Publikováno Prosinec 6, 200816 r Rád bych si nechal poradit, jak zakrýt akumulátor u Fabie Combi r.v. 2008. Je úplně odkrytý, jsou vidět i pojistky a kontakty. Děkuji za radu.
Prosinec 6, 200816 r a důvod? já zatím žádný problém s tím, že je nezakrytý nepozoruju a to už jsem měl motor několikrát pěkně zas.anej.....umylo se to a bylo....
Prosinec 7, 200816 r ajtak to je divne ze su videt poisky. . (sak to normalne vidno nieje) asi mu tam nieco chyba nie ?
Prosinec 8, 200816 r pochybuju ze jsou videt pojistky, ty jsou uvnitr auta. videt muze max nejaky relatko. ale treba nejake specialni model pro Balkan. Chtelo by to fotku.
Prosinec 8, 200816 r No baterka by mala vyzerať nejak takto - ak vidno hore poistky, tak niečo chýba...
Prosinec 9, 200816 r Si stal na jednej nohe Igor? To si ako fotil tu baterku? Sa mi az hlava zakrutila ako som sa pozrel na ten obrazok. Ale ano, moja vyzera tak nejak...isto.
Leden 12, 200916 r pochybuju ze jsou videt pojistky, ty jsou uvnitr auta. videt muze max nejaky relatko. ale treba nejake specialni model pro Balkan. Chtelo by to fotku. Pojistky mas i na baterce! Si sundej ten cernej kryt a uvidis je.. Pokud mas videt pojistky chybi ti tam kryt pojistek.. ale o tom dost pochybuju, je neodnimatelny, je jen odklopny - aspon ten muj A k cemu chce zakryvat baterii? Ja vim, ze kryt na baterii meli nektere Oply - napr. moje byvala Astra G, ale i tak se na ni dostaval bordel! Takze suma sumarum k nicemu to nebylo
Leden 12, 200916 r Mea culpa. Tak sem to rozebral. A opravdu vpravo na baterce je ten plastovej kvadrik, pod kterym jsou schovany pojistky (6 pozic, ja mam 5 osazenejch). A je odjimatelnej, takze ten asi bude Džodžovy chybet. Uplne vlevo je odklapeci kryt na - pol baterie a uprostred 3 odklapeci kryty svorkovnice + kabelu.
Leden 12, 200916 r Tak sem se pidil po tom krytu, a opravdu by mel byt fusak na baterii - original.. jeto pro vyvoz,nejspis do severskych zemi - jinam by to asi nemelo smysl - mate negdo etku? Mrknete na to. Zminoval se mi o tom kamos ze do nejake skodovky to konstruovali...
Leden 13, 200916 r Mam taky pocit, ze niekto tu vravil na ten kryt, ze v ramci setrenia sa vynechava a ostava len ta "deka" do ktrej je bateria zbokov zabalene, ale nie som si isty. Inak v ETKE je pri tej krabici uvedene, ze to nie je nahradny diel pre tento model. Pre FI je cislo skatule 6Q0 915 419 a veko a jej veko ma 6Q0 915 429
Červen 22, 201015 r No baterka by mala vyzerať nejak takto - ak vidno hore poistky, tak niečo chýba... A nevíš, jak se dá sundat ten plastový kryt, když bych chtěl vyměnit baterku?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.