Publikováno Prosinec 8, 200816 r ahoj,chci se zeptat,jestli se dá domontovat venkovní teploměr,který pak ukazuje teplotu na radiu.Mám roomstera bez počítače a radio dance.
Prosinec 8, 200816 r Ano jde to velice jednoduše připojíš toto zařízenií http://www.electro24.cz/detail-202749-digi...i-teplomer-rds/ je to docela levné a jednoduché na připojení
Prosinec 8, 200816 r mnoo ale bude se to zobrazovat na DANCE? to se mi nezda. Jak vypada auto bez PP?
Prosinec 8, 200816 r Ved to tam mas na obrazku, zobrazuje to ako RDS info, takze podla mna na skoro lubovolnom radiu.
Prosinec 9, 200816 r Podle mě je to ke každému rádiu který podporuje RDS, připojuje se to přes anténu.
Září 21, 201014 r Caute, chcel by sa vas spytat jednu vec ohladom teplomeru: svokor ma FII. verziu classic, v ktorej sa vkuse nieco kazilo na budikoch, preto ze to bolo este v zaruke mu vymenili za budik s maxidotom, vsetko funguje okrem teplomeru ktory mu na ukazuje 0C stupnov. Zapojil som to na vag a vypisalo ze je zle cidlo vonkajsie teplomera, ale ja som maltaky pocit ze on tam ani nema cidlo, a nema. Vedeli by ste my poradit ako by som mu to vedel dorobit na palubny poc. ukazoval aj teplotu? ake cidlo treba kupit, ako to napojit? a ci sa to da vobec? Dakujem Upraveno Září 21, 201014 r od Ikszray
Březen 31, 20196 r Na přístroji mi neukazuje teploměr vnější teploty. Jsou tam pouze pomlčy. Kde je umístěné čidlo? Díky.
Duben 1, 20196 r Miloš Menzl: Aby ses dočkal relevantní odpovědi, je potřeba vždy uvádět, na jaké auto se ptáš (typ, ročník, motorizace). Patřičné dílenské příručky pro Fabii II najdeš zde, pro Roomster zde. V tomto případě jde o příručku "Topení, klimatizace" a snímač je skutečně za nárazníkem vlevo u mlhovky. Pozor, sice může být vadný snímač (to je lepší varianta), ale také může být problém v kabeláži.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.