Přejít na obsah

Power box


reinxed

Doporučené příspěvky

To teda nedosahuješ. Pokud si myslíš sterilní tak si najděte jiné forum , kde si ty nemistné pozn. můžete psát od rána do rána.

v klidu, já nejsem tak úzkoprsej jako ty a zatím nikdo si tady (myslím tim tohle forum komplexně) na nemístné poznámky nestěžoval. navíc na takovýhle hodnocení je z tvý strany poměrně brzy a absolutně nechápu ten negativistickej postoj...

jo a k tomu překlepu: snad i tvuj šestiletý synátor by napsal nemístné místo nemistné, že jo?

btw mojí poznámku o sterilitě jsi evidentně nepochopil, ale to nic... kol4

davidek: já bych možná napsal jako prase :palec2:

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luku až dospěješ tak napiš.Proč z mé strany hodnocení moc brzy? Ty jsi nějaký bůh :worthy nebo co.Neznamená , že jsem nováček , že nemám právo něco napsat. Uvědom si , že frajírků jako ty znám celkem dost.Já septal na problém a čekám od lidiček odpověď. Samozřejmě pokud s tím daným problémem mají zkušenost.

Zjistil jsem , že Ty jses s tímto prob. vůbec nesetkal a přesto tady prudíš a jsi chytrý jak opičák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nono sklidni se. Ukazuješ se tady pěkně , vlastně jen jaký jsi d....t. Prudit jsi začal ty - zastáváš se Mariose , kterému jsem dával najevo , že jeho stupidní odpověď s ničím nesouvisí. Jak už jsem ty frajírku říkal až dospěješ ty mláďátko tak máš právo tady psát - samozžejmě jen k danému tématu.

No radši si dáme ještě panáka než tady číst ty tvoje výplody.Ty se musíš u toho celkem potit , že?

Téma je Power box a na to jsem chtěl dostat nějakou odpověď a né se tady zabývat Tebou.Piš prosím někde jinde. Než něco napíšeš tak to prosím pořádně promysli ju.

Editováno: , autor: reinxed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nono sklidni se. Ukazuješ se tady pěkně , vlastně jen jaký jsi d....t. Prudit jsi začal ty - zastáváš se Mariose , kterému jsem dával najevo , že jeho stupidní odpověď s ničím nesouvisí. Jak už jsem ty frajírku říkal až dospěješ ty mláˇátko tak máš právo tady psát - samozžejmě jen k danému tématu.

No radši si dáme ještě panáka než tady číst ty tvoje výplody.Ty se musíš u toho celkem potit , že?

Preci se nebudete hadat kvuli hovadine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže nepíšeš nesmysly jen mě tady na téma Power box , ale našel jsem v sekci - ostatní - na téma jaké povinné ručení , jaké je nejlepší a jaké zkušenosti a pán bůh Luke odpovídá : na firemních autech máme Kooperativu, ale jak jsem spokojenej ti asi moc neřeknu, protože jsem ho ještě nevyužil a platí to firma... takže zase voničem.

To se děláš takovým schválně nebo jsi opravdu tak hloupý.To snad není možné.Proč sakra odpovídáš ? To ti to není ani trochu trapné. :kol-98:

Editováno: , autor: reinxed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty jsi vůl jak anděl. prudit jsi začal dost hustým způsobem ty a když máš právo ty něco napsat, tak všichni. jo a myslím, že i tvůj 6ti letý syn ví, že otázka končí otazníkem a slovo "septal" neexistuje...

No už je nějaký ten panák vypitej a číst ty tvoje bludy to je na vožrání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten se jen směje.Takového osla ještě neviděl.Chlastej si kde chceš ,ale hlavně tady nikomu neraď - no jestli se tomu dají říct vůbec rady když si tak pročítám ty témata kde všude blábolíš a plodíš nesmysly.

