nevýhoda samozrejme drahšie pneu, ale ten rozmer 225/45 je veľmi rozšírený a gumy sú za super cenu. Za mňa je gro nekupovať čínske sracky napr. Linglong, sailun, imperial, austone lebo na vode sa zabijes. To keď vidím na parkovisku, že niekto obuje na A6ku normálne by som mu dal po papuli. A čo sa týka diskov určite origo, tiež neodporúčam nejaké noname. Editováno: 9. Duben 2021, autor: cayc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Ano oproti 15" už je celkem rozdíl v komfortu jízdy. Jinak co píše cayc. Jen já mám vyšší spotřebu pač jezdím dost dálnice. A jinak pokud koupíš disky zavedené kvalitní značky(mám AEZ, koukni na moje auto v podpisu poslední příspěvky) tak bych se toho nebál. To samé pneu zásadně značku. Editováno: 9. Duben 2021, autor: Ovce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 (editace) Díky moc za dojmy a veškeré informace, rozhodně budu kupovat alu kola originál a gumy vždy beru lepší, značky jako Vredestein, Michelin, Nokian, Pirelli, Dunlop, atd, takže to vidím naprosto stejně :-) Ovce: Moc pěkný kousek Editováno: 12. Duben 2021, autor: 007jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Tak jsem sehnal pěkný set s novými alu koly, jen mě zarazilo a to ne jen u těchto kol, že se vyrábí model Pallas v Polsku, takže se předpokládám odtud tahají levnější sety, že? Doufám, že to není žádný fake, ono asi většina je z Číny, Polska, atd, jen že mě to na úvod trochu překvapilo a asi jsem nemohl čekat Made in Czech nebo Germany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Nepredpokladám, že sa jedná o nejaké lacnejšie sety.. jednoducho Pallasy sa asi robia v Poľsku. Ja som mal na Fabii 3 od výroby disky z Turecka.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 (editace) Jo také pěkné :-) Laciné nebyly, ještě jsem trochu studoval a tam mě zarazila jedna věc. Kola mají homologaci JWL, což je japonská. Netuším ale, zda mají v nějakém jiném čísle nějaký ATEST, který byl i uvnitř nalepený. Jelikož jen JWL nesplňuje EU normu. Každopádně dotyčný dělá ve Škoda auto, odkud by kola měly být, nedalo mi to a já se zkusil podívat na má kola Hawk na Octavii 3, též před cca 2 lety od člověka ze Škoda a koukám, JWL... Takže buď jsou všechny divná a nebo to prostě tak je, jsem z toho zmaten a nevěřím, že bych 2x to trefil takto špatně a 2x od lidí ze Škoda, pokud to nevyrábí pod stolem a i kdyby to měl být fake, tak proč by tam rovnou nedali jinou značku homologace? Tak to jen mé dojmy :-) Fajn den a následný víkend všem. Editováno: 16. Duben 2021, autor: 007jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Pallas som mal, vyraba to ATS Poland. Znova by som ich chcel, u vas ich predava niekto nove za 10 000 korun, ale nechce ich poslat kurierom na Slovensko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 před 9 hodinami, 007jarda napsal: Tak jsem sehnal pěkný set s novými alu koly, jen mě zarazilo a to ne jen u těchto kol, že se vyrábí model Pallas v Polsku, takže se předpokládám odtud tahají levnější sety, že? Doufám, že to není žádný fake, ono asi většina je z Číny, Polska, atd, jen že mě to na úvod trochu překvapilo a asi jsem nemohl čekat Made in Czech nebo Germany :-) Kde byly vyrobeny máš fuk, výrobce si tu technologii doveze tam kde vyrábí. Např. v českém barumu se vyrábí continentálky, pokud si chceš koupit v čr gumu vyrobenou v čr, nejvyšší šanci máš právě u continentálu, který by měl ale dle smyslu vyrábět v Německu :-D Je to mafie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Díky za info, jj je tam ATS Poland a pravda, na výrobě asi nezáleží, ono je stejně většina z Číny, že? Mě akorát zarazilo na obou kolech co máme na Octavii to JWL, ale jak jsem psal výše, nevím, jestli náhodou to originální díly neřeší tím ATESTem nebo jiným vyraženým číslem na kole, jelikož toto by vypadalo tak, že to nesmí jezdit v ČR/EU, ale oboje by měly být z oficiálních Škoda obchodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.