octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tohle mi řišlo meilem tak jestli to někoho zajímá .... http://www.tuning-centrum.cz/news/?newsId=536 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Nevim,no,tyhle přestavbový sady mi připadaj jako dobrá prasárna a vždycky když někoho v noci potkám,tak nadávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 no,já jen že mi to přišlo,sám plánuji jen origo ale třeba to někoho zajímá a ceny jsou to řekl bych zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 6000K nebo 8000K, musi byt modre jak majak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.