Bože proč já se tady s Tebou vůbec zahazuji ty kašpare. :kol-52:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jejda, clovek tady zareaguje na fotku kterou si sem reinxede dal a hnedka je s toho pekna mela. Asi si to nepochopil, tady vubec nejde o to kolik komu je let, kolik ma prispevku, ci jak ma dlouhe pero. Tohle je diskuzni forum a tudiz se tu diskutuje a zrejme sis asi nevsiml jeste, ze dost casto se nekdo skoro v kazdem topicu vyjadri trochu mimo dane tema. Pokud ses tak uzkoprsej a chovas se tak i v zivote, ze ti vadi kazda p*covina, tak jsi ubohej. Ja myslel ze muj prispevek prejdes bez povsimnuti, ale koukam ze te to pekne rozhicovalo. Luke ti jen rekl svuj nazor a hnedka ses do nej obul, takze napred se zamysli nez budes chtit nekoho hodnit.

A promin ze jsem se prepsal a napsal jsem misto JAK, JAKE.

Luke: jsem stejneho nazoru, kdyz se chcu napit tak jdu s kamarady do hospy, nez se opijet u netu...

A aby nebyl celej prispevek jeden velkej offtopic,tak primo ja zkusenost s powerboxem nemam, ale kamarad ho mel kdysi v OI 81kW TDI a byl s nim spokojenej, najezdil s tim asi 180 000 km nez auto prodal a nikdy nerikal ze by s tim mel nejaky problem, auto fungovalo jak hodinky, jenze 1.9 TDI 81kW byl drzak narozdil od 2.0 TDI 103 kW ze.....

Editováno: , autor: Marios
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No , že zase budeš mít připomínky k 2.0 TDI to jsem přesně čekal že napíšeš. No lepší než ten tvůj žralok.To sežere co vidí viď ? Ty se taky napij kde chceš ,to je mi taky jedno. Téma bylo Power box a ne jak kdo má čisté nebo špinavé auto.

Bohužel jste oba stejní no , co se dá dělat. Přečti si v sekci - ostatní - téma povinné ručení a odpověď od toho trouby Luka. Já jsem myslel , že se počůrám jak on dovede reagovat.( voničem ). Hlavně , že něco napsal. I ostatní z toho mají celkem pozdvižení.

Kluci mějte se, hlavně pište a raďte k dané věci ju. :punk:

Editováno: , autor: reinxed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Luku - nejchytřejší človíčku tohoto velmi dobrého fora, ty toho nenecháš , že?

Opravdu nemám na Tebe náladu a zbytečne to tady nezasírej.

Myslím si , že už toho bylo dost. Škoda , že s power boxem nemáš nějakou tu zkušenost o kterou bychom se mohli podělit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

reinxede musim te zklamat, ten muj "zralok" nezere jen tak neco a uz vubec toho nesporada tolik kolik si ty zrejme myslis, troufam si tvrdit ze naklady na 100 ujetych km budou u me nizsi jak u tebe, to jen tak mimochodem....

A ted co sis tu "kouzelnou" skrinku vysrouboval z auta, tak snad uz muzeme napsat i neco trochu OT co?

Luke: ROFL :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mariosi už se opravdu nechci hádat. Rozejdem se v dobrém.

Jardo o 2.0TDI je tady psáno celkem dost špatně a jak jsem si to četl tak jsem z toho opravdu nebyl nadšen.Musíš brát to , že tu napsali zhruba jen 2-3 uživatelé , kteří s tímto motorem měli zlé zkušenosti , ale přece těch motorů jezdí daleko víc. Já tam už mám nalítáno téměř 118.tis km. Mám známého mechanika a mají 2.0 TDI a ten už naběhal 250 tis a bez problémů.

Pokud se má něco pokazit tak tomu asi nezabráníme.

Jen mě mrzí , že o něm tady takhle píšou a haní ho. No snad nám to bude jezdit ještě dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se nehádal, nemá to cenu. Mam jen otázku. Proč si myslíte, že 2.0TDI je špatny motor?? Myslíte tím je 103KW nebo i RS 125KW?? Mám 103KW už rok a nic s ním nebylo. Auto bylo jen na garanční prohlídce

ono záleží na přístupu k tomu motoru, chováním může člověk zprasit cokoliv. můžeš chytit špatnej kousek kterýkoliv motorizace, jen mám pocit, že statisticky jsou ty 2.0TDI pouchovější. a co jsem tady tak načet tak mám pocit, že se to týká jen PD 103kW, ale na druhou stranu CR není na trhu tak dlouho a není s ním tolik zkušeností. kámoš má např 2.0TDI PD asi 2roky, najeto cca 70tis km a taky neměl a nemá jedinej problém...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...