deko Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Taky se těším, snad to bude počítač mám již druhým rokem, ale když jsem to kupoval byla to špica na hry. Když tak to nějako potuním.Naposled co jsem hrál byl STALKER. Jestli mas min. Dual - Core nebo 2jadro AMD tak by to melo jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tak slibena verze. Je i na jine modely ATI http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=280709 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tak slibena verze. Je i na jine modely ATIhttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=280709 Kvůli týhle hře koupím ted v týdnu X-box.Na pc bych to nerozjel.Tak se těším jako malej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Pařím, boží. Jen skoda ze sem nestahl verzi v CZ. Jinak na full a pohybuje se to mezi 40-50 FPS ( Intel Core 2 Quad Q6600 @3,8GHz, 4GB RAM DDR2 @ 852MHz, 2xBFG GF8800GT 512MB OC2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 aaa pan ma masinu , me to hraje skubane ale da se to hrat , kolik mate % odehrano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Mno jelikoz ted litam po darkach a nebo s pritelkyni po kinech atd.. tak mam dohrano 8% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Q6600 přinese ježíšek, tak snad pak to pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Pak dej vedet na kolik ho dostanes (OC), ja poridil Thermalright 120 Ultra eXtreme (chladic) a z 2,4GHz na 3,8GHz neni myslim spatnej vysledek, ale je to na desce ASUS Striker Extreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tady moje současná paštika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 ja mam 15%, twe takovej neporadek na plose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Q6600 je stara. Radeji bych vzal Q9300 , uz ma 45nm. Jinak mam projeto jenom 25%, neni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Pařím, boží. Jen skoda ze sem nestahl verzi v CZ.Jinak na full a pohybuje se to mezi 40-50 FPS ( Intel Core 2 Quad Q6600 @3,8GHz, 4GB RAM DDR2 @ 852MHz, 2xBFG GF8800GT 512MB OC2) Nevim jak to mas stare, ale dalo by se to poskladat levneji a slo by to lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 stare rok coz je ve svete IT jako staleti , ted uz by to slo zase poskladat za stejnou cenu lepe, ale investuju uz radsi do pritelkyne nez do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak to je jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Hraju zatim jen par dni, ale je pravda ze optimalizace a vsemozne potize na ruznych sestavach jsou opravdu na povazenou, navic vsechny stare chyby z predchozich GTA prebira a neopravuje...... jinak pokud nemate grafiku s 1024MB Ram tak se o High detaily ani nesnazte... Hraju to na dvojadru AMD X2 3Ghz 4GB Ram a GF 8800 GTX 640MB a na poslednich ovladacich to docela slape, ale oproti treba FarCry2 nebo CoD WaW ktery slapou na max bezproblemu sem cekal lepsi chod GTAcek..... zatim bych dal 8/10 ..navic je sranda ze na XP de palena verze GTA lepe nez na legal ..hlavne ze dali 200 000 dolacu a ochrany ktery vydrzeli cca 14dni ..jeste asi reinstalu uz zase dokurvene win pak to pude mozna lepe.. Jinak je trapny ze ke spusteni je potreba instalovat win live , gta social club a win xp sp3 Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Jen pripominka, ze ochrana vydrzela 24 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 joo tak ja na a64x2@2,5G , 2 GB , 8800 GT zatim taky jakz takz , akorat naroky na vram jsou opravdu masivni ja teda hraju v nativnim na pouhe 22" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Pošlape mi to na tomto? Jestli to má cenu vůbec shánět ono to má asi 14giga takže to nikdo nechce přitáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Uz me nebavi delat mise a tak bych si rad jen tak zakravil, cheaty sou sice good, ale neposlal by mi nekdo save kdo ma otevreny uz cely mesto? nejlepe mail: nemecekviper@seznam.cz (teda jestli se ukladaj ty savy nekam do PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Pošlape mi to na tomto? Jestli to má cenu vůbec shánět ono to má asi 14giga takže to nikdo nechce přitáhnout. stačilo kouknout na množstvi paměti a mohu ti řict že ne, taky ten procak to neutahne - musi byt min Core 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 zabiak: no nemáš šanci to pustit jako já mno.. holt co se dá dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Tak ramku bych klidně přikoupil, ale procesor to je naprd. Hrozný jak ty compy stárnou. Mám ho tak 3roky myslím, a v době když jsem ho kupoval byl fakt nabušenej. Sehnal mi ho ségry kluk a hrála se na ňom nějaká soutěž v paření her. Takže byl levnější a udělanej na hry. Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak ramku bych klidně přikoupil, ale procesor to je naprd. Hrozný jak ty compy stárnou. Mám ho tak 3roky myslím, a v době když jsem ho kupoval byl fakt nabušenej. Sehnal mi ho ségry kluk a hrála se na ňom nějaká soutěž v paření her. Takže byl levnější a udělanej na hry. Njn pred 4tyrma rokama by to bylo docela delo, pravdepodobne mas apg jeste na vga takze nema vyznam kupovat pamet kdyz to neutahne vga, stejne tak cpu uz na desku nekoupis... Hlavne problem u gta4 je optimalizace nebo spis neoptimalizace, opakuje se to same jako u rvniho 3d GTA ...v roce 2001... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ja to hrajem na intel core 2duo 2,67Ghz grafa ATI HD 2900XT 512MB a 2GB ram v dual channel a slape to v pohode len ma sere ze som pred 2rokmi dal za tu grafu 14000Sk myslite ze ak dokupim este 4Gb ram pojde to lepsie???? oplati sa to? inac hral som to aj na Xbox360 a tam je to nahovno s tym gamepadom...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.