Publikováno Prosinec 10, 200816 r exkluzivne pre skodahome Upraveno Prosinec 10, 200816 r od Cjoctavian
Prosinec 10, 200816 r Možná se mýlím, ale řekl bych, že ty světla nebudou takhle, sedan má v těch vnitřních světlech, hádám, mlhovky a couvačky. Kdyby tam ty vnitřní světla na víku nebyly, museli by dát ty mlhovky a couvačky jinam. Podle mě buď ty světla budou stejně jako na sedanu, nebo budou úplně jinak. Ale třeba to tak nechaj, jako na tý montáži nahoře a couvačku a mlhovku pověsí pod nárazník, jako na stodvacítce. Simply clever.
Prosinec 10, 200816 r iceer750: Tak ty světla jsou vyšší, než ta "vnější" část na sedanu...takže místo tam na ně je.
Prosinec 11, 200816 r tak tohle mi zezadu pripadne uplne priserny, asi jako ten zminenej GV kombi :-(
Prosinec 12, 200816 r jen tak pro informaci zadek bude vypadat stejně jako new mercedes C v kombíku o tom nepochybujte :-)
Prosinec 18, 200816 r Ještě než se zveřejnily fotky ofic. superbu (a možná ještě před těma fotkama z testování v USA), tak už lítaly po netu jeho fotky spolu s fotkama kombíku. A kupodivu to dost sedělo...! nemáte to někde? Tam bych tomu kombíku věřil.... bylo to i na auto.cz
Prosinec 18, 200816 r Autor tak tomu by som zas ja neveril. U sedanu to sedelo preto, lebo ho nafotili mobilom este davno predtym ako ho testovali v pusti... Upraveno Prosinec 18, 200816 r od Cjoctavian
Prosinec 23, 200816 r a ta druhá fotka je je zas audi......jelikož škodá se vrhla (dle kritiků) asijským směrem tak bych to tipoval podobný Ceedu Combi
Leden 3, 200916 r Autor Mne osobne sa viac paci prva varianta svetiel, ale ved designeri vedia lepsie, preco daju tu druhu
Leden 20, 200916 r Už jsem zvědavej jak bude vypadat v reálu. Konečně velký rodiný auto http://auto.idnes.cz/nova-skoda-superb-com...9_ak_aktual_fdv nevim jak vám, ale mě se to celkem líbí i když tam německý křivky znát jsou..
Únor 19, 200916 r Tak problemy měli s dalkovym ovladanim kufru .... už je to hotove a je to prej husty ))) no prostě otvirani kufru na dalku no
Únor 20, 200916 r kdo není slepej, tak už i tu na foru viděl nějaký fotky, parádně to sem GC a Cjoctavian skovali
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.