Prosinec 21, 200816 r Kdepak kdepak to nebude brat! To bude debil! Pravdepodobne nejaký zazobaný blb, pretože normálny človek by toto so svojim autom nerobil
Prosinec 21, 200816 r Ale ne, zazobanej nemusí být, je to podle mě jen dement, který dostal první služební auto, nebo ukradl auto fotrovi, kterej je v lochu (kdyby nebyl tak ho zabije)
Prosinec 23, 200816 r http://uk.youtube.com/watch?v=iD0pxv9vPME&...feature=related dalši takovej borec (blbec)
Prosinec 23, 200816 r tady taky neco to me pripomina kdyz jsem se ucil jezdit na tom malilinkym kole a mel jsem tam ty kolecka na boku aby jsem se nevysekal :D to je taky peknej trageeed
Prosinec 24, 200816 r V tom posledním přízpěvku mě připadá, že ty zadní kola byly něčem podloženy a zabržděny... Upraveno Prosinec 24, 200816 r od Konny
Prosinec 25, 200816 r jj aj mne. urcite ich ma na niakych doskach alebo plaste bo sa mu to niak moc smyka.
Prosinec 26, 200816 r na první nemám slov ani to nezvládnul a dává video na net druhý - taky blázen být tam hrbol tak leží hlavou dolů někdy taky blbnu ale tak určitě ne
Prosinec 26, 200816 r Je smutny vidět že mezi náma jezdi takovy kretény co ohrožuji nás všechny a představa že někoho zmrzačí je děsná.Bohužel takových zmrdu(sorry ale jiny slovo nějak nemužu najit) je mezi náma hodně.Nedávno něco podobného předváděl jeden frajer s Mercedesem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.