Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj,chci se zeptat,jestli se dá domontovat venkovní teploměr,který pak ukazuje teplotu na radiu.Mám roomstera bez počítače a radio dance.

urcite da..aj PC. Skus sa spytat Hunzu v stalych nabidkach.

mnoo ale bude se to zobrazovat na DANCE? to se mi nezda. Jak vypada auto bez PP?

Ved to tam mas na obrazku, zobrazuje to ako RDS info, takze podla mna na skoro lubovolnom radiu. :)

Podle mě je to ke každému rádiu který podporuje RDS, připojuje se to přes anténu.

achááááá ja na ten odkaz nekliknul :smich:

• 1 rok později...

Caute, chcel by sa vas spytat jednu vec ohladom teplomeru:

svokor ma FII. verziu classic, v ktorej sa vkuse nieco kazilo na budikoch, preto ze to bolo este v zaruke mu vymenili za budik s maxidotom, vsetko funguje okrem teplomeru ktory mu na ukazuje 0C stupnov. Zapojil som to na vag a vypisalo ze je zle cidlo vonkajsie teplomera, ale ja som maltaky pocit ze on tam ani nema cidlo, a nema.

Vedeli by ste my poradit ako by som mu to vedel dorobit na palubny poc. ukazoval aj teplotu? ake cidlo treba kupit, ako to napojit? a ci sa to da vobec?

Dakujem

Upraveno od Ikszray

• 8 let později...

Na přístroji mi neukazuje teploměr vnější teploty. Jsou tam pouze pomlčy. Kde je umístěné čidlo? Díky. 

Za lavou prednou hmlovkou zvycajne. Pozri dielensku prirucku

Miloš Menzl: Aby ses dočkal relevantní odpovědi, je potřeba vždy uvádět, na jaké auto se ptáš (typ, ročník, motorizace). Patřičné dílenské příručky pro Fabii II najdeš zde, pro Roomster zde. V tomto případě jde o příručku "Topení, klimatizace" a snímač je skutečně za nárazníkem vlevo u mlhovky. Pozor, sice může být vadný snímač (to je lepší varianta), ale také může být problém v kabeláži.

G17.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.